Võtsin nüüd julguse kokku ning tegin teema ära.
Saabik mul siis 2.0t, kuid eriliseks teeb ta uste vähesus. "Kupee" tänu millele siis registreerimisel tüüpkoodiga probleeme oli. (Pikemalt oli sellest ja üleüldse autoostust juttu siin teemas.)
Pilte, mida jagada julgeks, pole ma veel teinud, nii et ainus millega empiirilist uudishimu rahuldada saan on kunagine müügikuulutus (EDIT: võtsin lingi ära).

Olen siis autoomanik (see 9-3 on üleüldse minu jaoks esimene auto, mille ise ostnud olen) juba pea kaks kuud olnud. Läbinud sellega tuhandeid kilomeetreid (käin tihti Läti ja Leedu vahet) ning investeeringuga igatepidi rahul. Kui tavahooldus välja jätta, siis olen vahetanud ainult järgnevaid asju:
1. õlirõhuandurit, mis õli otse katalüsaatorile lekitas;
2. karterituulutuslõdviku, mis ostes juba täitsa ribadeks oli;
3. roolivõimuvedeliku;
4. piduriõli;
5. jahutusvedeliku;
6. SID sai kah korda.
Ainsad suuremad väljaminekud olid talverehvide soetus ning signalisatsiooni paigaldus.
Pean detailset sõidu- ja hoolduspäevikut, mille järgi väga hea kütusekulu arvutada. Hämmastavad numbrid:
maanteel: 7,2 L/100km
linnas: tsirka 10
Ostes kartsin palju suuremaid numbreid nägema hakata.
Ainus, mida parandada annaks on vähendada mürataset. Eks ma pean vaikselt plaani ning alustan lähiajal pigitamistöödega ja helisüsteemi ümberehitusega.
Ühesõnaga olen ostuga igati rahul ning auto on ikka väga heas korras.
Tundemärgid:
must kupee, saabnet.ee numbrialused, deliiriumis autojuht.
Edu kõigile!
EDIT: Mida üldiselt arvatakse, kas Itaaliast saabunud autole oleks mõtekas korrosioonitõrjet teha või SAAB ei tee vahet, mis riigile toodetud?