Laseks pisut liugu??
Sai siis ka korra nägu näidatud. Kui ära sõitsin, oli spidomeeter tumm. Kui ~10min peatuse tegin, siis otsustas jälle tööle hakata aga peale ~30km läbimist otsustas, et 40 on see kõige ilusam number(loe: oli 40 peal olenemata kiirusest). Peale lühikest seismist Prisma soojas parklas hakkas jälle tööle... kui koju jõudsin, siis veel töötas aga reageeris kiiruse muutumisele kuidagi uimaselt. Kas see on mingi teadaolev 900NG kiiks peale lumes hullamist ja ravi on lasta autol pikemalt kuskil soojas seista või viitab sellele, et midagi on kuskil lahti/katki ja peaks esmaspäeval Saabijumalate käest rohtu küsima? Huvitav asja juures on veel see, et vaatamata tõrkuvale spidomeetrile, näitas SID keskmist kiirust õigesti ja cruise töötas samuti.
Et liiga OT poleks, võib küsimuse ka nii sõnastada, kas mõnel tänasel üritusel osalenud NG-l veel sama häda tekkis?
Et liiga OT poleks, võib küsimuse ka nii sõnastada, kas mõnel tänasel üritusel osalenud NG-l veel sama häda tekkis?
-
- Juhtkoer
- Auto: 9-5 Aero MY04 MT Sedaan, 9-3 Viggen MY00, NG900 2.0T SE MT MY95, Mannerg 771
tsipa vähe hoogu sai jah, mudu oleks kontraga hea kurvi harjutada, paarkorda isegi õnnestus. Aga lamellid on kutud mis kutud. Järgmine talv uusi vaja ja häid!
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
tqhq.ee vastava teema andmetel saab Kloogal juba sõita.Algselt postitas: andres
Kas keegi on kuulnud kuidas Kloogal jää on. Tänane ilm kohe kutsub.
-
- Overboost addict
Kas täna õhtul pole kuhugi huvilisi? veekogudel peaks juba jää olema. Seal männikul on vist liiga palju autosid....muidu eelmine aasta käisin seal, lõbus oli.
Sent from my Monte Carlo using B236
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Andres helistas ja ütles et toimuv on üle mõistuse lahe. Jää on sile, autosid oli umbes 6 ja saab sõita sõna otseses mõttes (kahe)sajaga. Lund maksimum 20cm. Terve järve pikkus uhamiseks.Algselt postitas: andres
Lähen vaatan mis toimub.![]()
Kuna ma täna sinna mitte kuidagi ei saa minna asjatoimetuste tõttu, siis lähen homme! Ja kutsun kõiki kaasa. Lahkuks juba hommikupoole nii 10-11 paiku Tallinnast ja siis uhaks mõnuga seal nii kaua kui isu on! Kes on veel huvitatud??
-
- Overboost addict
männikul käidud ja ka ülilahe oli. hommikul kell 11 oli mingi 4 autot. üks ascona pani päris hullu...
Aga jah sai õpitud natuke Saabi käitumist libedal. lund lendas siia, sinna. Aga nüüd siis mul ka kliima displei pikslite jama pihta hakanud.
Paar kohta olid ilma lumeta sile jää ja seal ei saanud mittekui midagi autoga teha.
Aga jah sai õpitud natuke Saabi käitumist libedal. lund lendas siia, sinna. Aga nüüd siis mul ka kliima displei pikslite jama pihta hakanud.

Paar kohta olid ilma lumeta sile jää ja seal ei saanud mittekui midagi autoga teha.
-
- Overboost addict
täna sai imprezaga männikul libisetud ja peab ytlema, et oli palju lahedam kui saabiga. aga väga tugevalt saabi kasuks räägib see, et juhitavust taastada on oluliselt lihtsam ja võimalikum kui 4wd subaruga. esivedu muudkui rattad ringi ja auto saab otseks. neliveoga kuidagi keerulisem. eks algajate värk ka muidugi...
Kuigi täna sai männikul 2x käidud, siis olen ikkagi libisema TULIJA.
NIIET ROCCA STATIS HOMME KL 11!
Kuigi täna sai männikul 2x käidud, siis olen ikkagi libisema TULIJA.

Algselt postitas: napoleon
Kaua seal istud? Võibolla lähme siis koos teises vahetuses kell 14-15:)
ma ei tea, oleneb, kui läheb täiesti sidurikomplektivahetuseks, siis arvatavasti lähen üldse jala koju.
Aga mul nr profiilis kui viitsid helise enne minekut, siis ütlen mis Saab.
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.