SPLIT: Tulnukajutt naljateemast ära

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Kasutaja avatar
LPT
Saabiklubi liige
Auto: OG9-5, NG9-3

iisak

Issand jumal-sa näed ja ei mürista...:gun::gun::gun:
Kas seda ära ei saa keelata?
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
iisak

Palun öelge mulle,mis selles filmis naljakat või toredat on?????
Võibolla tõesti mingi mõttealge on siin sees,aga kas natuke haige pole üle 20minuti lausropendamist vaadata-kuulata?
Ei ole naljakas,ei ole-hale on väga hale...:(
stennadi

Kes seal filmis ropendamise või muude "lahedate tegude" taga muud pointi ei näinud on ise paras Neandertaal.

Ma vaatasin seda filmi esimest korda ja siis läksin peale seda oma kodukohas välja jalutama ja tundus, et film käiks nagu edasi.
Üle pika aja on tehtud film, mis tabab Eesti igapäevaelu kurba olemust.
Kasutaja avatar
LPT
Saabiklubi liige

Ühinen täiesti krss arvamusega.
iisak

Algselt postitas: stennadi
Kes seal filmis ropendamise või muude "lahedate tegude" taga muud pointi ei näinud on ise paras Neandertaal.
Ma pole öelnud,et seal pointi pole.Aga kui 10 ropu sõna asemel oleks 1 olnud,palju see "kunstiteos"oleks kaotanud? Mitte üks inimene-ka rullnokk-ei ropenda nii palju.See,et ma labasuses "kunsti" ei näe,ei tee minust Neandertaallast. Nii,et see on natuke solvav:fight:
Kasutaja avatar
kaarel

Kah hr Krss'i arvamusega päri.

Ei mäletagi, et mõni teine diplomitööna valminud teos (rež. Rasmus Merivoo) oleks nõndapalju kõlapinda leidnud rahva hulgas kui seesama Tulnukas. Oluline osa filmi populaarsuses on kindlasti roppusel - samas tahaks teada, palju pointist jõmmidele-rullidele pärale jõuab. Võimalik, et nad ei adu üldse, et neid mõnitatakse ja mõistetakse hukka. :P

Split oleks küll tarvilik. Muidu läheb naljanurga huumorikontentratsioon kommentaaride tõttu maha ning ei jõua enam korralikku naljadoosi kätte saada. ;)

[size=-1]
T...maivõi, rsk, nagu kannaga oleks kuklasse saand, siuke tõmme oli püssil, na.... Täitsa p..., n..., t..., v... ja mine m.... miuksed valukad olid all![/size]:wall:
Kasutaja avatar
LPT
Saabiklubi liige

Ei viitsi siin arutleda kui palju või miks nii palju roppust, vaadates seda, mis ümberringi toimub, ajab see mind kümneid kordi rohkem oksele kui selle filmi keelekasutus.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

"Sa oled Eestis, sa oled eesti mees", tsitaat sealt filmist. Ega seda filmi ei saagi võtta üks-ühele. Nagu igasugu filmidega, on ka siin võimendatud asju, mis silma paistavad. Peabki ilmselt seda tegema, et tähelepanu juhtida.

Kedagi siin poindi mittenägemise tõttu neandertaaliks nimetada on küll liig. Sa, Stennadi, kipud ehk pisut sirgjoneliselt asju nägema ja jätad teiste vaatenurga tähelepanuta. Ei ole see esimene kord, kus ma seda tähele olen pannud. Tsitaat ühest nõukaaegsest multikast: "Vaate ette vanamees, vaata, et õnnetust ei juhtuks..."
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
Guun

Algselt postitas: krss
Algselt postitas: LPT
Viimase aja parim eesti film:
http://video.google.com/videoplay?docid ... 4194763847
On jah. Väga tahaks näha kasvõi ühte toimivat linki, kust oleks võimalik tõmmata see film omale arvutisse (vähegi normaalse pildikvaliteediga), et sellest omale DVD teha

Siin peaks olema suht hea kvaliteediga
http://mart.bumpclub.ee/tulnukas/tulnukas.avi
Black

