Väike õlunaad ehk?

Ühised tegemised
Vasta
suur

OT
Algselt postitas: Cyber
Peaks vist mingi reedeõhtuse õllejoomise korraldama...
Iga päev pole ka ilus palju õlut juua....
Korralda parem autode sügispesu päev :P, kui midagi korraldada tahad :). Mul auto juba hirmus pikalt pesemata ja ootab tegelikult ka kaitsvat vahakihti.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

OT: krt.. külm on veega solistada... Vahatamiseks peaks temepratuur sinna ülespoole 10-t jääma, vist isegi 15 on soovitav. Täna hommikul oli 4 kraadi.

Ja ei ole iga päev õlle kallal.. Vahepeal olin pisut tõbine, siis olin üldse 2 nädalat purukaine, sõbrad-tuttavad juba irvitasid mu üle..;) Cyber ja kaine autojuht, no andke andeks...:P
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Eleri

OT:
Eleri kuulis sõna ÕLU. :headbang:
Kostus läbi kuvari kohe kui seda siia kirjutati:P
Aga Eleri on nii tubli, et autos juba pesuks ja vahatamiseks asjad valmis ja kohe peale tööd asja kallale.
Eet et oot mis loen praegu vahatamise temp kohta?? Cyber help
Et siis on mul ikkagi mõtekam õlut juua?:beer:
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Kasutaja avatar
Chipy

eleri: alati on mõtekas õlut juua, olenemata, kas vahatad või pesed, autot või ennast ;)
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Kuna siin juba mölaks läks, siis tegin teema kaheks ja esitan nüüd teemakohase küsimuse: Kas kellestki on asja täna kusagil kõrtsus väikest õllelibistamist tegema?
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
IFF
Saabiklubi liige

Mina oleksin käsi. Kohale tuleksin jooksin teed ilmselt. Kuna saabusin just arsti tädi juurest, kes keelas peaaegu kõik maised mõnud ära ( alkohol, vürtsised toidud ning saun, jne) :gun:
Iga ratas veab and then some!
Eleri

Algselt postitas: IFF
Mina oleksin käsi. Kohale tuleksin jooksin teed ilmselt. Kuna saabusin just arsti tädi juurest, kes keelas peaaegu kõik maised mõnud ära ( alkohol, vürtsised toidud ning saun, jne) :gun:

ilma sauna ja õlleta, see pole enam elu ju:wall:
Eleri

Eleri sai omale kaineka ja seega kahe käega poolt:D

EDIT: et kuna ma autot nunnutama läen, siis kaon varsti foorumist. äkki keegi on nii kena ja helistab ja annab infot kui minekuks läeb
Tänud
IFF
Saabiklubi liige

Algselt postitas: Eleri

ilma sauna ja õlleta, see pole enam elu ju:wall:

Seda minagi ja mis võiks olla veel hullem aeg seda eatada kui just reede õhtul eksole. Maailm on ikka kohati julm :angry:
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Selle peale võtame...:P

A kuhu me platseerume? Karja Kelder? On vastuväiteid?
Pilt
IFF
Saabiklubi liige

Selle peale võtame...:P

A kuhu me platseerume? Karja Kelder? On vastuväiteid?

Karjakelder on alati ilgelt rahvast täis ning kisa taevani. Miks mitte Vana Villemi pubi. Täitsa hea koht on :) Pealegi samast ketist. ;)
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Vana villem, see Tartu mnt oma? Piisavalt sant ligipääs... Mul pole õrna aimugi, kas seal Tartu maanteel miskit pidi jala juba liigelda saab... Eelistaks mingit pisut kesklinnasemat kohta... Villemite koha pealt sobiks mulle eriti hästi Buldog..:) hea pärast koju tatsuda..:)
Pilt
IFF
Saabiklubi liige

Vana villem, see Tartu mnt oma? Piisavalt sant ligipääs... Mul pole õrna aimugi, kas seal Tartu maanteel miskit pidi jala juba liigelda saab... Eelistaks mingit pisut kesklinnasemat kohta... Villemite koha pealt sobiks mulle eriti hästi Buldog..:) hea pärast koju tatsuda..:)

