Kuidas käib Beckeri navi juurde SIM kaardi lisamine?

Teemad elektroonikast...
Vasta
kurivaim

Hehee. Noh, mina siis olen selle Saabi uus omanik. Kõik, mis enne öeldud Janne kohta, on täiesti tõsi. Kogu müügiprotsess oli ääretult meeldiv ja selle läbi oskan küll kõigile teda soovitada. Siiani on elamus autost küll 5+! Ainult et ma ei suuda leida Beckeri GPS karpi, kuhu pista topelt-SIM sisse. Elementaarsed asukohad on läbi vaadatud (istmete alt, varuratta juurest jnejne).
Olen igatahes ääretult rahul ning veelkord - Jannele suured tänud!

EDIT by Cyber:
Split siit teemast
Kasutaja avatar
Jaanus
Auto: Volvo XC90 MY18 ja Opel Insignia Biturbo MY16

Kas sellel on integreeritud autotelefon? Ma ei lugenud kuulutuselt välja :red:
Navi jaoks ju sim kaarti pole vaja...
Algselt postitas: kurivaimAinult et ma ei suuda leida Beckeri GPS karpi, kuhu pista topelt-SIM sisse. Elementaarsed asukohad on läbi vaadatud (istmete alt, varuratta juurest jnejne).
kurivaim

Kuulutuses kirjas polnud jah aga tegelikult Online Pro 7800 juures on ka autotelefon. Mikrofon ka lakke peidetud ja puha. Eestis vist Beckeri esindajat pole?
Kasutaja avatar
Jaanus
Auto: Volvo XC90 MY18 ja Opel Insignia Biturbo MY16

Äkki on sellest manualist abi :)
http://www.becker.de/beckerCC21/www_roo ... neu_En.pdf
Algselt postitas: kurivaim
Kuulutuses kirjas polnud jah aga tegelikult Online Pro 7800 juures on ka autotelefon. Mikrofon ka lakke peidetud ja puha. Eestis vist Beckeri esindajat pole?
kurivaim

Juba uurisin seda eile õhtul. Kahjuks aga ütlevad nad seal ainult, et boxi võib installeerida näiteks kindalaekasse aga parem on, kui ta asub armatuurlauast võimalikult kaugel. That's it. Kirjutasin Beckerile ka. Eks näis, äkki oskavad aidata. Aga auto on küll super. Täna hommikul sõitsin Tallinnast Tartusse ja kui tavaliselt olen üsna närviline seda trassi sõites, siis taolise mootoriga on möödasõidud küll turvalised. Just turvalised, mitte maniakaalsed :nono:
Super tunne... :drive:
kurivaim

Leidsin lõpuks ise siiski üles. Asub kaitsmete katte all :D
Vasta