Kogemusi Autokoolide kohta

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
IFF
Saabiklubi liige

Kuna me kõik oleme ilmselt autokoolis käinud ning endale load kuidagi ja kunagu ära teinud, mõtlesin et oleks hea siit küsida. Nimelt on tänapäeval autokoole Tallinnas nigu muda ning endal viimased kogemused on 10 aasta tagused, siis huvitav oleks teada, millst autokooli keegi on kunagi eelistanud ja miks. Põhjus imelihtne, miks küsin, nimelt on plaan koolitada enda Saabile lisa piloot :D
Iga ratas veab and then some!
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

OT! Ifile sai peale rasket nädalavahetust selgeks, et ühte kainet pilooti on tarvis!
andreas

Eks see sõltub suuresti sõiduõpetajast, teooria on nigunii sama igalpool. Ise käisin Kalju-s, väga chill õpetaja oli. Motikalube saab ka seal teha (jäi pooleli - lumi tuli maha:P)

tegelt mulle soovitaski seda kooli ja konkreetset sõiduõpetajat mu naissoost sugulane. seega võiks ju soovitada:)
Executive

Endal ka tekkis see küsimus viis aastat tagasi, siis leidsin netist statistika tabeli kõikidest Tallinna autokoolidest, võrdlus oli tehtud huvitava ja minu jaoks väga mõjuva parameetri järgi - avariide arv esimeste kahe aasta jooksul (vahtralehtedega siis).
Esimesel kohal oli Niguliste autokool:notworthy:, sinna läksingi.
Eelis on ka see, et SAAB käia siis kui aega on, kuna õpingud ei toimu gruppides.
Soovitan:thumb:
wheels

Kalju kool on tõsine vanakoolimeeste autokool! Seda julgen soovitada. Loenguid antakse nii et magama ei jää ja sõiduõpetajad on samuti head.
Käisin ise seal 10 aastat tagasi, uuemad andmed räägivad et midagi pole (õnneks) muutunud :headbang:
Kasutaja avatar
foxer

99 käisin Kalju's, hetkel peaks turul parim autokool olema OÜ Autosõit, seda nii alg- kui ka lõppastme koolituste suhtes.

Kus seda statistikat näha võiks, millise autokooli õpilased rohkem avariisid tegid?
Executive

Ammu see oli, ei mäleta.
Otsima peab, kuskil ta ikkagi on.
Aga Niguliste puhul on üks puudus - natsa kallim on see, kui tavaline autokool, kuid parem alguses maksta rohkem kooli ja kvaliteetse teenuse eest, kui pärast autoremondi eest.
Kasutaja avatar
Guun

käisin ka Kalju autokoolis, ja julgeks seda teistele ka soovitada, igati ok oli.
weedman87

ma käisin ka kaljus, täitsa ok, julgen ka soovitada
Susanna

Väga huvitav, tundub, et siin läheb pall suisa ühte väravasse! Mina ka Kalju autokoolis käinud 4 aatat tagasi. Ja lõpptasemekoolituse läbisin OÜ Autosõit libedarajal Raadil. Mõlema kooli ja sõiduõpetajatega (Kaljus 3, OÜ Autosõit 1 sõiduõpetaja+2 instruktorit) super rahul!
Kasutaja avatar
TGB
Saabiklubi liige

Testudo, ja paljulaidetud Ott ja Malle, ülikõvad õpetajad (Malle teooria on põhjapanev), aga nõrganärvilistele ei soovita, kuuldavasti pidavat mõni sõidutunnis nutta saama(samas, heade tulemuste korral ei olda kiitustegagi kitsid). Ent nende käe alt tulles võid üsna julgelt oma esimesi kobavaid samme liikluses tegema minna. (naljamehed/naised ei õpeta tõsiseltvõetavaid liiklejaid)
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

Kui oled tallinlane siis vali kindlasti Niguliste Autokool! Seal õpetatakse ikka korralikult. Pigem seda mida elus vaja läheb, mitte seda kuidas arkist läbi saada. Mul endal hiljutised kogemused
Vasta