Saab 9 - 5 2.0 T 141kw
nagu aru saan sisi tuleks autoga nt esinduses kontrollis käia ja turbot ja ketti vaadata? Ehk keegi teab ise midagi selle isendi kohta.
Tänud.
K: Saab 9-5 2.0 t 141 kw
Miks esinduses,üle võib ju masinat vaadata kus iganes,auto on auto.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Ega ma neid kohti väga ei tea, pakkusin esinduse sest ple väga tuttav auto ostmisega ja Saabid suht võõrad. Kas selle aastakäigu saabid on lastehaigustest üle saanud kui neil neid üldse on? Mingeid tüüpvigasid, kulumised, varuosade järjekord vahetamisel (mis kulub enne ja mis pärast) jne
ja see konkreetne tundub teistest oluliselt odavam, ei tea kas seal ka mingi viga peidus :S
ja see konkreetne tundub teistest oluliselt odavam, ei tea kas seal ka mingi viga peidus :S
Ega siin on tavaline taks:) paljuräägitud teemad mis foorumis ka olemas
Süütekassett (kui ls on 226000, siis on lootust, et on vahetatud juba ja uuesti läheb alles 300000 peal)
Keti kohta ei oska kommentaarida
Bensiinipump on samuti õrn koht, mis võib minna peale 150000 aga ei pruugi
Nipet näpet vigadest - Tulede kojameestest on sind säästetud, kui juhiiste on elektriline siis kontaktid võivad sodiseks saada ja lollust tegema hakata. Muidu on auto väga hea - eks igal autol ole omad head ja vead ja sa ei ost just uut autot endale. Aga kontrolli kohta ütlen nii, et kui ma enda oma ostsin siis ma käisin ka VM's kotrollis ja kõik oli OK aga hiljem ikka ilmus asju kuskilt - seega kui sa remondi peale kulutada ei taha vaata kas VM ise ei müü midagi kastutatut ja garantiiga.
Hea on kui see auto on eestis pikalt olnud siis saad ajalugu uurida ja kui tüübil on paberid alles siis ilmselt kehtib ka mõningatele asjadele veel garantii.
NB! Kindlasti on siin palju targemaid, kes oskavad veel rääkida - minu kirjeldatu on subjektiivne, sest just neid asju olen ma ise pidanud remontima enda autol.
Süütekassett (kui ls on 226000, siis on lootust, et on vahetatud juba ja uuesti läheb alles 300000 peal)
Keti kohta ei oska kommentaarida
Bensiinipump on samuti õrn koht, mis võib minna peale 150000 aga ei pruugi
Nipet näpet vigadest - Tulede kojameestest on sind säästetud, kui juhiiste on elektriline siis kontaktid võivad sodiseks saada ja lollust tegema hakata. Muidu on auto väga hea - eks igal autol ole omad head ja vead ja sa ei ost just uut autot endale. Aga kontrolli kohta ütlen nii, et kui ma enda oma ostsin siis ma käisin ka VM's kotrollis ja kõik oli OK aga hiljem ikka ilmus asju kuskilt - seega kui sa remondi peale kulutada ei taha vaata kas VM ise ei müü midagi kastutatut ja garantiiga.
Hea on kui see auto on eestis pikalt olnud siis saad ajalugu uurida ja kui tüübil on paberid alles siis ilmselt kehtib ka mõningatele asjadele veel garantii.
NB! Kindlasti on siin palju targemaid, kes oskavad veel rääkida - minu kirjeldatu on subjektiivne, sest just neid asju olen ma ise pidanud remontima enda autol.
Soovitaks natukenegi foorumis ringi vaadata, selle-tarvis ju kohe lausa eraldi alateema. Pakkumised Sealt leiad nii mõndagi huvitavat ja kasulikku.Algselt postitas: tujula
Ega ma neid kohti väga ei tea, pakkusin esinduse sest ple väga tuttav auto ostmisega ja Saabid suht võõrad.
Siinkohal sobra jälle samas Ostuabi teemas, siin see 1000-deid kordi läbi nämmutatud, eriti Saab 9-5 ja seetõttu kaldun arvama, et taas uude teemasse neid uuesti läbi kirjutama hakata viitsi vast eriti keegi!Algselt postitas: tujula
Kas selle aastakäigu saabid on lastehaigustest üle saanud kui neil neid üldse on? Mingeid tüüpvigasid, kulumised, varuosade järjekord vahetamisel (mis kulub enne ja mis pärast) jne
Kui tekib juba konkreetsemaid ja detailsemiad lisaküsimusi, või midagi jääb arusaamatuks, siis küsi ja seletatakse sulle pikemalt lahti.
:facts:
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
'98 ongi 9-5 esimene mudeliaasta mistõttu ei saa loota, et esimesel aastal lastehaigustest üle saadi. Raskeimad haigused kadusid (õigemini kadusid peaaegu) alles mudeliaastaga 2002.Algselt postitas: tujula
Kas selle aastakäigu saabid on lastehaigustest üle saanud kui neil neid üldse on?
Kui otsid, siis märksõnadeks on karterituulutus, SID, DI. Rohkem konkreetseid märksõnu ei meenu. Veel on jamasid ühe kliimaseadme klapiga, mida päris paljud on lappinud. Vastav remondijuhend ka siin foorumis olemas.
Paar liki ehk abiks:Algselt postitas: tujula
tänud senistele vastajatele, ega ma saabi loominguga ja aastakäikudega suurt tuttav ei ole.
http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=671
http://en.wikipedia.org/wiki/Saab_9-5
See on kivi teemade nimetamisgeeniuste kapsaaeda. Adminnid-moded ei suuda ka nendega kahjuks võidelda...ja palju siit foorumist ikka otsida jõuab, pooled pealkirjad "küsimus" arva siis mis seal kirjas on.