Liiga odav tundub. Või ei ?
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Sellest ng 900st teab keegi midagi?
Mhh, kas mul on luulud?
Vaadake seda viimast pilti, sees olevatest istmetest:

Kõrvalsõitja iste on asendatud juhiistmega??? Nimelt see hoob, millest istet saab ette kallutada, on paremal pool mitte vasakul...
Või on mingi ruumiefekt, et tegelikult pildil ikkagi juhiiste?
terv, teager
Vaadake seda viimast pilti, sees olevatest istmetest:

Kõrvalsõitja iste on asendatud juhiistmega??? Nimelt see hoob, millest istet saab ette kallutada, on paremal pool mitte vasakul...
Või on mingi ruumiefekt, et tegelikult pildil ikkagi juhiiste?
terv, teager
Ühel NG 5D-l Hiiu Autode platsil oli/on pandud coupe või cabrio esiistmed, mitte et see oluline oleks aga tookord, kui seda nägin arvasin, et teinekord oleks tarvis kõrvalistuja iste kokku klappida (palju/suuri asju autos).
¿_ __ ' ' )
( . ( . ) /|/|
LC___ @
¿___, ) (
( . ( . ) /|/|
LC___ @
¿___, ) (
Kas sellega polnud mitte nii, et 900NG'l on seal helkurpaneel (või kerevärvi paneel) ning 9-3 OG'l on tulede vahel number? No ja siis olid mingid üleminekuperioodi masinad, millel võis olla nii ja naa.Algselt postitas: MadMan
helkurpaneel tagatulede vahel oli optional (tavaliselt SE autodel), enamasti on kerega sama värvi paneel (S), harvem on seal lihtsalt numbrimärk.
Tollel konkreetsel - kliima ei tööta, airbagi tuli välja keeratud, cruise toimib aga tuli armatuuris ei põle. Punane hüüumärk jääb põlema sõidu ajal.
Roostet ka päris korralikult.
Kas 1994 -> 95 onmuude muudatustega ka keret roostekindlamaks tehtud? kõik roostetavad NG'd mida näinud olen, on 94 aastast.
Roostet ka päris korralikult.
Kas 1994 -> 95 onmuude muudatustega ka keret roostekindlamaks tehtud? kõik roostetavad NG'd mida näinud olen, on 94 aastast.