mingi asi piniseb salongis

Tonnised ja nende mured
Vasta
ilay

Tere olen värske Saab 9000 `95 a omanik.
Kliimaseadmest vasakul pool kohe istmesoojenduse nuppude all on 2 ümmargust asjakest, vasakpoolne on rohelist värvi ümar asjanus ja paremal pool on selline nagu võre- vot see pirisebki imelikult. Ise arvan et see võib olla kliimaseadme mingi andur ja et äkki peabki pirisema:freak:? Aga imelik on see et kui süüte välja keeran ja võtme ka ültse süütelukust ära võtan piniseb see asjandus edasi. Äkki keegi oskab midagi kommenteerida selle kohta.
suur

Algselt postitas: ilay
Tere olen värske Saab 9000 `95 a omanik.
Kliimaseadmest vasakul pool kohe istmesoojenduse nuppude all on 2 ümmargust asjakest, vasakpoolne on rohelist värvi ümar asjanus ja paremal pool on selline nagu võre- vot see pirisebki imelikult. Ise arvan et see võib olla kliimaseadme mingi andur ja et äkki peabki pirisema:freak:? Aga imelik on see et kui süüte välja keeran ja võtme ka ültse süütelukust ära võtan piniseb see asjandus edasi. Äkki keegi oskab midagi kommenteerida selle kohta.
Asja nimi on salongi temperatuuri andur ning selle pinina ravimisest on foorumis ka juttu olnud. Minumeelest oli isegi piltidega õpetus (kuigi kindlalt ei mäleta). Kasuta foorumi otsingumootorit!

EDIT1: kasutasin ise ning leidsingi vastava teema üles.
Teema ise siin, kuid sellega väike probleem. Nimelt sabaneti õhkulendamisega seoses on sealt teemast mõned pildid kaotsi läinud. Tekst on muidugi väga hästi kirjutatud ja hakkama saab ka pilte nägemata. Kui Sebastianil need pildid kusagil alles, saaks lingid siiski ära parandada. Jagatagu mulle vaid infot.
EDIT2: näeh. Cyber ka ärkas
vulkanus
Auto: Saab 99 gle ja hunnik teiste markide esindajaid.

see on sisetemp. andur too vajab puhastamist mõne aja tagant kruvikas taha ja välja kompraga läbi puhuda ja võibolla määrida, sellega tuleb ettevaatlik olla.
vulkanus
Auto: Saab 99 gle ja hunnik teiste markide esindajaid.

suur jõudis ette äääh
ilay

Tänud! leitsin ja lugesin ka läbi.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Pilid kahjuks hävisid koos vana serveri kõvakettaga..:( Äkki on inimestel need alles?? Saadate mulle?? Teeks korda need asjad... Kusagil peaks olema teema ka su teise küsimuse kohta, ehk kuidas neid va pirnikesi vahetada nuppude sees.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Vasta