ACC nuppude taustvalgus kadus osaliselt

Teemad elektroonikast...
Vasta
sookoll

sai just soetatud 900, mis mõnda aega seisnud ennem, kojusõites kadusid parempoolse tulba nuppude taustvalgustus ära, nüüd pimedas koba kogu aeg, et õigele pihta saada........arusadavalt on see tüüpviga, kuid siit foorumist ei leidnud selle kohta midagi, on kellegil kokkupuudet sama probleemiga eelnevalt......ei tahaks nagu ise solkim hakta kohe, kuulaks hüva nõu.....
Kasutaja avatar
mddr

Ega muud ei ole, kui kui nuppe valgustav lamp läbi põlenud (mul on tegelikult juhtunud ka seda, et keerab end pesast välja ja kukub alla).

Tegemist spetsiaalse plastikust kinnitusega hõõglambiga. Kui ACC moodul välja võtta, pääseb neid välja keerama, kasutada võib kruvikeerajat.

VM's maksab üks tk. umbes 100 EEK kanti. Kui viitsid nikerdada ja traatjalgu väänata, siis näiteks Tevalo kood 33-657-80 abiks. Vahetada tasub kõik korraga, sest kui juba üks läbi läks, lähevad teised järgi.

EDIT: kui su asukoht ka praegu kehtib, siis muidugi Tevalost vähe abi.
sookoll

asukoht kehtib paar aastt juba jah....aga eks väikekergendus tuli, karsin, et midagi hullemat,nüüd vajaneed lambid veel leida:freak: ole mehek info eest:beer:
sookoll

unise peaga kirjutaminsega kaasneb palju kirjavigu, sorry, kes sõrmega järge veavad

leidsin üles selle edit nupu
ps: arvutiga sama suhe nagu lehmal lennukiga....saa aru....
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Unistele näppudele võib tutvustada postituse paremas ülaservas olevad EDIT nuppu..;)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
saab9-3

Mina tegin nii, et tõmbasin selle originaalpirni klaasosa plastmassist välja(kontaktid jäid plastmassi külge) ja tinutasin teise pirni sinna kontaktide külge ja keerasin pesasse tagasi. Pirni panin sama, mis käib armatuuri valgustuses. Ajakulu oli ~10min ja rahakulu 3kr. Töötab juba 3 kuud ilusti.
sookoll

ok, eks ma midagi välja mõtlen, siis saan ka kommenteerida, ma siin just murdsingi pead, et kas mingi teine pirn minu pensileminevast tonnisest sobib või annab aretada, ok jõudu:notworthy:

ps: to Cyber- edit nupp ikka hea asi:D
sven399

Autovaruosade kauplusest võib ühe pirniga läbi astuda, mina sain koos pesaga pirnid.
Maksid nad alla 10-ne krooni tükk.
Kui just 900-l ei ole tonnisest erinevad pirnid.
Vasta