Või on mingeid teisi näpunäiteid, kuidas protseduur läbi viia?
Klassiku sidur mootori küljest ära, kui mootor on maas.
Asi siis selles, et mootor on juba maha võetud, aga sidur lahutamata. Ei oskagi midagi nüüd ette võtta. Kas pean peapumba kuidagi külge monteerima ja lahti suruma siduri?
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
töösilinder tuleb maha võtta aga ennem tuleb korvi ja lamellide vahele panna näiteks 8 tk. 5 mm paksust plekitykki mõõtudega ca 20 x 25 mm.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Algselt postitas: ivomets
töösilinder tuleb maha võtta aga ennem tuleb korvi ja lamellide vahele panna näiteks 8 tk. 5 mm paksust plekitykki mõõtudega ca 20 x 25 mm.
Sobib ka 5 mm läbimõõduga terastraat, mida siis kaares sinna lamellide vahele togida tuleb, aga ma kujutan ette, et ilma kord nägemata, kuidas asi käib on see paras pusimine.
Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! 
Kui korv on lahti kruvitud,siis kanguta heebliga korv niipalju eemale,et saaksid hoorattal olevate tihvtide otsa panna 1,2-2.5cm paksused mutrid(3 tk).Peale seda peaks 5mm traat lamellide vahele mahtuma.Mida jämedama traadi lamellide vahele saad,seda lihtsam on sidurit eemaldada ja paigaldada.
Enne kui asja kallale asun, tahan asja veel selgemaks saada 
http://www.saabnet.com/sites/900conversion/tswap.html
4. samm
Põhimõtteliselt ma pean selle võru saama sinna vahele nagu pildil, erinevus on ainult selles, et minu sidur on veel mootori küljes?
http://www.saabnet.com/sites/900conversion/tswap.html
4. samm
Põhimõtteliselt ma pean selle võru saama sinna vahele nagu pildil, erinevus on ainult selles, et minu sidur on veel mootori küljes?
Vahet pole,küljest ära ilma abinõuta enivei sidur ei tule.Löö rõngas vahele ja bro.Maailma lihtsaimalt vahetatav sidur ju:freak:
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989