Sünnipäevaks nitro jah :D ....
timutit

Ma räägin teile, et see on (nagu) päris.Ma pean aeg-ajalt samasuguste tulnukkidega tööga seoses kokku puutuma.Või olen ma ise tulnukk ja nemad päris- ma ei tea.Ja see ongi TÄPSELT niisugune elu, nagu kinos.
Ma olen isegi selle peale mõelnud, et seda võiks salvestada.Ma mõtlen mitte mängufilmi vaid seda dokfilmi.See on lihtsalt nii huvitav.Keelekasutus ja kehakeel koos.Ja Iisak ei ole vist maailmas seda tõugu näinud, et ütleb, et seda ei ole olemas.Kui selle tõu esindajad kokku saavad, siis hakkabki see badilängvits ja jutt pihta.Vaata ja imesta.
Selle filmijupi tegi heaks see, et see oli loomulik.Täpselt selline see ongi.Ja oli tehtud loomulikult.Neid t...rasid lihtsalt ritta seada ei ole mingi kunst, aga seda oli tehtud nii, nagu see asi ongi.T..ra, ma ei või.
napoleon
Auto:

Algselt postitas: Cyber
Kedagi siin poindi mittenägemise tõttu neandertaaliks nimetada on küll liig. Sa, Stennadi, kipud ehk pisut sirgjoneliselt asju nägema ja jätad teiste vaatenurga tähelepanuta. Ei ole see esimene kord, kus ma seda tähele olen pannud. Tsitaat ühest nõukaaegsest multikast: "Vaate ette vanamees, vaata, et õnnetust ei juhtuks..."

Kas mina olen tõesti ainuke, kes ei näinud stennadi kommentaaris soovi kedagi solvata vaid hoopis irooniat filmi aadressil?;)
Btw, mina ei saanud seda filmi vaadates samuti pointile pihta aga see rullnoka restart võib isegi olla, kuigi jääb ikka pisut segaseks, mis roll seal ufo-del oli.
iisak

Mis pointi saab olla ühe rullari päeva kirjeldamisel?
Jätkuvalt olen seisukohal,et tegu on kellegi mõttetu väljaelamisega.Minu pärast verbaal-visuaalse eneserahuldamisega,kui soovite:angry:
IFF
Saabiklubi liige

Mina suutsin seda vaadata umbes 30 sekundit, siis imaginaarne psühiaater käskis kinni ära panna. Liiga halb! :fight:
Iga ratas veab and then some!
Aimar

Huvitav kas kusagilt oleks võimalik leida "rullarite" enda arvamust ja kommentaare sellele filmile.
Nastix

Algselt postitas: IFF
Mina suutsin seda vaadata umbes 30 sekundit, siis imaginaarne psühiaater käskis kinni ära panna. Liiga halb! :fight:

Minu esimene mõte oli samasugune, kuid kuna film mängis seltskonnale, siis olin sunnitud lõuni vaatama ning ausalt öeldes on seal point täitsa olemas.
Muide, mõned aastad tagasi oli selline tööolukord, kus sõitsin nädalate viisi Eestimaa hüljatud nurkdes riigi asja ajamas. Selliseid Triipudega-Lada vendasid on seal nii, et tapab. Tallinnas on papadel-mammadel rohkem raha ja autod on teisemad.
Läksin ükskord õde klassipeolt koju tooma (õde on 18) ning seal kuulsin teksti, mis tema klassivendade suust välja tuli...üksühele tulnukas.
Ütlesin selle peale õele, et kui sa kasvõüi ühe neist kunagi peikaks peaksid valima, siis mina lähen tüübile kallale.
Õnneks on õel mõistus õiges kohas.
Samas jah, iga põlvkonna jaoks oli vanasti rohi rohelisem ja taevas sinisem ning iga järgnev noorus on hukka läinud.
teager

Algselt postitas: Aimar
Huvitav kas kusagilt oleks võimalik leida "rullarite" enda arvamust ja kommentaare sellele filmile.

http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?t=65638

Mõningad kommentaarid StreetRace foorumist:
filmis kajastub tüüpiline sr foorumi kasutaja,
kõnepruuk on kah vastav

:)
Sai kah see kunagi ära vaadatud ja peaks mainima, et ikka üli kõva film oli :) (Tulge nüüd rääkima oma Briti huumorist :D )

