9000 lagi

Tonnised ja nende mured
Vasta
enemy

On kellelgi pakkuda saab 9000 89a. lae katet kuna praegune on otsustanud riide pealt maha ajada täne keemilisele pesule.
Kasutaja avatar
D116
Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW

Miks ei taha võtta lagi maha ja panna ilus rie peale. :poke: Tuleb palju ilusam välja:thumb:
__In Boost We Trust__
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

mul tegelt on üks lagi üle, hele aga esiakna äärest on see aluspõhi natuke! murenenud. kui huvi on, siis anna teada.
moki

mul on 9000 cd 91 aasta omaga sama jama kuidas lagi välja võtta ja kes oleks nõus ise riide peale kleepima sest praegu on nagu ripp lagi:wall:
Kasutaja avatar
D116
Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW

Lae mahavõtmiseks tuleb lahi teha:
1) päikesesirmid
2) peegel
3) külgedel plastmass
4) käepidemed üleval + valgustus lael, seal veel oli vist mingi kinnitus ka
5) taga mõnedel 1 mõnedel 2 plastmassi kinnitust katusele
6) siis taga külgedel kus on koht valgustid see plastmass koos väsinut riidega tuleb ettevaatlikult võtta maha, sest need düüblid mis teda hoiavad võivad kergesti minna katki, ja alt tuleb teha lahti turvavöö.
6a) vot ei tea kas CD-l segab taga aknalaud või mitte, mina võtsin maha CC-l seal tuli kaheltpoolt mahavõtta kölgedepealt riidega kaetud metall jubin (kus mul seisisid kõlarid), no ja loomulikult nendevahel olnud tagaaknalaud.

Mahavõtmine eriti raske ei olnud sain vist paari tunniga hakkama.
Aga kuidas sa teda võttad välja, sest mina võtsin pakaasnikuluugist teda välja, aga sul on ju sedaan kerega, võib olla mahub uksest ka:freak:

Polstrit poroloon ribada alt ostsin kangaste pooest ja liimi (veekindla, et niiskusest ei hakkak jalle rippuma:wall:) ehituspoest.

Vana lae puhastasin ilusti vanast riidest ja äralagunenud poroloonist ära, porolooni mahavõtmiseks kasutasin metallist nõudepesu vahendit, teisiti se vana poroloon ei tahtnud sealt maha minna. Siis lagi kuivas kodus paar päeva, sest ta oli niiske.
Mis tekkitas kõigerohkem vaeva polstri panemisel laele oli see, et mul oli katuseluugijaoks vaja teha augu.

Tagasipanek tundus mulle palju kergem olevat.
Ja tulemus mind täitsa rahuldas, rohkem :drive: midagi vastu pead ei hõõrunud.

Lisan ka tulemuse

Lisatud failid
__In Boost We Trust__
Kasutaja avatar
jack

kaks küsimust, kuidas sedaankerega (CD) autol lae autost välja saab ja kustkohast head riiet saab.
Abakhanis mõned korrad tuhnimas käinud, kuid selne valik ei arvesta autondust.
Ei. Ma ei kihuta. Ma lihtsalt lendan madalalt.
Trionic
Saabiguru

Kätte saab tagaukse kaudu,kui esiismed väljas ja tagumised kokku lapitud,aga tagasi pannes uue kangaga tekkivad kindlasti murrukahjustused,mis ka läbi riide paistavad.soovitav on klaasivahetus ja lae paigaldamine kokku viia.
Cyberi masinal võtsin aastaid tagasi tagaklaasi eest lage tagasi pannes.
Vasta