Kas tegu on hüdropumba surmaga või andis roolivõim hoopis otsad? Ilgelt nõme on nii loll olla, homme hommikul küll Troosti kohe, aga tahan teada, kas tohin üldse sõita, keeran veel muidu midagi muud peesse.

Algselt postitas: Trionic
Kui õli on paagis,võid üritada sõita,siis vast hullemaks minna ei saa.
Roolivõimupumbad lendavad järjest 9-5`tel viimase ajal(nagu ka turbod,aut.kastid,drosselklapid,DI kassetid, kolvid-rõngad,ketid,õhumõõturid,väntvõllid,kepsud,tagasilla liigendid,soojenduskraanid,ACC klappide võllid,ukseklaaside juhtrullid jne...)
Sul tegevust veel tükiks ajaks,enne,kui ring täis saab.
Tule läbi.
Nõus, ühinen hetkel eelkõnelejaga. kuigi mul kulutused kindlasti väiksemad.Algselt postitas: smargus
plääd Saab Automobiles AB tuleks täie pasaga kohtusse anda - kuidas saab toota ja müüa nii sitta autot?!!!! oii kus ajab praegu keema!!!![]()
Siis arvasin, et aeg on ikka üle kümne aasta, aga tuleb välja, et ei ole.Tänapäeva autod projekteeritakse viieks aastaks. Mõned eurooplased (VW, audi, BMW..) ka seitsmeks aastaks. Selle aja möödudes hakkavad kõik sõlmed järele andma
Kusjuures kipun sinapoole küll. Tänapäeva autosid ei tehta nii, et neid saaks hea tahtmise korral järeltulevale põlvele edasi anda. Mul on selline imelik tunne sees, et see viga kusagilt 90-test pärit on. Ja millegipärast tundub olema nii, et mida kallim seda lagunevam. Odavam rahvaauto kipub kestma paremini.Algselt postitas: smargus
Ka sa Cyber arvad, et 6 aastat vanal auto ongi ette nähtud trionicu poolt loetletud osade vahetus ja pead seda täiesti loomulikuks? mina nii ei arva. Olen sõitnud alles hiljuti Toyota Corollaga, millel tiksus ees 294000 ja omanik on vahetanud ainult sidurikorvi, sest see lihtsalt kulus ära. Kõik muu, kaasaarvatud normaalsest kulumisest tingitud osad, kestavad.
Algselt postitas: trippAlgselt postitas: Trionic
Kui õli on paagis,võid üritada sõita,siis vast hullemaks minna ei saa.
Roolivõimupumbad lendavad järjest 9-5`tel viimase ajal(nagu ka turbod,aut.kastid,drosselklapid,DI kassetid, kolvid-rõngad,ketid,õhumõõturid,väntvõllid,kepsud,tagasilla liigendid,soojenduskraanid,ACC klappide võllid,ukseklaaside juhtrullid jne...)
Sul tegevust veel tükiks ajaks,enne,kui ring täis saab.
Tule läbi.
:wall::wall::wall: nimekirjast jäid välja kondi pumbad...
Btw, kas ukseklaaside juhtrullide surm tähendab seda, et klaas liigub alla vaevaliselt ja teeb veel mõnikord jubedat kriginat ka? Kui see nii on, siis on mul ka see läbi![]()
Algselt postitas: smargus
sorry trionic, nagu mainisin oli laki tn lähemal mulle, asi tegi rõvedat häält ja ei julenud kaugemale sõita.
nüüd lasin ära vahetada, auto korras ja raha läind![]()
aga sitt lugu (vabandan, ajab lihtsalt ropendama) on see, et sisemas tunnen et lähiajal tõesti lendab veel mingi krdi asi - ja kindlasti mitte odav!
plääd Saab Automobiles AB tuleks täie pasaga kohtusse anda - kuidas saab toota ja müüa nii sitta autot?!!!! oii kus ajab praegu keema!!!![]()