tonnise salongivalgustus

Tonnised ja nende mured
Vasta
tonisk

Kuidas võtta maha tonnisel '96 salongivalgustuse viivist. Mul nimelt selline signa mis annab veateate kui mõni andur on aktiivne ja seetõttu igakord kui autost väljun ja kohe signa aktiveerin annab veateate. Sellega kaob võimalus teada saada teglikust võimalikust probleemist (näit. lahtine uks).
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

tavaliselt pannakse alarmile viivis. Kuuma ilmaga jääb näiteks jahutusventikas käima...
IFF
Saabiklubi liige

9000 originaal alarmil on vist 10 sekundiline viivitus.
Iga ratas veab and then some!
tonisk

Alarm on Gemel, aga sellele ei tahaks viivitust panna kuna siis kaotaks ikkagi see veateate süsteem mõtte, 10-15 sekundiga jõuab autost juba päris kaugele minna.
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: tonisk
Kuidas võtta maha tonnisel '96 salongivalgustuse viivist. Mul nimelt selline signa mis annab veateate kui mõni andur on aktiivne ja seetõttu igakord kui autost väljun ja kohe signa aktiveerin annab veateate. Sellega kaob võimalus teada saada teglikust võimalikust probleemist (näit. lahtine uks).
Sul ustelülitite signaalid valedest kohtadest võetud.Pole vaja signale viivist juurde,ega valgustuse viivist maha. Õige viivisevaba juhe asub 18cm.kaugusel kaitsmeplokist piki peakaablit juhtmepundis ja läbi 4 dioodi tuleb ühendada uksed.
tonisk

Midagi sellist ma tahtsingi teada saada, tänud teadjale.
Vasta