huvi saab 9-3-e vastu

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
killer

Tere,
alustuseks pean tunnistama, et olen saabide alal suht võhik - niipalju kui tuttavatelt kuulnud ja foorumist lugenud. Seega ka igasugu vastakaid arvamusi kuulnud. Kuid üldiseld mulle endale saabid meeldivad ja seega kuna autovahetus plaanis ja hinnaklass tundub sobiv olevat ka saab ühe variandina sõelale jäänud. Konkreetsemalt tekkis huvi selle auto vastu:
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Äkki keegi on käinud vaatamas või oska kommenteerida, kas hind ja auto mida pakutakse käivad ikka kokku. Kuna ise Tartus ei asu siis endal vähe keerulisem uudistama minna.

Ühtlasi kui kellegil miskit teist isendit välja pakkuda, siis oleks teretulnud. Soovid siis järgmised: 9-3 või mõni viimaste aastate 900, automaat, varustuse nimekiri võiks kah pikematsorti olla... :P - hinnaks kuni 90 000.-

Tänud juba ette!
nampat

Soovitan vaadata seda teemat
http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread ... 0#pid52278
ja seda linki...
http://my.ricardo.ch/accdb/viewItem.asp ... 0#shipping

Kui nüüd uskuda sealkõnelejaid, siis autol odo tagasi keritud 220 000 pealt siis 186 000...
Ma vastutust enda peale ei võta, kui see tõele ei vasta :freak:
Jürgen

Motor, Carosserie, Getriebe ist alles i.o. Beim starken einlenken gibt es ein Knackgeräusch, vermutlich von der Aufhängung. Entsprechende Reparatur steht an.

Kirjas on:
mootor, veermik, käigukast on korras (üldistusena). Järsul keeramisel/jõulisel keeramisel, esineb/on kuulda/esineb nagisemis/kolisemis/naksumis heli/hääl, eeldatavasti telg. Vajalik remont on vaja teostada.

Küsi kas see on tehtud, ise vaatasin kunagi seda autot, nendega on see hea, et pole vaja hinda kaubelda nad annavad kohe ise ilusti ja korralikult alla.:thumb:
killer

220- ne pealt 186 peale kerimine tundub küll kuidagi põhjendmatu minu jaoks....

aga ok see selleks. Kui kellegil juhtunud äkki taolise mootoriga isend olema või on siis äkki oskaksite valgustada mind ka selle auto omamisega kaasnevate kulude osas: kütusekulu, keskmised remondiarved

Kuna endal Saabi pole old ja sõpradel kah mitte siis puudub eriti ettekujutus.
Veelkord ette tänades.
kasparius
Overboost addict

kui mootor käib, siis lõbu laialt. kütusekulu on maanteel alates7L sajale ja sealt edasi määramatusse. Tallinas alates 10L sajale (ökotades manuaaliga ja mitte talvel). Mul sis praegu 11,5 aga sel ei ole eriti vahet ma arvan, et kas 10 või 12L. Keskmised remondiarved võib kohe suht kõrgeks lüüa, kui kett vajab vahetust. Ja ükskord ta kindlasti vajab vahetust. NIi 250 000km pealt ehk? Eks palju asju võib vahetust vajada. samas mootoririhma peab oluliselt tihemini vahetma.
Kui turbomaigu kord suhu saad, siis ei koti see kütusekulu sind enam:thumb:
Sent from my Monte Carlo using B236
killer

Palju see kardetud ketivahetus siis maksta ka võib? ;)
Kuda need 9-3-d ja viimased 900-d muidu kestavad? Remondiarveid ei tahaks üüratuid saada see põhiline.
Bensukulu pärast väga ei muretsegi - kui linnas alla 15 hakkama saab siis ok minu meelest ja volvo turboga kerge mekk juba suus kah muidu.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

ketid on 10-12 kilo.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
kinks

Algselt postitas: killer
Bensukulu pärast väga ei muretsegi - kui linnas alla 15 hakkama saab siis ok

Automaadiga, turbo ja kliimaga 9-3 kütusekulu linnatsüklis manuali järgi on 15.5. Niiet kui väga kõvasti ei vajuta siis oled selle 15 sees küll... :)

Üldiselt niipalju kui mina nüüd olen remondist aru saanud siis on kulujupid, mis ei maksa rohkem kui misiganes levinud auto jupp ja siis on spetsiifilised saabiomanike rõõmud (süütekassett, displei, ketid, esisilla puksid jne.)
Vasta