Kui antud teemal juttu olnud siis vabandused, mina aga ei suutnud seda otsinguga leida.
Tegu 93 a masinaga ja käitub nii: Temperatuurisettingus Lo -> 27 kraadi olenemata mootori temperatuurist, välis või sisetemperatuurist puhutakse näkku külma õhku (arvab, et mul on palav). Kui setting panna Hi peale siis puhub sooja mootoriga kuuma nagu peab. Kalibreerimisel näitab displeil 1- te (saan aru, et üks viga).
Kas ma teen kogu asjast õige järelduse kui eelda, et saba on andnud salongi temp. andur.
Kui jah siis kui keeruline/rahanõudev on vahetus?
tänud abi eesti
9000 kliimaseadme mured
Algselt postitas: martil
Kas ma teen kogu asjast õige järelduse kui eelda, et saba on andnud salongi temp. andur.
Kui jah siis kui keeruline/rahanõudev on vahetus?
Vahetus ei ole keeruline, vana välja ja uus sisse, raha maksab ta aga sinna 1K kanti??? TheSaabSite andmed
Sõida nt Troostist läbi, pistetakse Tech-2 sappa ja saad kohe teada, mis viga.
terv, teager
ongi lihtne termotakisti + väike ventilaator, mis imeb õhku takistile peale.
Esimene samm oleks see lahti võtt aja tolmust ära puhastada.
Lisatud failid
Esimene samm oleks see lahti võtt aja tolmust ära puhastada.
Lisatud failid
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
Nii võtsin asja maha ja uurisin läehmalt. Ventikas käib ilusti ja sellel poolel kõik ok. Küll aga takisti kohta nüüd sellised küsimused:
1. Kas termotakisti on see klaaskorpusega detail mis on toodud salongi poolsesse otsa välja?
2. Kas tegu on kindlasti takistiga (väga imelik korpus, nagu oleks diood) ?
2. Milline võiks olla selle väärtus (minu oma näitab ca 23 kraadi juures ca 10 kOhm) ?
tänud
1. Kas termotakisti on see klaaskorpusega detail mis on toodud salongi poolsesse otsa välja?
2. Kas tegu on kindlasti takistiga (väga imelik korpus, nagu oleks diood) ?
2. Milline võiks olla selle väärtus (minu oma näitab ca 23 kraadi juures ca 10 kOhm) ?
tänud
Antud andur ei pane seadet niimoodi käituma.Pole mõtet lahmida,tester külge ja bro.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989