Kuidas värbata uusin liikmeid

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Factor

Hei!!!

Kuna Factor on täna taas üsna purjakil ja taas ei tunnista Pärnus peale E-takso Saab 95 taksojuhi kedagi teist omale kodu jõudmikseks.(loodan väga et arvestades minu joobe astet annate andeks minu kirja vead). Olen maininiud taksojuhile (Imre) meie klubist ja ta on väga huvitatud sellest, kuna iga auto vajab hooldust, siis juttu on olnud erititi 95 karteri tuulutusest, kus inimene vajab abi!
Teen ettepaneku teha SAABNTILIE ka visiitkaardid!
Just eriti juhuks, kus sa ei ole piisavalt adekvaatne "murelapsele" kõigest rääkima ja et ta leiaks õige koha, kust vastuseid leida!
Niipalju suutsin teha, et leida telefonist meie SAABI jumala TRIONIC'u tel. number, loodan et sai õige ja et selles midagi halba ei ole!

:notworthy:
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

Algselt postitas: Factor
Teen ettepaneku teha SAABNTILIE ka visiitkaardid!
Arvan et veidi tuleks kannatada, ajutiselt võiks muidugi saabneti nimekaart olla. Aga käima on lükatud ka üks teine protsess (klubivärk), mis liigub natuke aeglaselt aga see eest kindlalt. Ja sellest protsessist tulenevalt on visiitkaart vägagi vajalik. Elame näeme.
stennadi

Kõigi maade Saabiomanikud ühinege ! :wise:
Emmerich

Suvelõpul Pärnus olles sattus mainitud takso kaamera ette:
[IMG]http://img178.imageshack.us/img178/5630/hpim4043ii7.jpg[/IMG]
¿_ __ ' ' )
( . ( . ) /|/|
LC___ @
¿___, ) (
KrikU

Öelge mulle Tallinnas ka variante taksofirmadest kes Saab autosi kasutavad, ma siis järgmine kord kohe tean mis masin tuleks ette kutsuda :thumb:
stennadi

Tallinnas ei tea. Saabiga pole mõtet taksot sõita. Taksonduses on tihe konkurents ja hinnad on minimaalselt madalal. Nii, et majanduslikult tasub taksot sõita ainult mingite pisikeste junnidega (osta odav, sõita öko, hooldus pole kallis : Näiteks: Corolla-Reval takso, Renault Modus, Scenic - Sõbra takso, Thalia -Marabu) ja isegi neil ei jätku raha taksode korralikuks hooldamiseks.
teemasse tagasi.
Saabi foorum pole minuarust piisavalt ametlik üritus, et visiitkaarti teha. Oleks meil mingi ametlik klubi taga siis veel.
Pigem võiks olla sellised pisikesed etiketi kleepekad kus on kirjas veebiaadresa ja mingi pisike logo neid siis hea jagada. Paras märkmiku vahele või arvutimonitori serva uutel huvilistel kleepida, et esimestel nädalatel saabnet.ee aadress ilusti pähe õppida :thumb:
Emmerich

Tartus pidi SAABe olema, Tallinnas ei tea jah. Muidu poleks vast pilti kah teinud - tundus eksootiline nähtus.
¿_ __ ' ' )
( . ( . ) /|/|
LC___ @
¿___, ) (
stennadi

Tallinnas aeg-ajalt on näha taksoplafooniga vanemat sorti Jaguari :drive:
Vat see on hoopis eksootika.
avelito

Viljandis rohelist värvi CSE tonnine taksot sõitmas, tekkis umbes samal ajal nagu minu omagi, ehk siis 1,5 aastat tagasi. Roolis üks vanem härrasmees. Ise pole temaga sõitnud, küll aga tüdruku õde:thumb:
Kasutaja avatar
djk

Poes on klient tulnud endale saabi juppe küsima, enne arve koosatamist küsin et kas ka saabi foorumi liige. Kui ei siis olen ikka selgitanud kuidas allahindlusest ilma jääte ja järgmisel korral juba nimetatakse oma kasutaja nime siin ja nii need liikmed tulevad vähehaaval.
jannos

võiks teha hoopis numbrialused.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Algselt postitas: jannos
No neid sõidab vast 100-150 auto küljes ringi..:) 4 satsi on siin aegade jooksul tellitud neid.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
teager

Algselt postitas: roomlane
Algselt postitas: jannos
Et kannad igaks juhuks kotis kaasas, ja kusagil Saabi näed, siis ärid maha?

Väike uitmõte, aga kui kunagi sellest klubist asja saab, siis võiksid saabneti/saabiklubi numbrialused olla vabalt nii Troostis kui Autotarvetes müügil (see viimane küll kahtlane veidi, kuna Autotarvete OÜ'l omad numbrialused käigus...)

terv, teager

P.S Ja samuti võib ju ka djk'l paar numbrialust olla leti all klientidele pakkumiseks :P
napoleon
Auto:

Algselt postitas: stennadi
Tallinnas ei tea. Saabiga pole mõtet taksot sõita. Taksonduses on tihe konkurents ja hinnad on minimaalselt madalal. Nii, et majanduslikult tasub taksot sõita ainult mingite pisikeste junnidega (osta odav, sõita öko, hooldus pole kallis : Näiteks: Corolla-Reval takso, Renault Modus, Scenic - Sõbra takso, Thalia -Marabu) ja isegi neil ei jätku raha taksode korralikuks hooldamiseks.

