Tuuningu all ei mõtle spoilereid ja muud pläma. Kas on kellelgi raamatuid milles juttu fuel injection, modern engine tuning, suspension modifing, building a rally car ja nii edasi. Või kui keegi teab linki kust seda inffi saada. Ostma ei tahaks ma neid hakata, sest see läheb väga kalliks ja tuleb ka tükk aega oodata.
Miks ma ei saa linke/pilte lisada:(
Raamatud modifitseerimisest ja tuuningust.
Ei tööta see osa enam uue foorumisoftiga. Kirjuta BBkoodi Tag'id käsitsi vastavate linkide otstesse või vali postituse kirjutamisel nurgast "Vormindamine: Edasijõudnud".Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Miks ma ei saa linke/pilte lisada:(
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
know-how maksabki tegelikult... Ja see ei lähe väga kalliks võrreldes nende projektidega, mida sa selle teadmisega võid korda saata. Kulutad raamatute peale paar kilo, kuid säästad projekti juures suurusjärgu rohkem, sest sa TEAD...
-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
know-how tõesti maksab.
No hetkel leidsin sellised raamatud. Krisostomus-e kaudu saab neid tellida.
Building and Tuning High-Performance Electronic Fuel Injection - 275 krooni
How to Build Horsepower: Methods for Building Horsepower in Any Engine Vol 1 - 275 krooni
How to Build and Modify Sportscar and Kitcar Suspension and Brakes for Road and Track Rev ed - 466 krooni
How to Rebuild and Modify Your Manual Transmission - 359 krooni
Racing & High Performance Tire: Using Tires to Tune for Grip and Balance (R-351) - 1017 krooni
Racing Chassis and Suspension Design: PT-90 - 1689:freak: krooni
No hetkel leidsin sellised raamatud. Krisostomus-e kaudu saab neid tellida.
Building and Tuning High-Performance Electronic Fuel Injection - 275 krooni
How to Build Horsepower: Methods for Building Horsepower in Any Engine Vol 1 - 275 krooni
How to Build and Modify Sportscar and Kitcar Suspension and Brakes for Road and Track Rev ed - 466 krooni
How to Rebuild and Modify Your Manual Transmission - 359 krooni
Racing & High Performance Tire: Using Tires to Tune for Grip and Balance (R-351) - 1017 krooni
Racing Chassis and Suspension Design: PT-90 - 1689:freak: krooni