Tegemist saab 9000 94a
Seier ei näita mulle palju bensu on...
pole ise auto tundja nii et ei tea mida teha kah
võib olla on ujuk seismis tulemusel kinni jäänud
kuidas paaki lahti saada?
bmw 3sel on lihtne aga saabi teemat ei tea, värske omanik
Bensunäidik
Võta paagi peal olev pistik lahti(bensuvõtturi kaas asub seljatoe taga,pagassis
ovaalse katte all).2 jämedat juhet on pumba omad .Pane 2 peenema vahele u. 40-60 oomine takisti,siis peab näidik ellu ärkama(lühistada massiga ei soovita,kuigi ka nii saab proovida)
ovaalse katte all).2 jämedat juhet on pumba omad .Pane 2 peenema vahele u. 40-60 oomine takisti,siis peab näidik ellu ärkama(lühistada massiga ei soovita,kuigi ka nii saab proovida)
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
-
- Auto:
mina olen seda teinud kasutades elektripirni takistina.Algselt postitas: Trionic
Võta paagi peal olev pistik lahti(bensuvõtturi kaas asub seljatoe taga,pagassis

Otsi lühistades võib näidiku milliampermeeter sisse kärsata.
Lihtsalt täiendan.
Sama kehtib ka temperatuurianduri kohta.
Lihtsalt täiendan.
Sama kehtib ka temperatuurianduri kohta.
Saabidega seotud voodoo ja -abi