Taksonduse koha pealt ei saa üldse aru, kuidas see ära tasub... keskmine kiirus linnas tuleb vast 30km/h kanti, keskmine kilomeetri hind on 6-8kr kandis seega ideaalis võiks teenida 240kr/h... netos tasku panna teeb päris soliidse numbri aga teab, palju sealt järgi jääb, kui sellest peab ka kõik autoga seotud kulud katma ja ülejäänud summalt veel riigile maksud maksma.
Ühe taksofirmaga hakkab nende pisikeste junnide mootorist isegi kahju, kui juht 2. käiguga kohalt võtab ja juba 50-ga 5. käigu paneb.... tuleb vägisi meelde ütlemine "maksku, mis maksab, hoiame kokku"...

Teema juurde tagasi tulles küsiks, kuidas asjad klubi ametlikult vormistamisega edenevad?
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

Algselt postitas: napoleon
Teema juurde tagasi tulles küsiks, kuidas asjad klubi ametlikult vormistamisega edenevad?
Klubi on juba ammu-ammu vormistatud. Hetkel tuleb veidi oodata millas "kiire" üle läheb. Siis ka uus ja konkreetsem jutt. Nagu öeldud, asjad liiguvad aeglasevõitu aga see eest kindlalt.
tarr

Algselt postitas: napoleon
Taksonduse koha pealt ei saa üldse aru, kuidas see ära tasub... keskmine kiirus linnas tuleb vast 30km/h kanti, keskmine kilomeetri hind on 6-8kr kandis seega ideaalis võiks teenida 240kr/h...

Kaldun arvama, et 30 km/h puhul tiksub taksomeeter seisutunni, mitte km tariifi järgi. :?
kasparius
Overboost addict

alates mingi 16kmh jookseb sõidutariif, enne seda on seisyutund
Sent from my Monte Carlo using B236
suur

Visitkade kohapealt ei oska küll nüüd kohe midagi kosta. Muarust suht mõttetud asjad. Neid pole ju peaaegu kellelegi andagi. Ühe kaardi annad taksistile ja fsjoo. Veebiaadressi võib ju ka mingisuguse suvalise paberilehe nurgale üles kirjutada.

Kui rääkida saabnetile (või siis saabiklubile) reklaami tegemisest, siis minu arvates töötaks selleks mingisugune klubist väljapoole suunatud kampaania. Näiteks paneks rahad kokku ja teeks mingi portsu saabneti sümboolikaga helkureid mille tasuta laiali jagaks. Säärane heategu võiks ju isegi mõne uudisekünnise ületada, kui vastavad pressiteated laiali saata.
Analoogselt teevad endale positiivset reklaami ju näiteks ka striitreisserid (lastekodu värk).
Factor

Algselt postitas: Emmerich
Suvelõpul Pärnus olles sattus mainitud takso kaamera ette:
Panid täkesse!;)
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
que

Algselt postitas: Emmerich
Tartus pidi SAABe olema, Tallinnas ei tea jah. Muidu poleks vast pilti kah teinud - tundus eksootiline nähtus.
just nägin üks päev ühte 9-5 'te sadama kandis liikumas ;)
Everyday Regular SAAB guy!
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Ega me ei saagi seada eesmärgiks KÕIGI SAABiomanike "värbamist". Ma arvan, et kel vaja, see leiab meid üles..:) Kui on huvi ja tahtmist ja natukenegi on kokku puutunud otsingumootoritega veebis, siis tuleb see saabnet.ee lehekülg üsna kiirelt kätte. Tuli juba mõned aastad tagasi, vaevu mõned nädalad peale foorumi tekkimist..;)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
rantto
Saabiklubi liige
Auto: Mälestused

Kui reklaamida kas saabneti või saabiklubi siis reklaamime ka suuresti SAABi. Olen kuulunud ühte citroeni klubisse kus konkreetselt Veho Eesti toetas säärast klubilist liikumist.
Pooldaks ka helkurite jagamist kuid samas võiks VM ka mingit toetust avaldada või isegi sponsoreerida, kõik on ikkagi SAABi nimel.
alfa

kindlasti OT:
moldovas nägin erataksot sõitmas 3-ukselist mitsu pajerot.

p.s. sealsete ja ka tallinna teede olukorda arvestades võib-olla ei olegi kõige rumalam idee...
stennadi

Mina liitusin Saabnetiga 11.01.2005. Tol ajal tekkis mul mingi tõsine Saabituhin , mis küll realiseerus alles aasta ja 5 päeva hiljem oranzi küüliku näol. Igaljuhul Saabituhinas hakkasin uudistama neti otsingumootorit, kuna tekkis huvi kas on ka emakeelset infot selle margi kohta.
Saabneti leidmine oli paari minuti küsimus.
Seega ma arvan, et kellel huvi on - sellel see lehekülg leidmata ei jää.
jannos

Et kannad igaks juhuks kotis kaasas, ja kusagil Saabi näed, siis ärid maha? [/quote]

kellele sa äriksid saabneti visiitkaarte ja milleks? Aga kui kusagil poes oleks saabneti kirjadega numbrialused, ostaksin küll. Ja ma arvan, et see oleks palju parem reklaam, kui miski papitükk kusagil rahakoti vahel.
Vasta