HIND 1700,-/TK
TELLI
Algselt postitas: Nastix
Selle teema järgi tundub jah, et xenon-pirnidest jutt. Muidu Mad1 postitused tõepoolest veits...kaootilised
Algselt postitas: miku
ahem. Ilmselt olin see mina, kes neid pirne otsis. Kunagi ammu. Aga mitte neid pirne, vaid neid, mis alates 3k tükk maksavad
Või on vahepeal midagi kardinaalselt muutunud ja asja hind on väga karmilt alla kukkunud? Kui nii, siis sean oma perevaguni nina kohe suunaga Mäealuse tänava poole... Sest parempoolne lantern on ikke väääga imelikku värvi juba.
Algselt postitas: qdwin
Sa mad1 pane igaks juhuks ikka kirja ka et eelpool kirjeldet jupid on Troostauto putiigis vabalt saadaval. Muidu võib jääda mulje et mingi hull mees metsast...
Algselt postitas: Garu
Pole teemaga päris kursis. Kas need käivad tavalise H1 pirni pessa? Või kuidas neid imeasju installeeritakse?
Algselt postitas: teagerAlgselt postitas: Garu
Pole teemaga päris kursis. Kas need käivad tavalise H1 pirni pessa? Või kuidas neid imeasju installeeritakse?
Ennem sul vaja selline Kit paigaldada. Koos selle Kit'iga saad ka lambikesed. Ja kui need kunagi läbi põlevad, siis saad endale need vahvad Xenarc'id osta.
Pigem on mad1 postitus suunatud 9-5 omanikele, kellel ksenoon tuled on juba kustunud/kustumas
terv, teager
Kodanikud müüvad selliseid komplekte:Algselt postitas: teagerAlgselt postitas: Garu
Ennem sul vaja selline Kit paigaldada. Koos selle Kit'iga saad ka lambikesed. Ja kui need kunagi läbi põlevad, siis saad endale need vahvad Xenarc'id osta.
Pigem on mad1 postitus suunatud 9-5 omanikele, kellel ksenoon tuled on juba kustunud/kustumas
terv, teager
Algselt postitas: will
See läheb nüüd siis teemast välja. Mul lähikad Xenonid aga kas oleks mõtet lasta paigaldada ka kauged xenonid ja kus seda Tallinnas tehakse?