Algselt postitas: djkAlgselt postitas: qdwin
No ma ei usu et värval on vikingust odavam. Pigem, erinevalt Vikingust, saab värval kasutada B osasid.
Ja miks ei peaks Viking saama B osi kasutada? See on pigem selles kinni mida keegi pakub ja mis hinnaga - kui üks on teisest odavam siis ma arvan et ärilisel eesmärgil kasutatakse odavamat varianti...
kindlustuse remont
Vata, see on niikaua tore, kuni mingit jama ei juhtu. Kui aga juhtub ja selgub et esindus on su autot mingi romula jupiga lappinud, siis on neil paha-paha.
[Trionic]: 9-5 kapoti all peabki midagi logisema..
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
Algselt postitas: NO FEAR
kui sinu autol ei ole kaskot ega garantiid peal, ei pea autot remontiv koht asendama vana, purunenud detaili uuega vaid läheb võtab romulast ja lastakse kas siis üle värvida või mida iganes.
ega su praegusel autol ju ka uus detail küljes ei olnud, või oli sul uus stange???
Jällegi kui stange oli enne näiteks punane või kollane. Ja see värvitakse mustaks ja pannakse minu mustale autole külge ... siis on edaspidi iga tekkiv kriimustus ikka väga rõvedalt näha.
Seda ei juhtu sest pakkujal on kohustus pakkumises ära märkida kas tegu on kasutatud detaili, OE või B jupiga jne.
Samas kasutatakse ka varianti et ühes pakkumises kaks erinevat versiooni, niiöelda romula jupp OE või uus OE. kindlustus otsustab lõpuks mille nad valivad. Endiselt ütlen et kui õnnetus on juhtunud siis autol pole küljes uued jupid vaid samamoodi juu kasutatud !
Samas kasutatakse ka varianti et ühes pakkumises kaks erinevat versiooni, niiöelda romula jupp OE või uus OE. kindlustus otsustab lõpuks mille nad valivad. Endiselt ütlen et kui õnnetus on juhtunud siis autol pole küljes uued jupid vaid samamoodi juu kasutatud !
Algselt postitas: tripp
Vata, see on niikaua tore, kuni mingit jama ei juhtu. Kui aga juhtub ja selgub et esindus on su autot mingi romula jupiga lappinud, siis on neil paha-paha.
Algselt postitas: djkAlgselt postitas: qdwin
No ma ei usu et värval on vikingust odavam. Pigem, erinevalt Vikingust, saab värval kasutada B osasid.
Ja miks ei peaks Viking saama B osi kasutada? See on pigem selles kinni mida keegi pakub ja mis hinnaga - kui üks on teisest odavam siis ma arvan et ärilisel eesmärgil kasutatakse odavamat varianti...
Algselt postitas: djk
Endiselt ütlen et kui õnnetus on juhtunud siis autol pole küljes uued jupid vaid samamoodi juu kasutatud !
Kõik õige, aga sisuliselt on juba tegemist "paugu pannud" masinaga, mille turuväärtus ainuüksi juba selle pärast langeb. Ei maksa ka arvata, et küll tehakse nii hästi, et ostja ei saa millestki aru...küll saab, kui tahab.
Kannatanu ainuke süü on selles, et ta sattus oma autoga valel ajal vales kohas olema.
Kindlustusfirmade poliitika on üldse vastukarva värk. Peaks olema vaba valik, kuhu oma auto parandusse viia, mitte ei tule sunniviisiliselt mingisse "käsi-peseb-kätt" või viletsasse urkasse ronida.
Uued jupid on minu meelest vähim, millega seda jama korvata saaks.
ergo on ikka lahe eelmine nädal ajasid mulle udu et ei ole veel hinnapakkumist vastu võtnud, täna ja eile ei võetud üldse telef vastu, räigelt närvi ajab ikka, terve kuu on möödas ja sittagi ei tehta.
kohax kus remontida sai nüüd valitud oma tuttava firma ja siinkohal on suur palve kellel on üle korralik tonnise tagastange sis andke teada.
kohax kus remontida sai nüüd valitud oma tuttava firma ja siinkohal on suur palve kellel on üle korralik tonnise tagastange sis andke teada.
