Kelle jagu on klassik 264 MFS?

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
stennadi

... oli teine nii kenasti eile minu auto kõrvale pargitud Ülemiste keskuses. Tekitas kohe sellise jõulumeeleolu :headbang:
Saabneti numbrialused ja puha. Lugejate autode all sellist masinat pole, sellepärast tunnengi huvi.

4ukseline sedaan oli.
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

Äkitsi siiski peaks siiski tegema rubriigi, et kes kedagi kuskil nägi...
stennadi

selline rubriik ei teeks paha.
Vahepeal tekitab mõne SAABi nägemine lihtsalt hea tuju tükiks ajaks ja see on äramärkmist väärt :)
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Oh jätke..:) mingi lehvitamise teema oli juba, see läks ikka lapsikuks kätte ära..:)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
cilpkonn

Öfftöpik:
Samas... tihtipeale sattub keegi (näiteks mina) suvalise kaubakeskuse parklas lobisema mõne selliga kes SAABi kõrval suitsu teeb või pakke pagassi laob... Kummaline on see, et selline lähenemine stiilis "mis aasta ja kas turboga või ilma jne jne jne" töötab suhteliselt adekvaatselt... osa sellistest pole kas saabnetist kuulnudki või on seal juba niiöelda arvel :) ... paratamatus. Saabe sigineb.. ja niimoodi oleks ka uute potentsiaalsete liikmete siginemine teretulnud nähtus. Ise olen pärnus reklaami teinud vähemalt kolmele kodanikule ja ükski neist polnud saabnetist midagi kuulnud...
Teema võiks tegelikult algatada.. iseasi millise pealkirja all ja kas ühendada mitu topikut või mitte...

*Cilps*
Vasta