Mida avate nendest isenditest. 3x3.0l TiD
Ja see V-6 koos Griffin paketiga on osutunud alati parimaks valikuks,kui ökoautot ei otsi.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Algselt postitas: Eleri
Võib olla ma eksin, kuid Viimsi autopoodi ei soovita. See mul siin kõrval majas ja seni ma rekkapealt maha sõitmas näind enamuses avariilisi masinaid, tahes tahtmata jääb mulje ,et nad neid siin üles klopsivad.
Kuid kordan veel, voin ka eksida.
Aga valiku poole pealt ühinen Cyberiga, esimene variant jätab kõige soliidsema mulje.
Tõepoolest, kolmanda lingi SAABil oleks nagu kapoti vasak serv kuidagi nagu irvakimal kui parem serv. Matsu pannud auto?
Ei taha ära sõnuda, aga tasub ligidalt kontrollida kõiki uste/kapottide kokku jooksusid, et ikka sirged oleksid.
Ei. Ma ei kihuta. Ma lihtsalt lendan madalalt.
Algselt postitas: riks
avelitole
kas käisid seda esimest varianti (tumesinine) vaatamas ka ja kui jah, siis mis muljed? Isegi sügelen siin ostusooviga, kuid ei ole suutnud otsustada kas 9-5 või Volvo s60 (vabandused Saabi armastajate ees).
Vaatama ei jõudnudki, enne tuli ivomets AERO-ga mängu. Aga omanikule helistasin, ja ütles, et auto super korras ja super mugav, tahab vist isegi oma mersu maha müüa ja endale uue saabi osta. Saabist niipalju, et eelsoojendust tal peal ei ole ja läbisõit pidi kuskil 170 kkm juures olema. Aga sellest super korras olevast autost arvan ma niipalju, et selle saad võibolla ainult salongist ja uuena ehkki hooldusraamat on sellel autol ka olemas. Oma silm on kuningas, nii et parem mine vaata ise üle, aga nendest kolmest oli ta kõige ahvatlevam ja parem. Diisli kohapealt loe kindlasti see teema läbi ja siin ka mõned lingida varasematest diisli teemadest. Mul endal oli nagu 50-50, kas ostan diisli või mitte, see esimene ju suht hea pakkumine. Aga kui on valida, kas Diisel või AERO, siis valikuks on ikka 100% AERO(ma noor mees alles, ja veri keeb, ikka hea teada, et sul midagi väga head igaksjuhuks seal kapoti all on)

Ei tee Volvole promo, kuid ka see väga hea Põhjamaa auto, ehkki teeninduste vastukajaks on, et teda suht jama remontida. Ise ei tea, räägin ainult seda, mida kuulnud olen.