Kuna siin on palju IT vallas tegutsevaid kodanikke (minu arusaama kohaselt), siis uuriksingi umbkaudset hinda koduleheküljele. Lehe disain tuleks välja mõelda töö tegijal. Leht peab olema lihtne, kiire ja info peab olema lihtsalt kättesaadav. See tähendab ka seda, et ei hakkaks mängima ei tüütu muusika ega ka ükski aeganõudev flash. See peaks tegema hinna odavamaks, ütleb minu loogika. Lihtsalt on vaja umbes 3-5 lehekülge infot, link meiliaadressile ja korras. disain võiks olla meeldejääv ja ilus. Üsna lihtsad kriteeriumid, millele see vastama peaks. Ise ma suurt arvuti- ega disainimees ei ole. Minu üllitis näeks ilmselt välja nagu mõne suvalise FIE lehekülg, mis on wordiga tehtud. Niisiis olen tänulik igasugusele infole, kuidas ja kust kaudu lehte saaks ja palju ta maksaks umbes.
Parimat!
Kala
Eks ta umbes nii kõla, et SAAB on rikkis, palju remont võiks maksta aga mõned tuhanded on suht miinimum. Ise disainiga ei tegele aga kui hätta jääd, võin mõne tuttava käest küsida. Kui disaini ise valmis nikerdad ja dünaamiline osa väga primitiivne pole, siis sellega võin aidata.
Ega jah, paar kolm tuhat on miinimum. Alla selle pole mõtet asja ette võtta, tean omast käest, sest kuigi seda ette ei kujutata, on töömaht ikkagi üsna arvestatav. Ning ALATI tuleb ootamatut tööd ja muutusi ehk lisatööaega. Nagu SAABi remondigagi
Muuseas, frontpage ei käi mitte vindoosaga kaasas vaid MS Office kontoritarkvaraga. Muteada ei sisaldu see MS office odavama otsa pakettides. Aga see-selleks.
Lisaks Frotpage'le on olemas ka igasuguseid vabavaralisi lihtsaid editore (ei viitsi praegu otsida). Samas Mingi suvalise html editoriga disaini ikka ei saa. Tuleb täpselt selline "FIE" käkk.
Üks variant odavalt läbi ajada on toksida google'sse "web page template" või "free web page template" ning kasutada kellegi teise poolt loodud disaini.
kui on olemas koht, kus kodulehte majutada, siis võiks otsida mingit vabavara cms(content management system). Seda lihte ise hooldada. Vabu kujundusi on netis päris palju leida ka.
näiteks http://www.opensourcecms.com (vasakul menyys on lingid)
tean tüüpi kes teeb täisdünaamilise odavalt tonna või kahega võiksid arvestada kuid tulemus minumeelest korralik...ei ole erilisi tilinaid ega kulinaid asi töötab ning sellele saab külge pookida erinevaid lisavõimalusi alates foorumitest kuni videopleierite ja muu tiluliluni
all olev enda väike hobitöö leht sellega tehtud ning hallatav igast kohast ilma html koodi toksimata ja üles alla laadimiseta et uuendada:headbang:
hind sõltub läbirääkimistest ning kodaniku vabast ajast
võimalik et odavam isegi
võta ühendust, tegelen selle valdkonnaga oma igapäevatöös. Kontoritöö kõrvalt pean väikest ühemehe multimeediafirmat, teen soovi korral sulle ka kodulehe
Tänud kõigile vastajatele!
Sain pildi selgemaks ja tuli ka pakkumisi. Järjekordne tõestus sellele, et Saabnetist saab kõiksugu vajalikku infot ja ravi, mitte ainult Saabiteemadel.
Parimat!
Kala