Tere saabimehed!
Kas oskab myni Carcom'ist midagi raakida head/halba? Silma jai selline isend http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
et sii kysiks mida rahvas arvab.
Carcom
Aasta alguses kui endale 9-3 otsisin siis telefoni teel jäi päris meeldiv mulje. Nende esindaja oli ka väga varmas tagasi helistama kui ma paariks päevaks "aja maha" võtsin. Samas see Aero mida mina vaatasin on neil endiselt müügis sama hinnaga mis detsembris müüki tuli. Miski kala siis äkki on? Minu puhul läks eelistus Nature Mind poolt pakutava auto poole positiivse eelinfo põhjal + paar vidinat oli autol rohkem kui Carcomi omal + minu jaoks absoluutselt 'spot on' suhtlusviisi/vastutulelikkuse tõttu.
Ma ostsin Carcomist oma 9-5 Aero. Senini olen rahul. Eks nipet-näpet asju ikka on, aga no auto on ju kasutatud. Aga see isik kellega mina sealt suhtlesin ja ajsu ajasin oli väga vastutulelik. Lisaks sellele, et aitas ära toimetada kõik ARK-is, organiseeris veel ülevaatuse. Hulgihinnaga sain 4 17" talverehvi ning tema tuttava juures ka need kohe alla panna 
Lisakas juhtus mul paar nädalat autoga selline õnnetus, et sõitsin ühe talverehvi puruks maanteeaugus. Helistasin tüübile ja küsisin, kas selle hinnaga sama rehvi veel saab...ja voilaa õhtuks oli mul uus rehv käes ja hind oli kuskil 800 eeku odavam ku mõnes poes.
Kasutatud auto ostul on loomulikult omad riskid, aga oluline on tõesti see, milline on mppj suhtumine. Soovitan.

Lisakas juhtus mul paar nädalat autoga selline õnnetus, et sõitsin ühe talverehvi puruks maanteeaugus. Helistasin tüübile ja küsisin, kas selle hinnaga sama rehvi veel saab...ja voilaa õhtuks oli mul uus rehv käes ja hind oli kuskil 800 eeku odavam ku mõnes poes.
Kasutatud auto ostul on loomulikult omad riskid, aga oluline on tõesti see, milline on mppj suhtumine. Soovitan.
Lugege seda teemat http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=4679
Mina tunnen igatahes siiralt kaasa:(
Mina tunnen igatahes siiralt kaasa:(
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
2 iisak
seda teemat olen juba uurinud ja ei teagi mida arvata, ühelt poolt "vahest juhtub", teiselt poolt aga kui härra alekok mainis et odo oli maha keritud, siis ma ei tea, igatahes kui midagi paremat ei leia (hind/igasuguste_vilede-vidinate_olemasolu) siis plaanis on sellega kas saabianti juures käia või viikingus
seda teemat olen juba uurinud ja ei teagi mida arvata, ühelt poolt "vahest juhtub", teiselt poolt aga kui härra alekok mainis et odo oli maha keritud, siis ma ei tea, igatahes kui midagi paremat ei leia (hind/igasuguste_vilede-vidinate_olemasolu) siis plaanis on sellega kas saabianti juures käia või viikingus