9-5 raadiojaamade nimed puuduvad

Teemad elektroonikast...
Vasta
lennuk

Tere. Selline mure oma 98 aasta 9-5ga, et raadiojaamade nimesid ei saa kuidagi nähtavale. Olen püüdnud igasugu kombinatsioone ja nupuvajutusi, kuid raadiojaama nime asemel on ikka vaid sagedus märgitud.

Oskab keegi targem ehk aidata?:)
Kasutaja avatar
tripp

RDS märksõnaks http://en.wikipedia.org/wiki/Radio_Data_System

Ei viitsi alla autosse minna ja protsessipõhist juhendit siia tegema hakata ;)
[Trionic]: 9-5 kapoti all peabki midagi logisema..
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
gsaab

Mulle tundub et osadel raadiotel pole RDS-i peal, või ma eksin, ühtedel oleks nagu nupp WB ja teisel TP? WB nagu weather broadcast ja TP nagu traffic programme, viimane on RDS'iga seotud.
teager

Muide, MY01 9-5 manuaal on vait RDS koha pealt.

SaabCentrali foorumis oli sellest juttu, väidavad seal, et kui sul on SID1, siis RDS tuge polegi, see tuli alles SID2'ga juurde.

SID2 puhul RDS aktiveerimiseks - vajuta ja hoia RADIO/BAND nuppu.

terv, teager
suur

Algselt postitas: tripp
Ei viitsi alla autosse minna ja protsessipõhist juhendit siia tegema hakata ;)
Üks 9-5 user manual on ka netiavarustest saadaval:
http://www.saabfaq.auto.ru/_9-5/SAAB_9-5_user_guide.pdf

EDIT: Selles pole RDS'i kohta sõnakestki.
TFK

kas mitte ei peaks olema kusagile kirjutatud RDS peale,kõikidel makkitel mis seda toetavad kaasa arvatud mu praegusel autol on se kirjutatud peale ja töötab;)
lennuk

Tänan vastukaja eest, kuid ise usun, et RDS tugi on raadiol olemas küll, igaljuhul kui RADIO/BAND'i all hoida siis ühel hetkel viskab display alumisse ritta teksti: "no rds, no tpy vms" ja kui siis teist korda samamoodi talitleda kaob alumine teksti rida ära.

Olen manuali lugenud ja omast arust kõike proovinud, kuid siiani tulemuseta. Autos on olemas ka autotelefon - see ei tohiks ju RDSi vastuvõtmist mõjutada?
Kasutaja avatar
Guun

mul küll 9-3, aga kui mul seda nuppu all hoida, siis tuleb sinna lihtsalt kiri RDS, ja jaamad millel RDS puudub (nt. raadio mania), nendel siis tuleb kiri NO RDS:red:
teager

Algselt postitas: lennuk
... kuid ise usun, et RDS tugi on raadiol olemas küll, igaljuhul kui RADIO/BAND'i all hoida siis ühel hetkel viskab display alumisse ritta teksti: "no rds, no tpy vms" ja kui siis teist korda samamoodi talitleda kaob alumine teksti rida ära.

&
Algselt postitas: Guun
mul küll 9-3, aga kui mul seda nuppu all hoida, siis tuleb sinna lihtsalt kiri RDS, ja jaamad millel RDS puudub (nt. raadio mania), nendel siis tuleb kiri NO RDS:red:

Siit ma järeldaks, et pane mingi jaama peale, mis kindlalt näitab jaama nime - uuno, skyplus vms - ning hoia all seni, kui ilmub see kiri "no rds" - ilmselt on see teade, et "hetkel pole rds'i saadaval, kuid oota natuke, küll tuleb" :P

terv, teager
lennuk

Algselt postitas: teager
Algselt postitas: lennuk
... kuid ise usun, et RDS tugi on raadiol olemas küll, igaljuhul kui RADIO/BAND'i all hoida siis ühel hetkel viskab display alumisse ritta teksti: "no rds, no tpy vms" ja kui siis teist korda samamoodi talitleda kaob alumine teksti rida ära.

&
Algselt postitas: Guun

Siit ma järeldaks, et pane mingi jaama peale, mis kindlalt näitab jaama nime - uuno, skyplus vms - ning hoia all seni, kui ilmub see kiri "no rds" - ilmselt on see teade, et "hetkel pole rds'i saadaval, kuid oota natuke, küll tuleb" :P

terv, teager

Tänks abi eest:) , kuid kahjuks ei anna see ka tulemust
Vasta