Ca 100 000.- eek eest lihtsalt ei saa mitte midagi muud normaalset...

Minu uue auto näol siis tegemist 9-3ga, millel aero mootor. see mida auto 24.s on pikalt reklaamitud. http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Kaalusin mingi kuu aega, aga muud head ei leidnud ja otsustasingi täna ära.
Siiani minu kiireim auto.

Kõik toimib peale 1 el peegli, kliimad, möllud on peal:headbang: Mingi originaalstereo on ka. Ovaalid panen taha, et puhtamat heli saada. Sisu on hele plüüs, mis täiesti korras.
Saabiantis Peeter vaatas ilust hommikul tech 2-ga üle ka ja...
Mitte midagi ei kolise ja auto on vaikne...veel.. Auto ise julis rootsist. DI oli `04 või ´05 vahetatud.
aaa üks viga ikkagi on. üle 140 kmh spidakal pirn läbi. >Edasi on ihtsalt pime. Viking ütles, et soovitab kõik armatuuri pirnid korraga vahetada, sest kui vahetad ühe, läheb kohe teine jne.
Mõned kriimud ,mõlgid ka nagu vanal autol ikka.
Njah. Praegu on suu ikka väga naerul

Eks ta selline vasikavaimustus on. Samas pean ennast tugevalt tagasi hakkama hoidma, sest täna öösel istusin ise sõbra autos kõrvalistmel kui politsistid meid kinni järvel pidasid ja nende kiirusmõõdik/relv näitas 74 kmh. Juht politsei autosse ja kuni 3k trahvi. Komisjon otsustab. See avaldas mulle mõju. Kuigi juhtum minumeelest pol poolt mõttetu nöök öösel seal 74-ga sõita, jube kuritegu ikka.

Luban olla rahulikum liikluses ise ka.
Läks suti OT-ks.
eks annan mingeid isetehtud pilte ka varsti, sest tean, et siinne rahvas jutuga ei rahuldu.

Ja vahepeal ikka korralikult lapatsit andes on keskmine kulu mingi 11.5 ja seda LINNAS. Lihtsalt VÄGA RAHUL!
23.08.2007. Seisuga autol järgmised edasiarendused stock-ist:
* Speedparts/BSR stage1 ECU soft
* Forge replica bypass klapp
* Partsforsaabs tellitud rescue klamber roolilatile( vajab jubedat jeblamist ,et paika saada)
* Silikoonvaakumvoolikud
* Koni reguleeritavad sportamordid+ KILEN 35mm madaldus
* Brembo puuritud pidurikettad
* Ferodo DS 2500 "poolRacing" piduriklotsid
* EBC racing pidurivedelik
* 17" 9-5aero valuvelg
* Iseehitatud summuti 2,5"turbost kuni resonaatorini.
* Powerflex puksid õõtshoobades
* KarterituulutusKIT