Iga päev pole ka ilus palju õlut juua....Algselt postitas: Cyber
Peaks vist mingi reedeõhtuse õllejoomise korraldama...
Korralda parem autode sügispesu päev

Iga päev pole ka ilus palju õlut juua....Algselt postitas: Cyber
Peaks vist mingi reedeõhtuse õllejoomise korraldama...
Algselt postitas: IFF
Mina oleksin käsi. Kohale tuleksin jooksin teed ilmselt. Kuna saabusin just arsti tädi juurest, kes keelas peaaegu kõik maised mõnud ära ( alkohol, vürtsised toidud ning saun, jne)![]()
Algselt postitas: EleriAlgselt postitas: IFF
Mina oleksin käsi. Kohale tuleksin jooksin teed ilmselt. Kuna saabusin just arsti tädi juurest, kes keelas peaaegu kõik maised mõnud ära ( alkohol, vürtsised toidud ning saun, jne)![]()
ilma sauna ja õlleta, see pole enam elu ju:wall:
Algselt postitas: Cyber
Selle peale võtame...
A kuhu me platseerume? Karja Kelder? On vastuväiteid?
Vana villem, see Tartu mnt oma? Piisavalt sant ligipääs... Mul pole õrna aimugi, kas seal Tartu maanteel miskit pidi jala juba liigelda saab... Eelistaks mingit pisut kesklinnasemat kohta... Villemite koha pealt sobiks mulle eriti hästi Buldog..hea pärast koju tatsuda..
![]()
Mõtlesime Iffiga foorumiväliselt ja leidsime, et peaks hoopis mõne uue koha (meie jaoks) ära proovima. Seega Pikk tn. 43 "Texas". Pint alekokki 30 eeku, igasugu snäkke lademes. Kes väga tahab, saab ilmselt süüa kah...
No jah, eks Iffil ole neid aastakesigi omajagu. Vanadus mis muud. Viimane aeg mõelda viltide ja villaste sokkide peale. Liigesed ei valuta, keppi kasutad?Algselt postitas: IFF
Mina oleksin käsi. Kohale tuleksin jooksin teed ilmselt. Kuna saabusin just arsti tädi juurest, kes keelas peaaegu kõik maised mõnud ära ( alkohol, vürtsised toidud ning saun, jne)
Algselt postitas: krss
kahju et sellised asjad lepitakse kokku samaks päevaks, mitte järgmiseks päevaks. Need, kes just arvutisõltlased pole, saavad sellistest toredatest istumistest lugeda alles järgmisel päeval:(. Oleksime kah hea meelega tulnud...
Algselt postitas: krss
kahju et sellised asjad lepitakse kokku samaks päevaks, mitte järgmiseks päevaks. Need, kes just arvutisõltlased pole, saavad sellistest toredatest istumistest lugeda alles järgmisel päeval:(. Oleksime kah hea meelega tulnud...