1. Auto mark ja mudel - Saab 9-5
2. Keretüüp - sedaan
3. Värvus - pole oluline
4. Väljalaskeaasta - 1997-2004
5. Käigukasti tüüp - automaat
6. Mootori tüüp - välja arvatud 3.0 mootorid ja aerod
7. Varustus ja lisad - must nahk sisu
O: Saab 9-5 ATM sedaan
Lugupeetud Uptempo,
Pakkuda SAAB 9-5 Aero mida veab edasi 2.3T 184kw. Must sedaan, kere roostevaba. Soetasin auto enne lubade saamist see kevad. Auto hinnaks oli 2500 eurot, 2-3 päeva peale ostu selgus, et autol esines DI-Kasseti viga. Esimese SAABi omamisega ei olnud õrna aimu ka, et millega tegu on. Lõpuks ostsin sellele DI-Kasseti ja lasin paigaldada. Kevadest kuni tänaseni on auto väga heas konditsioonis püsinud. Autol kõik ukseääred jne. ilusa tehasevärvi all. 2 nädalat tagasi ütles ESP/ABS moodul ülesse, paljud kindlasti teavad, et neid ei toodeta OEM osana enam. Otsisin siis välja kasutatud ESP/ABS mooduli ja selle vahetasin samamoodi ära. Praegusel hetkel auto läheb tööle poolest pöördest, toimetab ilusti ja ei näe ühtegi murekohta.
Kirjutan ka täpsemalt millega auto varustatud on -
* ATM käigukast
* Esi-, tagaistmesoojendused
* Vihmasensor
* 4x elektriaknad (Ei tea isegi, kas neid autosid tehti 2x el akendega)
* Esimesed istmed täis-elektroonilised, juhiiste 3x mäluga.
* Tagurdus andur
* Istme katteks must nahk, terve konsool ja
* Läbisõit 218tkm
*Varustus mis autol peal ka töötab.
Nrmärk - 352BYM
Mina sooviksin selle auto eest ise 2300e (Hund muudetud)
Auto on mind hästi teeninud kuid paraku olen ''noorsant', kes otsustas suure mootoriga bensuka võtta ja ei saa sellega hakkama üksinda.
Tervitades,
Robert Mathias Reini
+372 58186907

Pakkuda SAAB 9-5 Aero mida veab edasi 2.3T 184kw. Must sedaan, kere roostevaba. Soetasin auto enne lubade saamist see kevad. Auto hinnaks oli 2500 eurot, 2-3 päeva peale ostu selgus, et autol esines DI-Kasseti viga. Esimese SAABi omamisega ei olnud õrna aimu ka, et millega tegu on. Lõpuks ostsin sellele DI-Kasseti ja lasin paigaldada. Kevadest kuni tänaseni on auto väga heas konditsioonis püsinud. Autol kõik ukseääred jne. ilusa tehasevärvi all. 2 nädalat tagasi ütles ESP/ABS moodul ülesse, paljud kindlasti teavad, et neid ei toodeta OEM osana enam. Otsisin siis välja kasutatud ESP/ABS mooduli ja selle vahetasin samamoodi ära. Praegusel hetkel auto läheb tööle poolest pöördest, toimetab ilusti ja ei näe ühtegi murekohta.
Kirjutan ka täpsemalt millega auto varustatud on -
* ATM käigukast
* Esi-, tagaistmesoojendused
* Vihmasensor
* 4x elektriaknad (Ei tea isegi, kas neid autosid tehti 2x el akendega)
* Esimesed istmed täis-elektroonilised, juhiiste 3x mäluga.
* Tagurdus andur
* Istme katteks must nahk, terve konsool ja
* Läbisõit 218tkm
*Varustus mis autol peal ka töötab.
Nrmärk - 352BYM
Mina sooviksin selle auto eest ise 2300e (Hund muudetud)
Auto on mind hästi teeninud kuid paraku olen ''noorsant', kes otsustas suure mootoriga bensuka võtta ja ei saa sellega hakkama üksinda.
Tervitades,
Robert Mathias Reini
+372 58186907