Saab 99GL ei lähe soojaks
-
Mure selline, et auto ei läje soojaks. Temperatuur mõõdikul tõuseb küll keskele ära aga ikkagi ei hakka kuuma õhku sisse puhkuma tuleb ainult selllist leiget. Ei oska probleemile lahendust ka leida kuigi süsteem on sätitud ka talvise peale juba (see kus saab valida winter-summer).Torud ja asjad on kõik kuumad et nagu tosool on kuum aga õhku kuuma ei tule.
-
Või nii a kus see sallongi radikas asub ? On selles suures kastis mis seal kapoti all ? Seal samas ka kraan ?
Minul on samamoodi. Kraani keeratakse trossidega (900-l on vist mingi vaakumventiil). Pisut sai asja trosside pingutamisega parandada, aga. Kraan ise on selle musta kasti kõrval, mingi plekist kate on tal peal ja jahutusvedeliku voolikud jooksevad sisse.
Praegu miinus 10ga tuleb ikka kinnaste ja mütsiga sõita. Mina arvan, et radiaator on umbes. Kui keegi teab, kuidas sellist radiaatorit ravitakse, siis võibolla pruugikski seda tarkust. Enamasti räägitakse radiaatori vahetusest. Aga selleks on mind ähvardatud, et tuleb mootoril pea maha võtta.
Hämara tarkusena olen ma registreerinud, et kui järjekindlalt tosooli asemel glükooli pruukida, siis 'oleks nagu' pisut soojemaks hakanud minema. Aga see on ilmselt somaatiline.
Praegu miinus 10ga tuleb ikka kinnaste ja mütsiga sõita. Mina arvan, et radiaator on umbes. Kui keegi teab, kuidas sellist radiaatorit ravitakse, siis võibolla pruugikski seda tarkust. Enamasti räägitakse radiaatori vahetusest. Aga selleks on mind ähvardatud, et tuleb mootoril pea maha võtta.
Hämara tarkusena olen ma registreerinud, et kui järjekindlalt tosooli asemel glükooli pruukida, siis 'oleks nagu' pisut soojemaks hakanud minema. Aga see on ilmselt somaatiline.