Saab 99, 1980, Nakataja

Vasta
Nakataja

Oli vist 1995 aasta kevad (olin just ühest väga õnnetust 79a. Audi 100 Avandist lahku läinud), kui jäi silma Hipodroomi kandis üks väga kaunilt punane auto. Ega ma siis esimese hooga teadnudki kes või mis see Saab on, kuid peale teist kohtingut oli ta minu südame juba täiega võitnud, nii et mul ei jäänudki muud võimalust kui ta ära kosida.
Kooselu kujunes päris pikaks ja meeldejäävaks, nii et kui lahkumineku hetk koitis, olin ma päris mitu päeva mustas masenduses.
Uueks kaasaks sai talle vist ühe tuntud teedeehitus firma omaniku naine, kuid ega ma teda pärast seda rohkem näinud olegi. Siit siis ka palve, et kui keegi on sellise välimusega 99 kuskil näinud või teab temast midagi, siis oleks tõesti tore sellest teada saada
Pilt.
Esimene armastus ei lähe iial meelest!
Sorry läksin vist pisut melanhoolseks:)
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

See... see .... see ei ole ometi peeemmvee iluvõre seal ees???

Muidu oleks päris ilus.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Nakataja

Tegu oli tõesti mingi bemu iluvõre tükiga, kui see oli juba ostes olemas ning arvatavasti eelmine omanik oli kas naljamees või siis üritas leida hingelist ja rahalist kompromissi;) Igaljuhul mind see ei häirinud vaid lisas hoopis asjale natuke vürtsi juurde. Ei usu et kellegi oleks sellise näoga Saabi olnud:)
sigaelmar

Ma vaatasin ka, et mis krt. Ei tea mis selles BMW iluvõres nii erilist on, päris mitmel autol olen piltidel näinud, et ette ehitatud...
Kasutaja avatar
aljoga
klassiker
Auto: Rootsi raud, aga mitte SAAB

see on ju masin, mis ka mind esmakordselt saabi juurde viis. alguses ma ei suutnud kohe mitte kuidagi aru saada, miks vend sellise nilbe välimusega masina nagu Saabi ostis. aja jooksul aga hakkas see lennuk mulle aina rohkem meeldima. suurt rolli selle juures mängis kindlasti masina sisu - 3 ümmargust kella, puitimitatsiooniga ülistiilne armatuur, supermugavad istmed jnejne. läikis ka teine nii isuäratavalt. ja vaat siis, mis minust nüüd saanud on ;)
vaade

Pilt

Selle ilusa punase Saabi nina ei erine palju selle kassi iluvõrest. Või mis?
Nakataja

Tegu nö. tõelise isiksusega koos erinevate kapriisidega.
Näiteks, ükskord olime koos naisega Kaberneeme kandis telkimas, kus olime leidnud ilusa tuulevaikse koha ühes suuremas pommiaugus. Oma 99 jätsin augu servale tagumise ostaga allapoole, et oleks mõnus vaikset musa taustaks kuulata. Öö mõõdus mõnusalt, kuid kui tahtsime hommikul liikuma hakata, otsustas 99, et tema enam käima ei lähe. Tegelik põhjus oli küll tühjenenud akus, kuid kes teab äkki ka väikeses armukadeduses. Meile oli aga põhiprobleemiks see, et auto oli tagaotsaga allamäge. No mis teha ega me ka puust poisid olnud ja hakkasime siis autot üles poole pressima (samblasel pinnal). Lõpuks see õnnestuski ja järgmiseks asusime siis kallakult allasõitu, et masinat tagurpidikäiguga käima saada. Nüüd aga hakkas 99 iseloomu näitama ja kokkuvõtteks veetsime me praktiliselt kogu ilusa suvepäeva metsa all Saabi mäest üles-alla lükates. Kuid just kui me olime otsustanud, et teeme veel viimase katse ja peale seda lähme jalgsi lähimasse külla abi järele, andis ka 99 järele ja läkski käima.
Sarnaseid situatsioone oli teisigi kuid see oli üks meeldejäävamaid.
vaade

Aga sa oma praegusest autost ei taha pilte ja iseloomustust lisada?

(PS
neile kes minu autot ilmsi näinud ei ole, kinnitan, et minu avataril ei ole see sama punane 99 mis siin teemas ja avatar ei ole pildistatud tagant, et bmw iluvõre varjata.)
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Idee poolest peaks olema kirjeldus siin, vähemalt avataril on sama auto.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Nakataja

Võin mr. Vaade juttu kinnitada, kuna olen tema autot Kadriorus näinud ja ega ma muidu uuriks ka oma vana kallima saatuse kohta.
Kui nüüd aus olla siis mu praegune sõiduriist ei ole mitte Saab (kuigi see 900 pilt mis on avataril on hetkel veel minu nimel ja selle kohta on siin juba ka pilte olemas, kuna vahepeal sõitis sellega vend Aljoga http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=34), vaid hoopis citikas nimega Xantia aastast 99 (tööauto). Kuid seda ei ole vist sobilik siin foorumis tutvustada, kuigi tegu on väga mugava ja huvitava mudeliga.
Vasta