Algselt postitas: sebastianAlgselt postitas: djk
Endiselt ütlen et kui õnnetus on juhtunud siis autol pole küljes uued jupid vaid samamoodi juu kasutatud !
Kindlustusfirmade poliitika on üldse vastukarva värk. Peaks olema vaba valik, kuhu oma auto parandusse viia, mitte ei tule sunniviisiliselt mingisse "käsi-peseb-kätt" või viletsasse urkasse ronida.
Juhin tähelepnau et kindlustus ei käsi kellegil kuhugi minna vaid suunab ! Sa võid igalt poolt pakkumise võtta. Alati võib kalkulatsioonis esitatud summa rahaliselt ka välja võtta ja ise teha - see pole kuskil keelatud ja seda varianti kasutatatakse ka. Käibemaksud ja mingi % läheb veel maha ainult.
Agentidel on kõigil "käsipesebkätt" diilid mingite rem.firmadega ja kui sa pole teadlik,siis üritatakse pähe istuda. Nii juhtus Iisaku masinaga,millele üks mammi sisse põrutas ja siis uttu tõmbas.Õnneks tunnistajad,politsei jne.
Kindlust.agent rõhus ainult ühele variandile,tema pakutud kohas.
Pidin siis kellegile kõne võtma,kes võttis edasi ühe kõne.Siis tegin ise pakkumise,mis aktsepteeriti KOHE,tegu ju haruldase autoga.
Moraal: kui kätt sees pole,uurige LKF`st täpselt,mida võite ja mida peate tegema.
Kindlust.agent rõhus ainult ühele variandile,tema pakutud kohas.
Pidin siis kellegile kõne võtma,kes võttis edasi ühe kõne.Siis tegin ise pakkumise,mis aktsepteeriti KOHE,tegu ju haruldase autoga.
Moraal: kui kätt sees pole,uurige LKF`st täpselt,mida võite ja mida peate tegema.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Ma läheks moraaliga isegi veel kaugemale:Algselt postitas: TrionicMoraal: kui kätt sees pole,uurige LKF`st täpselt,mida võite ja mida peate tegema.
ENNE, kui te üldse kindlustusse lähete, minge võtke sõltumatult eksperdilt ametlik hinnang teile tekitatud kahju suuruse kohta. Raha, mis teil selle hinnangu peale kuluda võib on suurusjärgu võrra väiksem, kui see tünn, mida teile kindlustusfirma plaanib teha.
Lembit@sai.salvast.väga.valusa.tünni
Täpselt õige. Kuna ma teen neid eksperthinnanguid pidevalt ise,siis jäi see kulu ära ja õnneks kindlustaja ka ei üritanud enam kammi selga lüüa.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
Sõideti meie 9-5 esiots veidi sassi. Stange, kapott ja tiib. Uksest pole veel aru saanud, kas on vigastus või lihtsalt teise auto stangeplast Saabi ukse ära määrinud. Homme lasen Trionicul üle vaadata.
Salva (meie selts) saatis mulle nimekirja töökodadest remondipakkumise koostamiseks:
- Alvari Auto, Alvari 1
- Autokliinik, Seebi 22
- Autoks Grupp, Maleva 2D
- Kerespets, Liimi 3
- Novamotors, Mureli 5
- Siletel Auto, Mäealuse 3A
- Tuule Auto, Pirita tee 26B
Kellel nende firmadega kogemust, andke kindlasti teada!!!
Veidi lõbus oli see, et Saab oli peale laksu kergelt räsitud aga sõidukorras. Sõitis koju omal jõul. VW Multibuss, mis punase tule alt läbi lendas ja pööret sooritavale Saabile stangesse lajatas, lahkus sündmuspaigast puksiirauto platvormil. Volkaril kukkus juhiuks küljest ära...
E: Viisin auto Sileteli kätte ja ütlesin võtit üle andes: "SEE ON KORRALIK AUTO, MINU KÄES ALATES 70-80k LÄBISÕIDUST. TULEB IGAL JUHUL KORDA TEHA." Nagu seinaga oleks rääkinud
. Auto seisis umbes 3 päeva Sileteli õue peal ja oleks vist jäänudki sinna seisma kui ma poleks lõpuks helistanud, et "Kuhu see kalkulatsioon siis jääb?". Vastuseks hakkas tulema, et "no ma siin lappasin autokuulutusi ja vist ikka ei tasu seda autot taastada...". Tra küll.
