SAAB 600

Kõige klassikalisemad Saabid
Vasta
stennadi

Ma juba arvasin, et tean SAABidest üht- teist aga tuleb välja vastupidi.
Sellisest mudelist nagu Saab 600 pole küll kuulnud (kogemata avastasin varuosakataloogi lehitsedes, et pakuti juppe sellisele autole)
On keegi oma silmaga näinud ? oskab kommenteerida? Kas sellel on päris SAABi kirjad küljes. On Lancia Deltaga mingi erinevus ka?
Nagu ma aru saan on lihtsalt tegu Lancia Deltaga rootsi turule?
http://en.wikipedia.org/wiki/Saab_600

Pilt
Emmerich

Mul oli lapsestpeast selline plastmassist aga üsna detailne mänguauto.:P Mingi 10 aastat tagasi oleks nagu tänaval kah näinud aga enam päris kindel pole.
¿_ __ ' ' )
( . ( . ) /|/|
LC___ @
¿___, ) (
mart96

jah oma silmaga näinud-mu üks kadunud sõber tõi sellise Soomest. Saab-Lancia oli minu mälu järgi tagaluugil.

Minu arust täitsa ebaõnnestunud projekt-aga noh nagu Saabile kombeks-ka sellise liigutusega oli ta ajast ees;)

tänapäeval ju väga levinud se ''rebadge'' Daewoost saab hoobilt Chevrolet ja mingist Usa peldikust dziibist Saab 9-7 jne jne .
Minu arust eesti juust on ikka eesti juust, ka siis kui talle emmenthal peale kirjutada;)
stennadi

Seda ma tahtsingi teada, et kas tegu on auto või turundusnipiga :d
Kasutaja avatar
Ryhkija
Saabiklubi liige

veidi on Saab-Lanciat teemat puudutud varemgi:
sellest teemas siin
Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! :P
suur

Ühe väga vana teema alguses on saab 600'st pisut ka juttu olnud.
http://saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=20

sealt ka üks tsitaat:
Algselt postitas: Zazou
Muide, eestis ARK andmetel arvel ka kaks sellist autot nagu Saab Lancia 600
Ehee mul oli selline mitu head aastat.
Polnd väga vigagi, aga plekk oli väga õhuke ja kippus roostetama.
http://www.saabnet.ee/vestlus/Simsibaar_saablancia.jpg
Huvitav kas üks neist kahest ka kunagine minu auto on, või on see juba ümber sulatatud. Müüsin teise aastal 97 Tartusse.
EDIT: Nobedad näpud voorus võidutses Ryhkija :)
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Ma nägin taolist alles eelmisel talvel Järve Selveri parklas.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

See oli mu esimene saab :)
Täpsemalt SAABLancia 600 GLS sisuliselt Lancia Delta 1,5 koopia, aga ehitati soomes SAABi tehases. Muud seost tal SAABiga ei olnud. Sõitsin temaga päris pikalt ja võin tast pikalt rääkida kui huvitab. Muide enne SAAB oli mu lemmik mark Lancia. Tõsine soov oli toona Lancia Thema soetada, aga kuna 9000 oli selle kaksikvend ja paistis oluliselt parem auto olema jõudsingi SAAB 9000 juurde. Tõenäoliselt olen siin üks väheseid, kes ei ole alustanud klassikust vaid hoopis SAAB Lanciast :)

Euro4 projektist peaks mul üks huvitav 10 aasta tagune artikkel olema, otsin, äkki leian ja panen siia ka lugemisks.

suur juba lisas pildi. siin veel eelmine aasta politseiametis ekskursioonil käies tehtud pilt:

http://www.itklubi.ee/618
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
kasparius
Overboost addict

eile nägin valget nõmme mäest alla tulemas. Sõitsin mööda....vaatasin...mõtlesin ja täna siin teema. Naljakas
Sent from my Monte Carlo using B236
stennadi

Politseiametis tehtud pildist: Oli kunagi Normal vms Eesti firmal mingi plastmassist mänguautode seeria minuarust.
Minul olid sellest samast seeriast W123 universaal (2 tükki isegi- pruun ja sinine) MB ja VOLVO BM karjääri kallur. See Lancia Delta ka samast kollektsioonist minuarust. Väga levinud mänguasjad olid need mingil ajal.
Kasutaja avatar
heikiw

:facts:Vaat juustuga seoke lugu-läheb juust Eestist Itaaliasse,seal lesib aastakese,SAAB omale uued kirjad peale-ja oh lugu,ta on juba Itaalia juust:D.......:beer:
Vasta