Saab 9-3 SE 113kW Aut, 1999, kroom

kroom
Auto: Viimati oli OG 9-3 automaat 1999 aastast

Kuna müügiteemas ei tohi niisama arutleda, siis küsin siin, kui keegi lugema juhtub, et mis see OG 9-3 hind peaks olema, et kellelgi huvi tekiks?
Ise arvaks, et värske ülevaatusega, aukudeta kerega, uue keti ning plokikaanega mootriga (ja muidu ka korralikult liikuva) auto eest võiks ikka midagi saada, aga kui nõudlust pole, siis pole ilmselt ka suurt vahet, kas hind on 1500 või 1000...
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

Need 9-3 on juba fännide autod.
Viimasel ajal järjest päris mitmeid selliseid inimestele yles ehitatud, et sõita saaksid.)
Kui tehnika ok siis soita ju päris mõnus. Eriti kui aju kah kriibitud.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
kroom

Miks ma küll varem autokatte peale ei tulnud - 30 ja natuke eurot ja puu all parkimise põhimured lahendatud!
Ja One Mile Challenge'ile on ka regatud.
autokate5.JPG
autokate5.JPG (712.63 KiB) Vaadatud 2365 korda
Kasutaja avatar
9-5LPT
Auto: 9-5NG Aero, 2.0 TTid XWD

kroom kirjutas: E Juul 01, 2024 16:33
Ja One Mile Challenge'ile on ka regatud.
Mõlgutan ka selles suunas mõtteid..vast selle nädalaga saab mootorisaaga ühelepoole ja Saab madalalt lendama hakata.
Kogenud Aeronaut. :drive:
kroom

Kevadel tekkinud kahtlus, et termostaat ei sulgu päris korralikult, sai ilma jahenedes kinnituse - töösoe mootori temperatuuri osuti peaks olema umbes "veerand kümme", aga praegu jääb see sõidu ajal hoopiski umbes "pool üheksa" - ja seda +2 kraadi juures, -10 juures on asi ilmselt hullem nii et olgugi auto müügis, selle vahetuse peab ette võtma.
kroom

Ei teagi, kas aitas uus termostaat või lihtsalt juhus, aga peale selle vahetust läks vaid mõni päev, kui tõsine huviline välja ilmus ning auto on müüdud - olevat ka kunagine (ja nüüd siis uuesti) Saabi omanik. Müüsin foorumis €800 eest ja umbes nii ka läks ehk vähem kui minu helesinistes unistustes, aga Saabi märk ei maksa lihtsalt nii palju kui näiteks BMW. Ostsin isegi selle auto ju aastal 2008 selgelt odavamalt kui sarnase bemmi või volkari eest oleks maksma pidanud (65000 krooni ümbruses oli äkki hind).
Igatahes, uus omanik mitte ei päästnud mind automaksu (50 eurot aastas ikka leiab), vaid hoopis suuremate väljaminekute käest, sest ega ma selle aasta One Mile Challenge'i 202 km/h tulemust nii jätnud ei oleks ja uhked intercoolerid, catbackid, turbod jne ei ole üldse odavad ning ma olen üsna kindel, et kui selle aasta jooksul müüki poleks tulnud, oleks läinud tuunimiseks...
Saab lahkub minu juurest 416000 km läbisõiduga, aga arvestades, et mootor on saanud äsja uue ketikomplekti koos juurdekuuluvaga, uue plokikaane tihendi ja õli ei põleta, on see ju "praktiliselt uus".
Olgu uuelegi omanikule palju mõnusaid kilomeetreid!
Vasta