http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=305836
tundub olevat hea hinnaga.
see oleks minu esimene auto,
sõidan põhiliselt maale, asfalt, kruus, natuke metsateed
kui palju kütust selline võtab? maanteel ikka 9l/100 ?
kas põhi on väga madal?
saab 900 2.0 96 kw 1997.a. mudel
Tervitused!
Hind on täitsa hea jah. Maantee peal peaks kütusekulu jääma 8-9 vahele, minul on linna sõit ja maantee suhtes 50/50 - ummikud lisaks ja kütusekulu keskmine jääb 10-11 l vahele. Põhi väga madal ei ole, sõites künklikul teel kraabivad põhjaalused porilapakad vastu maad ja esimest korda seda häält kuuldes võib ära ehmatada, aga peale kraapiva hääle ei juhtu nende porilapakatega midagi, siiani ei ole põhi kuhugi vastu läinud. Kui kruusatee on treppis ja auklik siis väga mugav sõita ei ole, sest auto on üsna jäik ja tundub, et mõeldud üsna siledale teele, aga selle vastu aitab väga hästi vasaku jala kerge kergitamine gaasipedaalilt. Muidu tundub igati sile ja hää auto.
Hind on täitsa hea jah. Maantee peal peaks kütusekulu jääma 8-9 vahele, minul on linna sõit ja maantee suhtes 50/50 - ummikud lisaks ja kütusekulu keskmine jääb 10-11 l vahele. Põhi väga madal ei ole, sõites künklikul teel kraabivad põhjaalused porilapakad vastu maad ja esimest korda seda häält kuuldes võib ära ehmatada, aga peale kraapiva hääle ei juhtu nende porilapakatega midagi, siiani ei ole põhi kuhugi vastu läinud. Kui kruusatee on treppis ja auklik siis väga mugav sõita ei ole, sest auto on üsna jäik ja tundub, et mõeldud üsna siledale teele, aga selle vastu aitab väga hästi vasaku jala kerge kergitamine gaasipedaalilt. Muidu tundub igati sile ja hää auto.
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
ei soovitaks. eestis sõitnud algusest peale. meie teed on vihje.
edit:
ega tegelikult õiget tõde polegi olemas.
mine käi ja proovi sõita vähemalt 4...5 erineva autoga ja siis saad juba isegi aru mis kust koliseb ja loksub.
sõida aukudes ja kruusal ja 100ga maanteel.
just 900ng on see mudel, mille puhul sõidutunne võib olla vägagi erinev. teiste mudelite juures pole niisuuri erinevusi kohanud.
edit:
ega tegelikult õiget tõde polegi olemas.
mine käi ja proovi sõita vähemalt 4...5 erineva autoga ja siis saad juba isegi aru mis kust koliseb ja loksub.
sõida aukudes ja kruusal ja 100ga maanteel.
just 900ng on see mudel, mille puhul sõidutunne võib olla vägagi erinev. teiste mudelite juures pole niisuuri erinevusi kohanud.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Algselt postitas: ivomets
ei soovitaks. eestis sõitnud algusest peale. meie teed on vihje.
Ma natuke vaidleks sellele eestist ostmise kohta vastu.
Eestist uuena ostetud autopuhul on võimalus praktiliselt 99% kindlusega teha kindlaks auto täielik ajalugu (avariid, tehtud hooldused, varuosad) ja sellest saab väljalugeda paljutki. Loomulikult on ka sellel eestist ostmisel omad miinused, millele sa ka vihjasid, nii et omamoodi on see kahe otsaga asi.
minu auto on samuti 1997 a. mudel, 96 kw ja läbisõitu on praeguseks kogunenud umbes 10 000 km võrra vähem kui müügis oleval, samuti on minu oma uuena eestist ostetud ja ma pole siiani pidanud kahetsema seda, et ostsin eestis sõitnud auto.
Algselt postitas: SumpsAlgselt postitas: roomlane
hm, vasak jalg gaasilt...
Haa, selle pärast siis mul ongi probleeme pedaalide tallamisega...Peaks vist jah proovima parema jalaga gaasi vajutada, ehk läheb sõitmine mugavamaks.
Mul vist ei mahugi jalad ristis NG900/OG9-3-s pedaalideni.
55581286
Soovitan enne ostmist Viking Motorsist läbi käia ja uurida mida seal tehtud on.
Ja kindlasti milline ja millal on järgmine hooldus ette nähtud.
Sõiduproov muidugi ka, erinevates teeoludes nagu juba mainiti.
Ürita ka müüja ja autoga koos Troost Autost läbi käia. Aadress Kadaka tee 187c.
Las vaatavad üle.
Nii peaks saama vist enam-vähem piisava ülevaate auto olukorrast.
Ja kindlasti milline ja millal on järgmine hooldus ette nähtud.
Sõiduproov muidugi ka, erinevates teeoludes nagu juba mainiti.
Ürita ka müüja ja autoga koos Troost Autost läbi käia. Aadress Kadaka tee 187c.
Las vaatavad üle.
Nii peaks saama vist enam-vähem piisava ülevaate auto olukorrast.
- D116
- Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW
Vaata ka kindlasti keret, kui auto on sõitnud 10 aastat meie teedel võib taga hakkama roostetama. Ja kindlasti kontrolli vedrustust.
Mina kül ei ostaks autot mis on sõitnud Eesti teedel 10 aastat:mad:
Mina kül ei ostaks autot mis on sõitnud Eesti teedel 10 aastat:mad:
__In Boost We Trust__