http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
kas keegi on seda autot vaatamas käinud? miks tal nii odav hind?
EDIT by Cyber: vigased lingid.... millal ometi sellest pääseb...
Jälle ühe auto kohta küsimus!
see auto oli kunagi romu.ee´s, külg oli sees, tagumine ratas viltu all, ei mäletagi mis seal veel oli....kui keegi osta tahab siis lasku spetsidel üle vaadata, et kuidas taastatud.....tegelt mul pildid ka kuskil olemas, kus ta katki on;)
- melka
- Auto: Saab 9-5 NG Aero, Saab 9-5 Aero, Saab 9000 Aero, Saab 9000
Käisin ise seda autot vaatamas mõttega see endale osta. Vigastused olid siis tagumine vasak tiib oli täiesti taastamiskõlbatu küll paremas seisukorras olid uksed ja esitiib. Üldisel kes seda autot müüs tundus olema väga kahtlane vend. Natuke sai temaga kunagi natuke vesteldud. Ostis auto ilmselt selle mõttega et teeb korda ja müüb maha. Ta vaeseke aga ei teadnud saabist suht mitte kui midagi. (varuasad kallid jne) See et ta nii hind odav on põhjuseks see et vend tahab kiirelt lahti saada. Samas on ta ju ilma nahata ja manuaal kast. Olen ka selles suht koht kindel et remonti tahab see auto nii kui nii. (saabile iseloomulikud vead) Vaatasin ka pildi
Lisatud failid
Lisatud failid
Automaaler. OÜ Timberston (Sikkens, Düna, Lesonal)
- melka
- Auto: Saab 9-5 NG Aero, Saab 9-5 Aero, Saab 9000 Aero, Saab 9000
Kusjuures vaatasin isegi et pildid ainult paremast küljest. Tahaks isegi seda autot ligidalt näha nii profesionaalsest huvist, kuna olen ise automaaler, et kuidas ikka töö teostus ka on. Kes tahab veel rohkem kinnitust saada, siis mul on ka pilt eest, kus auto numbrimärk kaa peal:P
Lisatud failid
Lisatud failid
Automaaler. OÜ Timberston (Sikkens, Düna, Lesonal)