Saab 99 GL 5-speed 1983 kokkupanemine

Ost, müük, vahetus, rentimine, kinkimine...
Vasta
BN099
Auto:
Kontakt:

Tere!

Ostsin 2019. aastal endale Saab 99 ning üsna kohe hakkasin seda suure innuga renoveerima. Aega sõidukiga tegelemiseks on aga aina vähemaks jäänud, kuid nüüdseks olen kere korda teinud ja jõudnud sõiduki värvimiseni.

Restaureerimistööde teostamiseks võtsin auto sel ajal täiesti lahti (sh veermik, sisu, mootor jne). Kuna keretööd on tehtud, võiks hakata autot nüüd kokku panema. Isa ma aga auto tehnilise poole osas suurem asjatundija pole ning täpselt ka ei mäleta, kuidas see lahti sai võetud. Seetõttu otsin inimest, kes oleks nõus ise sellise asjaga tegelema. Loomulikult mõistan, et autot ise lahti võtmata on selle kokku panemine päris keeruline töö, kuid ehk on saabiklubis keegi asjatundija, kes oleks raha eest nõus seda tööd tegema. Kõik jupid peaks endiselt alles olema, kuid mõningad osad vajavad ilmselt vahetamist.

Asja lihtsamaks tegemiseks oleks mul hetkel võimalik osta ka samast mudelist doonor. Kas ja mil määral võiks tervikliku versiooni olemasolu (mille osi saab vajadusel kasutada, kuid samas ka silma ees ja seega võiks nuputamist vähem olla) antud tööd odavamaks ja lihtsamaks teha?

Kas keegi oskab soovitada mõnda isikut või ettevõtet ja mis võiks olla sellise töö eest mõistlik hind?

Parimat
B
mardikas1
Auto:
Kontakt:

Kas Sa ise ei taha kokku panna , kui ma kõrvalt õpetan ? Mul see etapp ise läbitud ja 99 seisab Tartus omal õue peal.
Vasta