http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Keegi võiks aadressi vormistada korrektselt, ise ei oska:(
Kas on kellegil kokkupuuteid selle autoga?
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
No aga abi on ju olemas Vaata sealt seda kohta, kus jutu sees on url ja url=. Proovi korra edit teha oma postitusele, polegi raske..

Masin müügis kevadest ja teise hinnaga!Ilus punane masin,aga keegi pole sellele veel komistanud,rohkemat ei tea!! Kontrollima peaks kummirõhku ja et DI ei tossaks:D
Puidust toodete valmistamine eritellimisel: http://www.isoptera.ee/
Müüa suhtes ole ettevaatlik. See autoaed tegeleb kodukäsitöönduslikult üles klopsitud avariiliste autode turustamisega. Ma ei väida et 100% autod kõik sellised on, aga ole ettevaatlik. 
Edit: Seal platsil mitmeid autosid mis on vaat, et pea aasta aega müügis olnud - eks see fakt räägi ka enda eest. Kui auto ikka silmnähtavalt pahtlist ja ajalehest tehtud on ei peibuta ka hea hinnaga

Edit: Seal platsil mitmeid autosid mis on vaat, et pea aasta aega müügis olnud - eks see fakt räägi ka enda eest. Kui auto ikka silmnähtavalt pahtlist ja ajalehest tehtud on ei peibuta ka hea hinnaga
- D116
- Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW
Algselt postitas: roomlane
Vabalthingav - DI kasseti probleemid ei kummita. Välimuselt pole viga. Eks pead proovisõidu tegema ja vaatama, kas armatuuris õiged tuled õigel ajal lähevad põlema jne.
Kuulutus üsna pikalt üleval ka olnud juba. Ei tea, kas keegi ei julge Võrust autot osta või on sellel autol midagi viga. Aga vigasid annab ju kõrvaldada.
Tal ei ole DI-t

__In Boost We Trust__
Üks soovitus sulle veel. Ma vaatan, et sul juba mitu autoostmise teemat. Kaalu sellist varianti, ma tean, et see on raske. Ära osta aastaarvu, vaid autot. Võta mõned aastad vanem aga see-eest tõesti korralikum auto. Teinekord klubilised müüvad siin oma hoole ja armastusega hoitud/hooldatud autosid.