Polnud mõtet täiskasvanud inimesele moraali lugema hakata. Viisin auto Trionicu kätte, ja sain peagi korras auto tagasi. Kasutatud stange leidsin ise.
Vahepeal sõitsin laenatud Mitsubishi Space Stariga. Iga kord sisse istudes võttis ohkama. Abikaasa keeldus Mitsusse istumast, sõitis meie 9-3 aeroga.
Salva (meie selts) saatis mulle nimekirja töökodadest remondipakkumise koostamiseks:
- Alvari Auto, Alvari 1
- Autokliinik, Seebi 22
- Autoks Grupp, Maleva 2D
- Kerespets, Liimi 3
- Novamotors, Mureli 5
- Siletel Auto, Mäealuse 3A
- Tuule Auto, Pirita tee 26B
Kellel nende firmadega kogemust, andke kindlasti teada!!!
Veidi lõbus oli see, et Saab oli peale laksu kergelt räsitud aga sõidukorras. Sõitis koju omal jõul. VW Multibuss, mis punase tule alt läbi lendas ja pööret sooritavale Saabile stangesse lajatas, lahkus sündmuspaigast puksiirauto platvormil. Volkaril kukkus juhiuks küljest ära...
E: Viisin auto Sileteli kätte ja ütlesin võtit üle andes: "SEE ON KORRALIK AUTO, MINU KÄES ALATES 70-80k LÄBISÕIDUST. TULEB IGAL JUHUL KORDA TEHA." Nagu seinaga oleks rääkinud

Vahepeal sõitsin laenatud Mitsubishi Space Stariga. Iga kord sisse istudes võttis ohkama. Abikaasa keeldus Mitsusse istumast, sõitis meie 9-3 aeroga.
6 kuud peale autokliinikus käimist hakkab roostet juba märkama..
kommentaar oli.. tegime selle serva sulle heast soovist korda.. roostet oli nagunii all.. nojah
järelikult pole vahet kuidas teha..
kommentaar oli.. tegime selle serva sulle heast soovist korda.. roostet oli nagunii all.. nojah
järelikult pole vahet kuidas teha..
Everyday Regular SAAB guy!
Mnjah tahtsin just kindlustuse värvimistöödega värvaltransis hinnapakkumist ka tagakoobastele,
kisti seepeale viimanegi värv maha ja augud värvi sisse.. ei kannata kriitikat.
Lisaks kui tavaliselt on üleandmisel auto nii väljast kui seest korralikult puhtaks tehtud.. oli seekord ainult õrn loputus pesu tehtud, tekib ka küsimus kuidas sai musta pinda värvida..
Lisaks pandi külge roostes esitulede kojamehed.. ja kokkulepitud täkkega esituli jäi kavahetamata.. tuuleveskitega võitlemine ..tundub.
kisti seepeale viimanegi värv maha ja augud värvi sisse.. ei kannata kriitikat.
Lisaks kui tavaliselt on üleandmisel auto nii väljast kui seest korralikult puhtaks tehtud.. oli seekord ainult õrn loputus pesu tehtud, tekib ka küsimus kuidas sai musta pinda värvida..
Lisaks pandi külge roostes esitulede kojamehed.. ja kokkulepitud täkkega esituli jäi kavahetamata.. tuuleveskitega võitlemine ..tundub.
Everyday Regular SAAB guy!
Alla 200 tuhhi sõitnud ja heas korras aero. Kas tuleb üldse kõne alla MY 02 Saabile esinduse remonti nõuda?
Novamotorsis käis minu must tonnine ca aasta tagasi parempoolset tagumist tiivakaart vahetamas + tagaluuk ja tagumised uksed värviti üle. Värvitööd olid kõik tip-top, mille kallal viriseda võiks on see, et tiivakaare liist pandi mingi saasta liimiga tagasi, pagassi tööriista boxi kinnitused murti ära ja pagass oli korralikult pahtli tolmu täis. Hind oli ca 600 euri ringis.
Hiiglane.
Hiiglane.