logo osas mul eriti erisoove küll ei ole, mida ma tegelikult taotleksin on see, et üldine saabnet.ee leht oleks ühtlase/äratuntava stiiliga. st et kui keegi vaatab foorumi päist ja siis saabnet.ee avalehe päist, siis saab ta aru, et tegu on omavahel ühendatud asjadega.
Teiselt poolt ei ole ma saabnet.ee avalehe banneri osas kindlasti mitte jäigal seisukohal, et see on püha ja puutumatu. miks mitte kogu lehte natuke värskendada.
kui kunagi antiga arutasime seda teemat (vana anti leht oli ka minu tehtud), siis praktiliselt saab viking piirata vaid selle punase kulli kasutamist (seda tunnistasid nad minuteada ka ise) nad ei saa piirata sõna 'saab' või siis valgete ringide sinisel taustal kasutamist.
Sellest lähtuvalt disainisime ka ametlikule saabiklubile logo, mis sai just enne 2002 aasta kokkutulekut valmis. kuna seal eriti palju rahvast ei olnud, siis seda logo on näinud vist vähesed. minul on vastava logoga T särk ja dusenbergil vist ka.
seega diskusioon on avatud jätkuvalt.
PS miks ma neid kokku sulatatud 9000 tahtsin - mulle need endale hirmsasti meeldisid kunagi, kui need tegin

aga logo jaoks need loomulikult ei sobi ja diskrimineerib teiste saabida omanikke.
Lehest veel niipalju, et mul ei ole midagi selle vastu, kui saabnet.ee lehel oleks peale 9000 ka teiste saabide info. aga see tähendab, et keegi peab selle sisu kokku panema ja mina ise muudest markidest suurt ei jaga ja motivatsiooni ning aega ka väga pole.
Kui keegi tahaks lehte muude saabide osas täiendada, siis võib minuga ühendust võtta või ka seda teemat foorumis eraldi punktina arutama hakata.