Juhipoolne kojamees plõksib üleval asendis vastu plastik akna äärt. Kõrvalistuja oma läheb ka nagu liiga kaugele klaasi keskel. Nagu liiga pika käiguga. Kui ei sõida ja koha peal seisan, tingimusel et ei ole klaas märg, siis liigub nrmaalselt, mitte vastu äärt. Kas võib olla viga relees, või äkki vanad kojamehed tuleks hoopis välja vahetada?
Selline tunne on ,et kojamees ei suuda seisma jääda kui klaas märg, sest ei ta ei suru piisavalt vastu klaasi....Kas mu teoorial võib tõepõhja olla?
Tuuleklaasi kojamees käib vastu akna äärt
- rantto
- Saabiklubi liige
- Auto: Mälestused
Mul tekkis sama probleem, et klõpsib vastu äärt siis kui said uued kojamehed soetatud. Vanade kojameestega sellist probleemi polnud, samas on näha, et kojamees ei lähe täitsa alla välja. Kui vaadata esiklaasi soojendus ribade järgi siis kojamees jääb ca0,5cm kõlgemale(ei pargi ennast soojendus ribale)
olen täheldanud fakti, et kui kojamehed hakkavad kas vananema või muutuvad nii õli/asfalti lögaseks, et ei pühi normaalselt, siis ka vihmase ilma puhul, kui kojameeste pühkimisrežiim on pidev, hakkab juhipoolne kojamees "nagu" vastu aknaäärt käima. Just nimelt nagu. Tegelikult kojameest veetakse ühtpidi klaasi suhtes viltu püsti asendisse ja siis püsti asendis hakatakse teda tagasi vedama. Sel momendil just käibki minu puhul naks. Kui nüüd pidevrežiimi ajal vett klaasile lasta, naksumine lakkab. Järeldan, et s...ne kojamees hõõrdub rohkem oma liikumise ajal ja pesuvedelik käitub kojamehe/klaasi vahel sellise "libestina", muutes liikumise kergemaks.
Mul aitas kaks asja.
Esiteks sai keemiapoest ostet denatuseeritud etanooli (tehnilist piiritust), sellega kojamehed puhtaks pestud kõõmast. Tugevama toimega on muidugi isopropüülalkohol. Too sulatab paremini õlipaska. Aga niisama ei ei leidnud teda poest.
Abi oli sellest mõneks ajaks.
Teiseks vahetasin välja kulunud kojamehed. Palju vaiksemalt käivad ja pühivad tunduvalt paremini ega jäta klaasile ka peeneid veetriipe.
Kui siis samuti jätkub akna serva vastu klopsimine, tarvis vaadata, ega ometi kojameeste varte kinnitused nuudi otsas loksu, samuti kogu see kojameeste mehaanika tasub kontrollimist. Sest parandage mind kui eksin, kojameeste mootoril on ju sügavalt ükskõik, kas klaas on märg või ei ole, tema pöörleb ikka sama telje ümber ja lõpetab ikka alati samas koduasendis.
Mul aitas kaks asja.
Esiteks sai keemiapoest ostet denatuseeritud etanooli (tehnilist piiritust), sellega kojamehed puhtaks pestud kõõmast. Tugevama toimega on muidugi isopropüülalkohol. Too sulatab paremini õlipaska. Aga niisama ei ei leidnud teda poest.
Abi oli sellest mõneks ajaks.
Teiseks vahetasin välja kulunud kojamehed. Palju vaiksemalt käivad ja pühivad tunduvalt paremini ega jäta klaasile ka peeneid veetriipe.
Kui siis samuti jätkub akna serva vastu klopsimine, tarvis vaadata, ega ometi kojameeste varte kinnitused nuudi otsas loksu, samuti kogu see kojameeste mehaanika tasub kontrollimist. Sest parandage mind kui eksin, kojameeste mootoril on ju sügavalt ükskõik, kas klaas on märg või ei ole, tema pöörleb ikka sama telje ümber ja lõpetab ikka alati samas koduasendis.
Ei. Ma ei kihuta. Ma lihtsalt lendan madalalt.
-
- Overboost addict
vahetasin kojamehed , ei midagi. Täna õhtul proovin varred ära vahetada, ei tea mis siis saab. tegelikult nuudid tunduvad kulunud küll olema, sest natuke varras loksub.
ei meeldi see asi. Närvidele käib kohutavalt see kolksumine. Ja vaatasinväljast ise, et tegemist on ikka kindlalt kolksumisega vastu plastik aknaäärt.
ei meeldi see asi. Närvidele käib kohutavalt see kolksumine. Ja vaatasinväljast ise, et tegemist on ikka kindlalt kolksumisega vastu plastik aknaäärt.
Sent from my Monte Carlo using B236
-
- Auto: Saab 99 gle ja hunnik teiste markide esindajaid.
keera mutikad lahti ja pane paberitükk vahele regulli paika ja keera uuesti tugevalt kinni
Talvel juhtub sellist asja tihti, kojamehed jäätuvad tihti kinni või pühitakse rasket lund kojamehega akendelt
Talvel juhtub sellist asja tihti, kojamehed jäätuvad tihti kinni või pühitakse rasket lund kojamehega akendelt