Talvekokkutuleku järelkajad
Kõik oli väga kena!
Videot kokku 2 tunni ringis, eks näis kui palju vaadatavat asja tuleb
(tegelt ei raatsiks midagi ära lõigata, aga eks siis director's cut versioon eraldi valmib)
Videot kokku 2 tunni ringis, eks näis kui palju vaadatavat asja tuleb

(tegelt ei raatsiks midagi ära lõigata, aga eks siis director's cut versioon eraldi valmib)
tore oleks, kui kõikvõimalikud pildid ja videod, mis vähegi klubitegevusega seotud oleks kusagil lihtsalt saadaval kõikidele. See meelitaks juurde ka uusi liikmeid ning annaks olemasolevatele parema ülevaate toimuvast.
Nii näiteks tehtud Saab Turbo Club norras http://www.saabturboclub.net/
Nii näiteks tehtud Saab Turbo Club norras http://www.saabturboclub.net/
romza
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Eks me kogume nad siia serverisse ka mingil hetkel. Varem on Zazou mingi trikiga lasknud rahval pakid uploadida ja siis on keegi ka kokkuvõtte kirjutanud. Hetkel vajaks ilmselt ka eelmiste kokkutulekute pildimaterjal uuendamist, see läks servericrashiga jalutama. Õnneks on mul vist mingi osa kodus olemas...
Heeringat poes on? On! Osta üks kilo, kaeva maasse ja järgmiseks kokkutulekuks jätkub kõigile...Algselt postitas: saabotska
Surri vist eestist ei saa? Mulle hakkas nii meeldima et äkki keegi organiseeriks mulle ühe karbi?

Mingil hallil ajal oli kombeks aias lilledele kalasolkmeid visata, lilled pidid paremini kasvama. Näiteks kaheksakümnendatel Kassisaba kandis. Ja siis kooli ajal oli tarvis raksu minna, et pruudile lilli muretseda. Polnud aega murda, tuli ikka juurtega tõmmata...ja oh seda lõhnabuketti siis! Enam kunagi ei läinud sinna aeda.
Siis ei arvanud elusees, et sarnast asja ka kunagi konservist süüa tuleb!
Eile mingit punast kala maitstes tuli meelde kuidas kokkutulekul herr Teager mulle samasugust soovitas, pidi jumala värske olema ja nägi välja ka nagu äsjapüütud lõhe. No ma siis pahaaimamata võtsingi. Natukene venis see kala küll...
Teager muidugi itsitas pihku.
krt osta on mugavam kui maa seest kaevata
aga kokkutulekul see punane kala oli küll jube, mulle nagu jäi meelde et tegu oli norra surriga. Aga see kraam mis plekkkarbis oli, on küll tasemel:headbang:-seda sööks kohe veelgi
aga kokkutulekul see punane kala oli küll jube, mulle nagu jäi meelde et tegu oli norra surriga. Aga see kraam mis plekkkarbis oli, on küll tasemel:headbang:-seda sööks kohe veelgi
EX: SAAB 9000 CD 90`
SAAB 900 GLS 78`
SAAB 99 GL 81`
SAAB 900 GLS 78`
SAAB 99 GL 81`
Algselt postitas: binleo
Kuulge, kus video on? Sebaaaastiaaaan
:)
Arvan, et sellise asja ilusasti kokku lõikamine, muusika taha valimine jms pole päris labidatöö. Jätame Sebastianile loomiseks rohkem aega, siis on tulemus veelgi kenam.

Algselt postitas: binleo
Kuulge, kus video on? Sebaaaastiaaaan
:)
Video on kõvaketta sektoritele ilusasti ära jagatud

Tahaks küll öelda, et kaua tehtud kaunikene, aga ei saa kahjuks...tellimustööd panid asja veidi ootama.
Kevad on inimesi hulluks ajanud, kõik tahavad oma rõõmsaid nägusid ekraanilt näha, sel aastal kuidagi eriti.
Hiljemalt järgmisel nädalal võtan ette, kindel see.
Kohe-kohe, kõik on juba koos. Kui kellelgi osalejate arvu ja võistluste kohta kohta andmeid on (Teager äkki sinul?), siis paluks neid 
edit:
alumise asja õigustuseks:P :
Kokkutulekust on videot hiljem hoopis põnevam vaadata, muidu kõik liiga värskelt meeles
Tegelt ta seisis pea samas konditsioonis see kuu aega ja ootas lõputekste mida aga ei tulnud ega tulnud

edit:
alumise asja õigustuseks:P :
Kokkutulekust on videot hiljem hoopis põnevam vaadata, muidu kõik liiga värskelt meeles

Tegelt ta seisis pea samas konditsioonis see kuu aega ja ootas lõputekste mida aga ei tulnud ega tulnud

- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Soojendaks enne suvekokkutulekut veel vana teemat...
EDIT: andmed kah:
240MB
28min.
DivX5
Ja ei läinudki rohkem kui kuu ja natuke rohkem aega veel ja valmis ta ongi...Algselt postitas: sebastian
Kohe-kohe, kõik on juba koos.
240MB
28min.
DivX5
Tegelikult küsimus Sebastianile: kas ma panen oma oletusega väga võssa, kui arvan, et sama kraami saab pärast väikese rahalise ülekande tegemist omandada ka DVD-na, kena ümbrisega ja puha?Algselt postitas: Cyber
240MB
28min.
DivX5
;)
Suur suur tänu Sebastianile! Meil on väga vedanud et selline mees on meieseas kes oskab ja viitsib kokkutuekuid jäädvustada ja selle materjali kõik nii kenasti vaadatavaks muuta 
Oleksin ka DVD huviline! Ehk kokkutulekul saaks Sebastianiga natuke äri teha

Oleksin ka DVD huviline! Ehk kokkutulekul saaks Sebastianiga natuke äri teha

No eks ma seda natuke kartsin kah, et DVD-d tuleb teha 
Kokkutuleku ajaks ikka mõned keevitan, kui soovijaid on.
Muidu oleks õige see DVD koopiate valmistamine kusagil firmas, näiteks http://www.cdlahendused.ee/
Põlve otsas nikerdamine ei anna üldse mitte nii head tulemust.
Teisalt...firmatöö, kui master DVD neile anda, eeldab vist vähemalt 50-st tellimust, muidu hind ilmselt lakke kisub (tõsi, uurinud küll pole, kuid nõnda hirmutatakse), aga tehakse selle eest korralikult - soliidne trükk ka plaadile endale jne.

Kokkutuleku ajaks ikka mõned keevitan, kui soovijaid on.
Muidu oleks õige see DVD koopiate valmistamine kusagil firmas, näiteks http://www.cdlahendused.ee/
Põlve otsas nikerdamine ei anna üldse mitte nii head tulemust.
Teisalt...firmatöö, kui master DVD neile anda, eeldab vist vähemalt 50-st tellimust, muidu hind ilmselt lakke kisub (tõsi, uurinud küll pole, kuid nõnda hirmutatakse), aga tehakse selle eest korralikult - soliidne trükk ka plaadile endale jne.
DVD oleks tore küll! Juba ümbrise pärast tahan seda kogusse!! Tavaline isekõrvetatud ajab asja ära küll,aga noh...pole nagu päris!
Puidust toodete valmistamine eritellimisel: http://www.isoptera.ee/