Saabneti särgid vol 2 äkki?
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
4 läti õlut ja 6 leedu oma välja pakkuda, ylejäänud säästukast. ja koos joome ära
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Ma võin te elu kergendada. Saastaõlle asemel võite Chipyle pakkuda seda kraami
Kumb siis on, 9 p.m. või 19.00 ?
vs
EDIT: erinevate päevade "täna" polegi vist sama asi
Selgus käes ja särk kah käes, tänud tegijatele ja toojatele
Algselt postitas: kaarel
Ootan täna kella 21-ks palja ülakehaga kodanikke Lõunakeskuse Sotka Saabiparklasse. Kes täna ei jõua, nendega lepime kokku mingi muu aja.
vs
Kui tulete täna, täna, kolmapäeval, kella 19-ks Lõunakeskuse Sotka Saabiparklasse, siis saate oma särgid kätte . Kui see aeg ei sobi, siis helistage mulle, lepime miskit muud kokku. Tel leiate profiili alt.
EDIT: erinevate päevade "täna" polegi vist sama asi
Selgus käes ja särk kah käes, tänud tegijatele ja toojatele
Algselt postitas: Cyber
See on ka minu lemmikõlu
Kahjuks pole Eestis suuri pudeleid müügil näinud. Neil on lisaks 0,33-sele ka 0,66 l pudel.
Algselt postitas: GaruAlgselt postitas: Cyber
See on ka minu lemmikõlu
Kahjuks pole Eestis suuri pudeleid müügil näinud. Neil on lisaks 0,33-sele ka 0,66 l pudel.
Õnneks eestis tehakse ka häid õllesi
Algselt postitas: kaarel
Lp
# Jansa
# Saabitips
# Markus
# Madman
# Tan
# Ken
# Kaido
# Garu
Kui tulete täna, täna, kolmapäeval, kella 19-ks Lõunakeskuse Sotka Saabiparklasse, siis saate oma särgid kätte . Kui see aeg ei sobi, siis helistage mulle, lepime miskit muud kokku. Tel leiate profiili alt.
oleks ma seda teadnud, ma ju töötan lõunakas ja juhtus ka just tööpäev olema, krt
- Cyber
- Kontakt:
Sa oled väga-väga hiljaks jäänud... me siin juba jagame kätte neid pikemat aega.Algselt postitas: Hannez16
MEhed....kui ma hiljaks ei ole jäänud, siis ilmselgelt võtaks ka alustuseks ühe särgi, kui on mugav, siis loomulikult veel ja veel;)
Ja manitseks siis kah inimesi, et kaugemate kantide inimesed on oma särgid kätte saanud, mõne pisikese erandiga. Enamus minu käes olevatest särkidest on Tallinna inimeste omad! Tulge aga järgi! Saan sellest kastist toanurgas ehk lõpuks lahti!
- Cyber
- Kontakt:
Kahe nädala pärast on asi veel rohkem hapu kui praegu... Ütle parem kohe Chipyle mitu kasti normaalset õlut (vt ülevaltpoolt) sa talle maksad, siis saad särgi... võibolla.
Minu käes on ainult särgid, mille eest keegi on maksnud. Neid ma ei saa vist kuidagi jagada. Mingi väike võimalus muidugi on, kui jõuludeks keegi pole oma särki ära korjanud, siis....
Minu käes on ainult särgid, mille eest keegi on maksnud. Neid ma ei saa vist kuidagi jagada. Mingi väike võimalus muidugi on, kui jõuludeks keegi pole oma särki ära korjanud, siis....
no ülteme, et särgi oksjonile võib pakkuda seda mida nagu pakkuja arvab, et võiks olla vääriline pakkuda. Ei pea ainult õlu olema, jooks talvekumme on puudu, raha võib alati pakkuda, mootori põhjakate on aktuaalne igatahes laske aga fantaasial lennata, äkki saab ka kuulsaks nagu see mees, kes kirjaklambri vahetas lõpuks erinevate vahetuste tulemusena maja vastu
Algselt postitas: Hannez16
kuulge nüüd läheb juba lõõpimiseks:) aga pole mõttet enne asju ajada, kui jalad kindlalt kodumaa pinnal....võiks hoopis nii teha, et ma ostan kellegilt foorumlaselt 900 ng ja saan särgi pealekauba???
einohh, osta mult '96 ng900 2.0T ära 189 000.- krooniga ja ma lasen kuskil sulle trükkida 10 särki pealekauba, kõik sulle täpselt sobivat mõõtu ja värvi .
pakkumine on reaalne, võta ühendust!
1 (tasutud) särk ootab Tartus veel omanikku
Kui keegi teab-tunneb Markus'e nimelist kodanikku, siis öelge talle edasi, et tema särk on Tartus, minu käes:).
Meilile ta ei taha hästi vastata....
edit: Markus on saanud vahepeal oma särga kätte. Keiss klõusd.
Kui keegi teab-tunneb Markus'e nimelist kodanikku, siis öelge talle edasi, et tema särk on Tartus, minu käes:).
Meilile ta ei taha hästi vastata....
edit: Markus on saanud vahepeal oma särga kätte. Keiss klõusd.