palju annab juurde Hirsch aju 9000aerole?
Äkki valgustaks mind keegi sellel teemal,otsisin küll siin ringi aga ei saanud asja päris selgeks.Kas hirsch on kohe eraldi aju ? Palju maksab selline asi,kas ta mõjutab ka kütusekulu,palju võimu juurde annab konkreetsele mudelile(9000aero)ja kas on üldse mõtet tegeleda selleg(et siis äkki peab veel mingeid vidinaid vahetama)???
OI sellest on kõvasti siin juttu olnud. Kohe väga kõvasti. Hakka otsast peale pihta otsimisega.
Edit: Kuna sul on aero siis peaks peal olema ka Mitsu turbo mis kannatab tublisti rohkem vintsutamist kui Mitte aero Garret
Edit: Kuna sul on aero siis peaks peal olema ka Mitsu turbo mis kannatab tublisti rohkem vintsutamist kui Mitte aero Garret
Iga ratas veab and then some!
Algselt postitas: tanel122
Kas hirsch on kohe eraldi aju ?
Aju on sama kuid soft teine
kas ta mõjutab ka kütusekulu,
Rohkem vajutad kulub rohkem kütet. Maanteel küll mingit vahet ei ole.
Oleneb kaugele sa oled nõus teda viima. Samuti mis olukorras sul praegune masin on.palju võimu juurde annab konkreetsele mudelile(9000aero)
ja kas on üldse mõtet tegeleda selleg(et siis äkki peab veel mingeid vidinaid vahetama)???
Kindlasti pead midagi ka järgmiseks vahetama, ainult soft ei tee imesid. Kas on mõtet? Hmm seda pead sa ise endalt küsima.
Iga ratas veab and then some!
Aga mina olen vanamoodne ja soovitan alustada siiski auto põhjalikust remontimisest. Kui oled igasugused vigased voolikud-klapid välja vahetanud ning väljalaske kah ära taastanud, siis võiks alles hirssimise peale mõelda. Olen kindel, et esimese asjana tuleb BPC klapp ja vaakumvoolikud lendama õpetada. Siis PCV klapp, siis Bypass jne. Kui need vead oled ära likvideerinud, peaks aero ilma hirschimisetagi üsna tubli tükk olema.
Asju mis vahetamist-korrigeerimist tahavad, on kindlasti veelgi. mina loetlesin tühise nimistu.
Asju mis vahetamist-korrigeerimist tahavad, on kindlasti veelgi. mina loetlesin tühise nimistu.
Äkki valgustaks mind keegi sellel teemal,otsisin küll siin ringi aga ei saanud asja päris selgeks.Kas hirsch on kohe eraldi aju ? Palju maksab selline asi,kas ta mõjutab ka kütusekulu,palju võimu juurde annab konkreetsele mudelile(9000aero)ja kas on üldse mõtet tegeleda selleg(et siis äkki peab veel mingeid vidinaid vahetama)???
Datasheet lisatud

terv, teager
Lisatud failid Hirsch-Performance-2,3T-Aero.pdf (68.9 KB)
Valesti tõstatatud küsimus. Kui sul on 147kW-ne mootor ja paned,nagu ütlesid
"Hirsch`i aju",millel soft parendatud näiteks 2,0lpt. jaoks 125kW`ni,siis juba oled kaotanud 22kW.
"Hirsch`i aju",millel soft parendatud näiteks 2,0lpt. jaoks 125kW`ni,siis juba oled kaotanud 22kW.

Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
-
- Jaan Tatikas
- Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero
Oletame et on 2,3 aero. Uus soft tõstab veidi ülelaaderõhku ja loodetavasti on kõrgetel pööretel segu rikkam kui tavasoftiga. Aga ma võin kihla vedada et enamikel autodel on BPC klapp veidi väsinud + tuhat muud pisiviga, mille likvideerimine mõjub tagumikutundele paremini kui softivahetus.
selgitan siis natuke (aero165kw,manual)ja mis asi see BPC klapp on?Tahaks ka küsida kust saab neid jooniseid jms asju mida mulle saadetud on (tänud)muidu ei saa ma te võõrkeelest midagi aru näit (PCV klapp?????)Kui saaks mingi kindla skeemi kus need asjad olemas on ja mis milleks ja kuida töötab? oskaks ise ka midagi vastata
selgitan siis natuke (aero165kw,manual)ja mis asi see BPC klapp on?Tahaks ka küsida kust saab neid jooniseid jms asju mida mulle saadetud on (tänud)muidu ei saa ma te võõrkeelest midagi aru näit (PCV klapp?????)Kui saaks mingi kindla skeemi kus need asjad olemas on ja mis milleks ja kuida töötab? oskaks ise ka midagi vastata
Aga kui antud terminitega otsingut kasutad, siis jõuad hulga teemadeni, kus kõik ära selgitatud (näiteks "Turbopurustaja ehitamine").