Punane hüüumärgiga kolmnurk ja airbagi tuli armatuuris...
-
Põlevad kogu aeg......käivitades korraks kaovad ära ja tulevad tagasi. Kas midagi hullusti? Mida see kolmnurk üldse tähendab? auto on 9-5 aastast 98. Ja kas peaks kiiremas korras töömehi külastama?
See kolmnurk on "Central warning light"
Kui nüüd 9-5 kasutusjuhendit tsiteerida siis sellise kombinatsiooni puhul tuleks minna teenindusse.
Mina soovitaks sul teenindusest läbi käia, sest üldjuhul selliste tulede põlemisel airbagi süsteem ei tööta enam.
Kui nüüd 9-5 kasutusjuhendit tsiteerida siis sellise kombinatsiooni puhul tuleks minna teenindusse.
Mina soovitaks sul teenindusest läbi käia, sest üldjuhul selliste tulede põlemisel airbagi süsteem ei tööta enam.
Algselt postitas: Madispoiss
Põlevad kogu aeg......käivitades korraks kaovad ära ja tulevad tagasi. Kas midagi hullusti? Mida see kolmnurk üldse tähendab? auto on 9-5 aastast 98. Ja kas peaks kiiremas korras töömehi külastama?
Tunnen vea ära-sama oli enda autol. Vikingi ja Anti sõnul on probleem mingis el.plaadis, mille vahetus maskab mõne tuhande ringis. Pidi lihtsalt ajaga ära väsima.
Aga kuna mõlemas kohas kinnitati, et airbag reaalselt töötab siis ei näinud vahetamises mõtet
Algselt postitas: Executive
Kui air bagi tuli põleb, siis aju lülitab SRSi välja, reaalselt sinu air bagid on töökorras, aga kokkupõrke puhul need su nina ei päästa.
No demet-sama küsimuse esitasin ka mina, kuid vastus oli risti vastupidine ehk, et avarii korral avanevad ja kõik ok. Pidi näitama, et on viga aga tegelikult seda ei ole ehk vigane on vea näitamise plaat, mis pidi olema läbipõlenud.
Seda ma nüüd hästi ei usu et erandi mingi n.ö vea tuvastamise plaat kuskil on. Vea annab ikka see konkreetne moodul, mis katki on või mis arvab et ta on katki.vigane on vea näitamise plaat
Tuleks ikka lasta kontrollida ega, sest lamp ju põleb ühtemoodi, ei saa ju selle järgi öelda et viga on samasugune, võibolla on mõni andur katki, juhe lahti jms.
'Algselt postitas: gsaabSeda ma nüüd hästi ei usu et erandi mingi n.ö vea tuvastamise plaat kuskil on. Vea annab ikka see konkreetne moodul, mis katki on või mis arvab et ta on katki.vigane on vea näitamise plaat
Tuleks ikka lasta kontrollida ega, sest lamp ju põleb ühtemoodi, ei saa ju selle järgi öelda et viga on samasugune, võibolla on mõni andur katki, juhe lahti jms.
No käisingi kontrollis ja aeti mingit plaadi juttu. Mind huvitas ainult fakt, kas avarii korral airbagid avanevad ja sain vastuseks JAH. Ma ehk kasutan valet terminoloogiat aga mingist plaadist nad seal jahusid-pidi olema läbi põlenud ja sellepärast ka seda jama näitab. Ega ma pole elektroonik-ma usun seda mida mulle räägitakse.
to will:
Ükskõik,mis juttu sulle ja ükskõik,kus aeti-
kui põleb SRS(airbag) tuluke,siis ALATI on kogu süsteem DEAKTIVEERITUD. Seda KÕIKIDE automarkide ja mudelite puhul.Kui keerad pirni välja,juhtub sama töökorras süsteemi puhul.
kui põleb SRS(airbag) tuluke,siis ALATI on kogu süsteem DEAKTIVEERITUD. Seda KÕIKIDE automarkide ja mudelite puhul.Kui keerad pirni välja,juhtub sama töökorras süsteemi puhul.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
-
Algselt postitas: Trionic
to will:
Kuhu siis pöörduda, Kas siin foorumis paljukiidetud Hr. Trionic saaks mind aidata? Tahaks ikka armatuurist punased värvused eraldada......silmade peale hakkab. Ja seegi pole hea uudis et AIR-bagid ei tööta.
Pöörduda võid kuhu iganes,kust abi saab.Mina aitan alati,kui abi küsitakse.
52 72 989
52 72 989
Saabidega seotud voodoo ja -abi
Sulle teadmiseks, et suur osa siinse foorumi Jumalatest ja gurudest on Troostauto hingekirjas. Ei tea, et keegi Saabianti juurest või VM'ist siin õpetussõnu jagaks.Algselt postitas: Madispoiss
Kuhu siis pöörduda, Kas siin foorumis paljukiidetud Hr. Trionic saaks mind aidata?
Kui see pidi Su sõnum olema, siis kahjuks ebaõnnestus.

¿_ __ ' ' )
( . ( . ) /|/|
LC___ @
¿___, ) (
( . ( . ) /|/|
LC___ @
¿___, ) (
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
See vist peaks varem salvestatud teksti ette mängima...(järeldus sellest pikast numbrist seal lõpus). Ilmselt mingi MS põhine asjapulk. Firefox ei teinud midagi ja isegi IE7 ei tahtnud seda mängida.Algselt postitas: EmmerichKui see pidi Su sõnum olema, siis kahjuks ebaõnnestus.:(
krt..eile mängis küll üht konkreetset "laulu" eks ta aegu siis ilmselt...
Firefox toimib.Algselt postitas: CyberSee vist peaks varem salvestatud teksti ette mängima...(järeldus sellest pikast numbrist seal lõpus). Ilmselt mingi MS põhine asjapulk. Firefox ei teinud midagi ja isegi IE7 ei tahtnud seda mängida.Algselt postitas: EmmerichKui see pidi Su sõnum olema, siis kahjuks ebaõnnestus.:(