w.a.s.p., helloween, manowar, metallica, judas priest jms. kui autos on ikka hea heli siis kuuled kuidas tüüpidel higi nahast välja pressib, sest musa on südamest ja ise keevitatud mitte sündist või arvutist copy/paste"ga väja antud
ja veel raadio maania
Kuulan üldiselt kõike mida Uuno ja SkyPlus mängib. Aga on siiski üks bänd mida võin kuulata alati - Metallica. Eriliseks lemmikuks on nende "Black Album".
lugesin hh9 posti- ok, igal inimesel omad maitsed, mina kuulan küll kindlaid bände mitte muusikastiile.
aga, OK! edu sulle miljonite salvestuste läbitöötamiseks:D
§hanritest- DeepHouse, Jazz, Tribal.
Niiöelda-KÜTE!
Artistidest: Rulers of The Deep. Kenny Dope Gonzales, Kerri Chandler, David Moralez.
Raadio: Energy FM, aga mitte Power Hit Radio.:
Ei meeldi raadiod kust tuleb pidevalt möla/müra.
Queen, MEW, Phil Collins, Alphaville, R.E.M on sellised mida kuulan tallinna ja pärnu vahet kimades.
Linnas kuulan enamasti Power Hit Radiot, nii nagu ka vanusele kohane.
Uue aja muusikast eelistan instrumentaal trance/tehno nt. Fiterheadz, Rob Dougan, Kraftwerk ja Barthezz.
Minu muusika teadlikum kuulamine(1-3 aastaselt oli raadio mu kasvataja:P,mu magama panija:P-enamasti tsello-,viiulikontsertid-lampidega "rekord"raadiol ,gromkostnupp põhjas)sai aluse siiski u.30 aastat tagasi.Ja eks ikka raskema poole pealt.Väike list::headbang:Nazareth,Queen,Yes,Deep Purple,Led Zeppelin,Manowar,Dio,Black Sabbath,Kiss jne.
Aga selle muusikaga on ikka nii,et meelde jääb parim või see,mis mingite ilusate mälestustega seoses,nt.kooliaja :red:armumised jne.Mõnikord toob mingi deezavuu iseenesest meelde ka mingi muusikaloo.
Tänapäeval kuulan ka vahel trammibussi,tantsumuusikat,indiet.
Eestimaalt meeldib Chalize,Jäääär,Dagö,Singer Vinger.
Mujaltmaalt praegu plaadimassinas käivad Sepultura,Dio,Skynyrd Lynyrd,Peter Gabriel,Depeche Mode...
Raadiotest enamasti Raadio 3-e ja R2-te.Viimasest saab palju uuema eesti muusika kohta teada.Tallinna ligi satun,vahel ka Maniat.Kodumail Raadio Marta,kus onu Bella alias Maasikmets teeb iga nädal väga head mitmetunnist rockisaadet.
Algselt postitas: kasparius
§hanritest- DeepHouse, Jazz, Tribal.
Niiöelda-KÜTE!
Artistidest: Rulers of The Deep. Kenny Dope Gonzales, Kerri Chandler, David Moralez.
Raadio: Energy FM, aga mitte Power Hit Radio.:
Ei meeldi raadiod kust tuleb pidevalt möla/müra.
:head::head::head::head:
Mina lisakisn sinna juurde veel: Goldie, Kemal, Andy C. oeh vanakooli DnB on parim küte. Sinna juurde vahel ka mpisut electrot ja minimali
Gunnar Graps on siit välja jäänud ...
Kolmikplaat annab ülevaate mitme aastakümmne loomingust. Mikronite ajast veel mälestused puuduvad aga Magnetic Band mahtus juba algklassidega ühte aega.
EDIT. 08.sept. vana tegija ja punkrokkar - BILLY IDOL - on ka üsna, üsna väärt kuulamist ja kaifimist.
Üldse vanem kool läheb peale.
Mõjutajaks on kindlasti see mille najal üles kasvad. Paljusid tänapäeva tegijaid ei tea ma isegi nimepidi mitte, vähem siis veel sellest mis mussi keegi viljeleb jne.
Algselt postitas: simpson005
w.a.s.p., helloween, manowar, metallica, judas priest jms. kui autos on ikka hea heli siis kuuled kuidas tüüpidel higi nahast välja pressib, sest musa on südamest ja ise keevitatud mitte sündist või arvutist copy/paste"ga väja antud
ja veel raadio maania
põhimõtteliselt sama,lisaksin juurde veel megadeth-i.Mida raskem rokk seda parem:thumb:
Vahetevahel hakkab külge tantsumuusika ka miskipärast.
Kuulan muusikat 360 kraadi laiuselt. Vaheal on hea punk, vahel jazz, rock. DnB on aedajalt supper.
Raadiotest: R2, Klassika on vahel meeltmööda, Uuno.
Eesti uuemad pundid on päris värskendavad.
Mõned esitajad kah: Deftones, London Elektricity, Adam F, Fernanda Porto.
Enamasti kuulan tänapäevast savi tabletikuuril ei ole Qlimaxist Push Up'i Ämblikmeheni. Kõik sõltub tujust-olukorrast-taustast. Väga suur muusika tarbija olen küll.
Kuna töö tõttu viibin suurema osa ajast Soomes, siis sattusin industriaalmetalgrupp Pentatonik bassistiks. Plaat peaks ilmuma niipea kui Kristo Kotkas selle masterdatud saab.
Viskan ka mõned oma lemmikud siia: depeche mode, oasis, kings of leon, franz ferdinand, vennaskond, terminaator, the killers, tiger army, gorillaz.. ja palju igasuguseid teisi, põhiliselt indie ja rocki ka päris piisavalt..
Autos pean praegu kahjuks raadio ja mõne kassetiga leppima, sest pole seal asja mis plaati mängiks...
võrsunud bluesi ja vana hard rocki baasilt (ehk siis sealt sai alustatud teadlikku kuulamist). nüüdseks ajanud haarmeid rohkem laiali: jazz, balkani pasunad, mustlased, juudid etc kogu selline asi, mis viib kuskile ära. rocki kandist meeldib praegusel perioodil eriti space rock (ozric tentacles, hidria spacefolk, kingston wall, hawkwind), bluesist huvitav kuju bob brozman.