SID-i remontimine
tartus siis SID remont 250 eek ja kõik esialgu töötab
Algselt postitas: yllar
tartus siis SID remont 250 eek ja kõik esialgu töötab
vot sellise raha eest tasub lasta rem.da ja isegi üle remontida:headbang:
pealinnajobud küsivad 800-1500.- aga tulemus on ikka samamoodi õnneasi.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
see 250 eek on tõesti hea hind,oleneb muidugi kaua peab. sellest anti 2000eek maksvast vahetusest ma küll aru ei saa lisaks veel vastu antav jubin ei tööta.
Sõitke tartusse,tuleb odavam. Elektroonik on Sergei,tel ilmselt 5028407 .
Sõitke tartusse,tuleb odavam. Elektroonik on Sergei,tel ilmselt 5028407 .
eks neid leiaks tlnstki,aga tundub,et foorumlased enam ei riski.
acc mooduli displei rem. on totaalne pein
acc mooduli displei rem. on totaalne pein
Algselt postitas: optimus
Ogger-ag SID remontimise hinnapäringule sain vastuse
Display remont maksab seal 1200 krooni (hind ilma käibemaksuta) e siis 1416.-
Huvi korral
Tel: 620 33 71
GSM: 5665 23 49
selle raha eest siis reis lõuna eestisse,korralik restoranieine ja hotell ning SID remonditud:thumb:
SID ikka veel töötab!!!!!:thumb:
Tihti on mult küsitud kus see palju räägitud Akord Tartus asub,
Aadress:Tähe 91a 50107 Tartu, Lõuna-Eesti
SID-de parandust tehakse selles osas kus müüakse vanu arvuteid ja laptope.
http://www.tartu.ee/tartukaart/tmp/45a8972e_f310_0.gif
Tavaliselt on töö valmis paari kolme tunniga. Lasin endalgi SID paneeli ära parandada eelmisel aastal - peab siiani ilusti vastu. Eelmine kevade (2006) leidsin selle koha kui otsisin inimest kes mu laptopi emaplaadil pistiku uuesti külge joodaks, kuna töö oli peen ja võimalusi asja tuksi keeramiseks palju siis ei tahtnud keegi seda ette võtta peale Akordi meeste. Peale emaplaadi remonti , mis õnnestus 100% , uurisin et kas mu SID-i kah ära parandate - vastasid nad - no problem - teeme ära.
Aadress:Tähe 91a 50107 Tartu, Lõuna-Eesti
SID-de parandust tehakse selles osas kus müüakse vanu arvuteid ja laptope.
http://www.tartu.ee/tartukaart/tmp/45a8972e_f310_0.gif
Tavaliselt on töö valmis paari kolme tunniga. Lasin endalgi SID paneeli ära parandada eelmisel aastal - peab siiani ilusti vastu. Eelmine kevade (2006) leidsin selle koha kui otsisin inimest kes mu laptopi emaplaadil pistiku uuesti külge joodaks, kuna töö oli peen ja võimalusi asja tuksi keeramiseks palju siis ei tahtnud keegi seda ette võtta peale Akordi meeste. Peale emaplaadi remonti , mis õnnestus 100% , uurisin et kas mu SID-i kah ära parandate - vastasid nad - no problem - teeme ära.
Kas keegi ka ACC mooduli displeile ravi lasknud trts teha? Seal tööd oluliselt enam(konstruktsiooni tõttu),kuigi meetodid samad.
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
pärnus kyllAlgselt postitas: Trionic
Kas keegi ka ACC mooduli displeile ravi lasknud trts teha? Seal tööd oluliselt enam(konstruktsiooni tõttu),kuigi meetodid samad.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Ega mul pole vahet,kus peale tallinna. Tähtis on hinna/kvaliteedi suhe.
Ostisn VM-st oktoobri lõpus uue SID-i ja juba tal kaovad pixlid ära, läksin siis eile vahetama, aga sinna jõudes oli kõik jälle korras, pean nii tagasi minema, et nad VM onud näevad et pixlid puudu, siis vahetavad garantii korras ära...
Niipalju täienduseks,et kui SID`l on lintjuhe vaskradadega ja nende endiga midagi paha ei juhtu,ainult voolujuhtiv kontaktliim laseb lindi dilplei,või trükkplaadi küljest lahti.
ACC lintjuhtme rajad on grafiitpulbrist ja hakkavad kile küljest pudenema,lisaks veel lindi enda pudenemine displeil/plaadilt.Täiesti lootusetu teema.
ACC lintjuhtme rajad on grafiitpulbrist ja hakkavad kile küljest pudenema,lisaks veel lindi enda pudenemine displeil/plaadilt.Täiesti lootusetu teema.
Algselt postitas: KaidoV
Mul küsimus selle Akordi poe kohta - nad suudavad kohapeal armatuurist SID'i välja võtta või see töö peab endal tehtud olema?
ma arvan et parem on kui sa selle ise lahti vöttad ja sellega sinna lähed, saad autoga söita ilma sid-iga.
Ma tegin ni et alustasin allt, vöttin köigepealt autovöttmega selle "tühja nuppu" istmesoojenduse körvalt ära ja siis sörmega tömbasin makki välja ja peale seda Sid-i.
aga ma ei usu et neil on seal hokapeal ka raske seda ära vötta.
Sai siis enda SID ka Tartus korda lastud teha. Käisin nädala alguspoolel Otepääl suusatamas ja läbisõidul Tartu tuli meelde et keegi oli siin saanud 250 krooniga SIDi korda. Andsin Akordi poes siis Sergei nimelisele mehele oma pilditu seadeldise ja sain hiljem tagasi sõites kätte. Asi töötab, kõik pikslid olemas. Hind ikka 250.- 

Teema sama. SID Akordi ja nüüd nagu uus.
Laupäeval andsin sisse, öeldi, et Sergeid praegu ei ole kõige varem teisipäeval saab kätte. Esmaspäeva hommikul helistati, et valmis.
Muidugi nad on ära tabnud, et ega saabimehed ilma asjata seal ei käi ja on hinda tõstnud 300 peale... mis muidugi võtab jalust nõrgaks arvestades uue hinda
Laupäeval andsin sisse, öeldi, et Sergeid praegu ei ole kõige varem teisipäeval saab kätte. Esmaspäeva hommikul helistati, et valmis.
Muidugi nad on ära tabnud, et ega saabimehed ilma asjata seal ei käi ja on hinda tõstnud 300 peale... mis muidugi võtab jalust nõrgaks arvestades uue hinda

Mis on suur SID`?
Mis asi on suur SID,ikka veel ei tea.Seni on kõik ühesuurused läbi aegade olnud???