Õnne, september on ideaalne aeg lapse saamiseks, pikad ja pimedad sügise õhtud veedate kodus pisikest imetledes, ja kui lapsel juba rohkem teo tahet siis õues soe ning Saabi ja muu maailmaga tutvumine ei toimu enam 20cm paksuses vammuses.
No palju palju õnne!
Tundub, et olen lootusetult rongist maha jäänud aga südamlikud õnnesoovid igal juhul! Mul kah1 kasvamas- on teine küll märkamatult juba kümneseks saamas!
Minu isik pole muidugi antud hetkel tähtis- MAAILMA TÄHTSAIMAD ON BEEBI VANEMAD JA BEEBI ISE!
Tahaks aga rääkida ühe lõbusa loo kah! Maimukesel kindlasti nimi juba olemas ja tüdruk kah aga...
Sündis mu sõbral poisike väike. Eks mehed muidugi hakkasid õhtul seda kõvvaste tähistama. Loomulikult keskmes Beebile nime panemine. Klassikaline stsenaarium- poisi nimes peab olema R. Noh pakuti seal Raul ja Raivo jne. Noh ei leitud sobivat nime. Võeti viinuskit edasi- selgus, et veelgi parem oleks, kui nimes oleks ikka 2 R-i. Tulid siis nimed nagu- Richard, Rainer jne. Kuna aga nimi pidi kindlasti olema väga eriline jäid needki kõrvale. Pidu läks omasoodu edasi, nimepanek unustati sootuks kuni vastu hommikut ühele härrasmehele asi meenus- poisi nimes peab olema 3 R-i. No küll me murdsime pead- ei tule ühtegi 3 R-iga nime. Lõpuks tõusis väärikalt püsti toosama härra ja teatas pidulikult ainulaadse variandi- TARUIRARAA!!!
Aitähh kõigile õnnesoovide eest.
jagan siis infot ka. Plika sündis 07.09.06, kaalus sündides 3,96kg ning pikkust oli 52cm. Vahepeal on ta omale nimeks Lotte saanud. Tubli laps on, lubab lapsevanematel öösiti ikka magada (vähemalt esialgu).
Väike võte ka: