Järjekordse kokkutuleku järelkajad

Ühised tegemised
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

Sm. Ryhkija! Kus on minu tehtud fotosüüdistused Billi masina täiesti roostes katusest?
Bill

hei.. ei pea nüüd hakkama avalikult nina alla hõõruma, onju.. :)
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

Hei, tore et üritus väga hästi läks. See mul esimene kokkutulek, kus osaleda ei saanud. Karistuseks ütles minu saabi bensiinipump rootsis üles. Ei teagi, kas SAAB oli solvunud et ei saanud kokkutulekule või tahtis ta lihtsalt pikemalt oma kodumaal olla :)
Õnn vähemalt, et pump läks rootsis, mitte norras, kus polnud saabe(9000) peaaegu üldse.

Lähiajal võiks siis pildid, videod ja kõik muu kokku koguda ja kodulehele üles panna.
Kellel hulgem pilte, saatke mulle teade ja saadan ftp paroolid vastu, kuhu pildid uploadida.

PS suured tänud veel Trionicule, kes tel. teel abi andis. Ilma temata poleks ma pumpa ostnud, kuna monteeringus väideti, et 2,0 pump ei sobi 2,3 mootorile.
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
Kasutaja avatar
sebastian
Operaator Kõps

Huvitav, et pole märgata kellegi pilte öisest kalasöömisest. Ometi seal pildistati ja mitte vähe...video reedab :o

Äkki neil koledustel tsensuur peal? :freak:

Ja veel: kui kellelgi on nimekirja või andmeid kui palju autosid, täiskasvanuid ja lapsi kokkutulekul osales või siis mingeid muid huvitavaid andmeid-tulemusi, pange mulle palun meilile rosso@hot.ee (piisab kasutajanimedest ma arvan)
Tahaksin video lõputiitriteks panna :)
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Tartus lugesin ma vist 32 autot, mõned olid kolonnis veel lisaks ja läksid linna piiril mujale (erinevad andmed on 34-37 autot...). Osalejate arvu kohta oskavad ehk korraldajad öelda midagi. Samas, piltidelt ilmselt loeks kokku, vähemalt parklas olnud.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
will

Algselt postitas: Saabitips
Algselt postitas: sebastian
Algselt postitas: Saabitips
Sebastianile et võid ike pilte kasutada videos, usun et Mayhem ka vastupole.
Kas seda videot millalgi näeb ka, vaataks heameelega.

:notworthy:

Mõned päevad paluks veel kannatust ;). Eks siis peab mõtlema, kuidas on parim variant, et kõik huvilised näeksid.
(kui üles laadida, siis server läheks suht kähku umbe, nagu keegi teadis öelda..)
DVD-le muidugi igal juhul.
Aga muidugi yx variant oleks kõigile soovijatele video plaadile kõrvetada, aega kyll võtaks, aga arvan, et siis oleks kõik soovijad ka rahul;) Ex ikka on hea kaugemas tulevikus hea vaadata, mäs tehtud sai:notworthy:
Kasutaja avatar
Saabiiir

Algselt postitas: sebastian
Huvitav, et pole märgata kellegi pilte öisest kalasöömisest.
Ryhkija tegi öisest kalasöömisest pilte küll (ja mitte halbu pilte ;)), aga tal on praegu tööga nii kiire, et pole õieti aega ninagi nuusata, piltide väiksemaks tegemisest ja kuhugi üleslaadimisest rääkimata. Aga millalgi jõuab ta selleni kindlasti!
Kasutaja avatar
Ryhkija
Saabiklubi liige

Algselt postitas: krss
Algselt postitas: Saabiiirtal on praegu tööga nii kiire, et pole õieti aega ninagi nuusata, piltide väiksemaks tegemisest ja kuhugi üleslaadimisest rääkimata
Ma väga loodan, et neid pilte saab näha (ja ehk isegi omale downloadida) ka ilma väiksemaks tegemata. Kui mõne tavalise seebikarbiga tehtud pildid ära rikutakse, siis selle kannatab veel välja, kuid sellise masinaga tehtud piltide puhul oleks see lihtsalt patt
Tegin täna neid väiksemaks - 3 - 5 MB pilt pole mul neid kusagil ülal hoida - vajadusel saab konkreetsed pildid, mille vastu huvi ju ka kettale kõrvetada. Ehk jõuab nad ka lähipäevil üles pumbata - tegelikult ainult valiku ja sedagi jäi üle 200 järgi. Kokku oli mul neid alul ca 500.
Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! :P
part
Küülikuaretaja

Kasutaja avatar
aljoga
klassiker
Auto: Rootsi raud, aga mitte SAAB

Kasutaja avatar
Ryhkija
Saabiklubi liige

Minu pildid on nüüd Zazou antud aadressil üles laetud - ehk varsti tuleb ka aadress, kus neid näha saab.
Pildid numbrilõpuga 795 kuni 808 on isand Qdwini tehtud ja peale nende on mõned ka Saabiiire tehtud, nagu kolonnilõpumotikas.
Mart900

no näed, pilt on rohkem kui 1000 sõna, herr pardi piltide järgi sai just kindlaks tehtud kes herrasmees kandis augstibluusil saabnet-i särki...
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

Koguks pildid kokku ja keegi vist kirjutab väikese kokkuvõtte ka. Peale seda panen kõik eelmiste ürituste juurde üles.
www.robolabor.ee
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

Kes ei viitsi seni kannatada, siis Ryhkija pildid ilma ilusa slaidiesituseta on siin:
http://www.saabnet.ee/kokkutulek/2006s/ ... originaal/
www.robolabor.ee
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Minu käes on A2hj poolt kirjutet väga lühike kokkuvõte. Ma katsun sinna pisut juurde kirjutada ja siis saadan sulle.

EDIT: tea kas viga minu monitoris, aga Ryhkija päevased pildid tunduvad pisut alasäris olema. Pisut pimedad.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
Saabiiir

Algselt postitas: Cyber
EDIT: tea kas viga minu monitoris, aga Ryhkija päevased pildid tunduvad pisut alasäris olema. Pisut pimedad.
Või oli viga meie monitoris? Tundusid liig heledad ja enamikule sai gamma paranduse abil tumedust juurde keeratud.
qdwin
Jaan Tatikas

Mõnedel oli heleduse keeramine nähtav. Aga paljud on tõesti tumedad ja neid ei ole ka ilmselgelt ka muudetud.

PS! Aga portreega ryhkija prillidest olen rahul!
Kasutaja avatar
Ryhkija
Saabiklubi liige

Nunuh, need on need uue kaamera (30D) veidrused - pean talle selgeks tegema, et teatud hetkel säri lukku läheks - kasutajafunktsioonides oli kusagil sihuke võimalus olemas - kui pärast teravustamist ümber kadreerid, siis kipub säriparameetreid muutma. Kummalisel kombel 350D seda nii palju ei teinud, samas puudub tal punktteravustamine ja -säri mõõtmine.
Kasutaja avatar
Ryhkija
Saabiklubi liige

Algselt postitas: qdwin
Mõnedel oli heleduse keeramine nähtav. Aga paljud on tõesti tumedad ja neid ei ole ka ilmselgelt ka muudetud.
Mille järgi sa eristad muudetud pilti muutmata pildist?
Kasutaja avatar
aljoga
klassiker
Auto: Rootsi raud, aga mitte SAAB

Algselt postitas: aljoga
mul siiani silme ees, kuidas avelito suure hurraaga (teadmatusest, mis teda ees ootab) hardcore purki avama asus ning avaja konservi sisse surudes purgist pahinal purskaev tõusis ja mädajuga tema silmad ja juuksed ja riided läbiuputas

vot sellest ma rääkisingi :D super kaader, Ryhkija :thumb:
qdwin
Jaan Tatikas

Algselt postitas: Ryhkija
Mille järgi sa eristad muudetud pilti muutmata pildist?
Leidsin pilte kus tume oli minu meelest muutunud järsult mustaks ja hele järsult põlend valgeks. St. kuidagi väga tuttavad ilmingud mida olen järjekindlalt (tavaliselt tulutult) üritanud õppida vältida

PS! Purskkaevu eest muidugi maksimumpunktid!!! Sa võiks rindefotograafina töötada!
Kasutaja avatar
Ryhkija
Saabiklubi liige

PS! Purskkaevu eest muidugi maksimumpunktid!!! Sa võiks rindefotograafina töötada!
Irww! :P Võibolla tuleb sedagi veel sel aastal teha - õnneks mitte pärisrindel vaid õppustel.
Aga kui ma ühe sõbra Erna retke kirjeldust lugesin - siis oleks tahtnud ikka tükkis tehnikaga Salmistus dessanti pildistamas olla küll.
Nastix

OT: Olen Salmistus kolmel korral käinud dessanti vaatamas. Vaatepilt koos heliga on ikka väga võimas.
Andrus99
Saabiklubi liige

Nii, nii, surfasin siin ajaviiteks foorumis ja leidsin suvise kokkutuleku piltide hulgast sellise:

http://pilt.delfi.ee/picture/32896/

Tunnistage nüüd ausalt üles, kellel teist on see pruun koer aka leonberger :poke:

Miks küsin - meil kodus ka 2 sarnast jooksevad ringi :thumb:
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

See "vesikoer" (pidevalt käis ujumas/jahutamas end) kuulub foorumikasutaja Iuo-le.
Pilt
Vasta