Kas veojõukontrolli saab lasta hiljem peale panna?

Teemad elektroonikast...
Vasta
kala

Kuna tutvusin uuesti igasugu teemadega kus väideti et osasid asju on osadel autodel lihtne juurde installida (kiirusehoidja, parkimissoojendi talvel..) siis tuli mõte, et äkki on veojõukontroll ka kuidagi lihtsalt ja odavalt paigaldatav? Mõtlen siin just 9-3 '98-'02. Olen ma oma mõttekäiguga väga mööda pannud või on see kuidagi mõistlike kulutustega mingi ime läbi teostatav?
kala

või ei olegi nendel mudelitel ühelgi seda va veojõukontrolli peal?
sigaelmar

Osadel diislitel on küll kiirusehoidja tegemine lihtne aga veojõukontrolliga pead muidugi uurima mis põhimõttel ta vedu takistama hakkab. Ma ise arvan, et kõige mõeldavam ta peale panna on kusagilt doonorilt 1:1 kogu täiega.
Trionic
Saabiguru

kui su mootorit juhib T7,siis oleks teoreetiliselt võimalik,kui asendada terve pidurisüsteem(ca40 kiloeeku) ja teha veel hulgaliselt ümberehitusi.Kui on vanem mootorijuhtimissüsteem,siis pole TCS võimalik,kuna puudub elektrooniline gaasiklapp.
kala

Selge. Ma lihtsalt puht sportlikust huvist küsisin, kui võimalik või võimatu see üritus teoreetiliselt oleks.
Trionic
Saabiguru

Kõik on võimalik piisavate materjaalsete vahendite olemasolul.;)
Nastix

to Kala:

Huvitav, et vastupidiselt sinule on paljud meist vanemate tonniste puhul hädas sellega, et aretada vähemasti nupp, millega TCS välja lülitada.
Vasta