Kes soovib DVD-d andku palun teada, siis oskan neid küpsetada.
DVD hinnaks 40 kr., loodetavasti pole seda palju

Alla laadida saab ka (AVI, XviD, 351MB) aga seda loodetavasti Cyber annab teada kust ja kuidas.
Algselt postitas: Zazou
http://www.saabnet.ee/kokkutulek/2006s/
mulle paluks ka üks originaal dvd ja a/a kuhu raha kanda.
Algselt postitas: sebastian
Cyberil tegelt üsna õigus. Alguses kavatsesin asja kirjadega rohkem kommenteerida, siis aga polnud enam üldse kindel kas enda huumorisoon ka teiste omadega ühtib ja nii jäigi pooleli. Osavad on need, kes teksti peale loevad (vot see oleks vägev olnud!) ja subtiitreid/kommentaare välja mõtlevad - mul pole see kunagi eriti õnnestunud.
Paar asja mis oleksid minumeelest võinud teistmoodi olla:
1. rohkem kaadreid autodest, detailsemalt
2. kalasöömine liiga pikk, vaat et üle kolmandiku videost, kuigi mulle tundus, et see oli ka kokkutuleku tippsündmus.
3. kellegi autost tuli üks hea eestikeelne lugu (Hansu taluõuele sõites) ja tahtsin seda originaallooga sünkroonis jätkata, aga lugu ennast ei leidnud. Jäigi tühi koht.
Materjali oli 1tund ja 40min. Tõesti jalaga segada. Aga noh...olen monteerinud videot kus filmija on suristanud 16 tundi pilti ja tahab sellest tunni jagu seiklust välja kurnata.
Järgmise nädala alguses täiendan oma toorikute-karpide varusid, siis krõbistan kuhja valmis ja mõtlen jaotuspunkti peale kah. Äkki kellelgi ideid?
Ivomets?
tripp
Suur
IFF
Zazou
Saabubeib/avelito
Kaarel
Cyber
Muidumehike
Iuo
Ay
rbl