Noh trammid sõidavad eduliselt ning kindlaslt saab liig Lastekodu tn poolt. Tartu mnt on kenasti ära asfalteeritud küll kuid avatakse liikluseks ametlikul 04.11.2006

Mul tegelt suht savi kuhu maanduda. Autot võiks saada parkida mõistlikult (eelistan tasuta varianti) :)
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Mõtlesime Iffiga foorumiväliselt ja leidsime, et peaks hoopis mõne uue koha (meie jaoks) ära proovima. Seega Pikk tn. 43 "Texas". Pint alekokki 30 eeku, igasugu snäkke lademes. Kes väga tahab, saab ilmselt süüa kah...
Pilt
IFF
Saabiklubi liige

Mõtlesime Iffiga foorumiväliselt ja leidsime, et peaks hoopis mõne uue koha (meie jaoks) ära proovima. Seega Pikk tn. 43 "Texas". Pint alekokki 30 eeku, igasugu snäkke lademes. Kes väga tahab, saab ilmselt süüa kah...

Koht on siis endise "Tehas 43" rummides.
IFF
Saabiklubi liige

Peakski end nüüd sinna sättima. isand Cyber rääkis midagi kelle ca 19:00 laekumis ajaks.
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

ma kraabin end siin just töö juures kokku ja lähen sinna... Andres ehk laekub ka millaski..;)
Pilt
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

Mina oleksin käsi. Kohale tuleksin jooksin teed ilmselt. Kuna saabusin just arsti tädi juurest, kes keelas peaaegu kõik maised mõnud ära ( alkohol, vürtsised toidud ning saun, jne)
No jah, eks Iffil ole neid aastakesigi omajagu. Vanadus mis muud. Viimane aeg mõelda viltide ja villaste sokkide peale. Liigesed ei valuta, keppi kasutad?
andres
Saabiklubi liige

...astun läbi mingi aeg
:drive:
IFF
Saabiklubi liige

Nii, kenasti kodus. Õlunaadi nautijad ka mööda kõrval külasid laiali puistatud. :drive: Tore peaaegu, et hubane istumine oli tegelikult. :cool:

ps:Cyber tuli ära :P
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

cyber tuli ära sealt kõrtsist jah..:P Ütlemata tore oli jälle üle tüki aja meeldivas seltskonas õlut libistada.
Pilt
IFF
Saabiklubi liige

Algselt postitas: krss
kahju et sellised asjad lepitakse kokku samaks päevaks, mitte järgmiseks päevaks. Need, kes just arvutisõltlased pole, saavad sellistest toredatest istumistest lugeda alles järgmisel päeval:(. Oleksime kah hea meelega tulnud...

See oli nn ekspromt kogunemine. Keegi ajas möla ning nii juhtusgi, et istusime maha ja kodanikud tegid mõned õlled. Seega, järgminekord peaks teid nn calllisti panema.
Eleri

Tänud IFF ile mu koju toimetamise eest.
Hästi mõnus oli, aga täna kuidagi unine:D
Olin vist tavalisest "natuke" lauem üleval.
kyly

Algselt postitas: krss
kahju et sellised asjad lepitakse kokku samaks päevaks, mitte järgmiseks päevaks. Need, kes just arvutisõltlased pole, saavad sellistest toredatest istumistest lugeda alles järgmisel päeval:(. Oleksime kah hea meelega tulnud...

Toetaks krss'a kriitikat omalt poolt kah väikese irinaga. No ei saa nii äkeste ju. Seevastu pikema hoiatamise pääle ehk õnnestuks isegi lapsehoidja välja võluda :poke:
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

No mis teha kui mul see mõte kell 15:53 eile pähe tuli... mul kiskus asja juba nii mölaks ära, et ei jäänud midagi üle, kui KOHE midagi teha. Eks mõnel järgmisel korral teatame pikemalt ette.
Pilt
Vasta