Mulle isiklikult meeldis see koht: " Siin on teil mõnus pikutada raisk.... Hea soe vesigi raisk" :lol:
Mul hakkas kurb, kui seda filmi vaatasin. Kurb sellepärast, et see on väga reaalsus. Ma isiklikult tean inimesi, kes taolise noorepere laenu eest ostab endale mingi viieliitrise mootoriga auto ja siis ülejäänud perega elavad suht kesiselt, sest suur osa rahast auto peale.
ei Täiesti vaadatav film .
enadle isiklikult meeldib kõige rohkem see kui lubavad karvate sauna seina sirjega maha sõita :D :D :D :twisted:
Täitsa vaadatav film, kahju et nii kähku otsa sai!
minu arust eriti hea koht on see:
nonii vitunäod raisk, tahate lõuga saada või? tyra fakk tuleb nina veriseks taguda enne kui aru saate või?

sellessuhtes eriti õige näide suva maasektori pühvli mõttemaailmast.
aru saama millest? igastähes pikkade juustega mehed "sellest" aru ei saa. :D

tavaline ühiskond meie ümber. käib kand näos ära, siis ka ei mäleta või?
Aga eks siin foorumis on ka neid, kes nüüd solvunud, kuna tundsid filmis ära oma peegelpildi.
miks sellepärast solvuda :roll: :?:
proffide tehtud see film ju. 10 aastat tagasi olin ise samasugune :lol: nagu need tegelased seal

terv, teager
Kasutaja avatar
kaarel

Algselt postitas: roomlane
Muidu see bemm on juba mõnda aega müügis...
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=307205
Ma siin mõtsingi võtta nooreperelaenu ja rebida pemmi ligi.:o

Kahju, et http://www.carrating.org/car.php?4382 pole müügis. Või on?

Ostaks pemmi ära ja laseks norm mussi ka: http://www.zone.ee/koitsaar/siuru.mp3. :thumb:
iisak

Ostaks pemmi ära ja laseks norm mussi ka: http://www.zone.ee/koitsaar/siuru.mp3. :thumb:
Ei noh,aina paremaks läheb...:drink:
Nastix

Samasuguseid tulnukaid pole täis mitte ainult maakohad vaid ka Tallinn

Seda ma mõtlesingi ütlusega, et Tallinnas on lihtsalt autod teised, kuid suhtumine sama. Tean sarnaseid tüüpe ka ärimeeste seas.
stennadi

Kõikidele kes arvavad, et ropendamisega oli üle pakutud. Viibige hetke kuskil külapoe esisel parkimisplatsil ja siis saate aru, et see film oli vaat et veel tagasihoidlikult reaalsust kirjeldanud.
Linnameestel võib-olla ei ole igapäevast kokkupuudet selliste tegelastega, aga siin linnalähiregioonis on selliste tegelaste nägemine igapäevane asi.

Film kusjuures on filmitud Kuusalus. Olen seal viibinud õhtuti ja kusjuures seal on need kohalikud nokamütsipoisid veel eriti t******n*d.

To Cyber: olengi alati oma vaadete väljendamisel hästi sirgjooneline. So what? Mida siin ikka keerutada?

Edit:Teha sellistest tegelastest filmi ilma roppusteta on sama, mis teha sõjafilmi ilma relvadeta.
stennadi

Iisakule tahan veel vabanduseks nii palju öelda, et see neandertaali asi oli siiski pigem huumoriga mõeldud.
tarmiit
Saabiklubi liige

Minule jäi selline mulje,et "vägev" on film rullnokkadele endile! Aga kes on rullnokad?? Kas tümps ja näts,või 20"valukas ja türa ma ei või!!
Aga vägev ja reaalselt on film valmis tehtud! Minul meeldis ja kui vaadata ringi neid "noori",siis egas filmis ei pidanud pettuma küll!!
Vaadake ringi.....härrased!! ja kui seltskonda satub sell,nii 18-20 aastat noor,siis kuulake TEKSTI!!
Puidust toodete valmistamine eritellimisel: http://www.isoptera.ee/
stennadi

Igaljuhul on tegu ülihea filmiga.
Head filmid ( ja ka muud asjad nagu SAAB teiste autode hulgas) tekitavad inimestes emotsioone.
Kas meeldivad täielikult. Või kutsuvad inimestes esile täielik jälestuse, mittemeeldimise.
Küll aga ei jäta kedagi külmaks.

Kehv film on see mis emotsioone ei tekita ja mille kohta ei tule ühtegi kommentaari.
Vasta