Saaga: Roomlane Saabiga metsas kinni...

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Kasutaja avatar
heikiw

:thumb:Kummik jalga...:P Ehh,ehh,viimasel ajal enam porisse ei tiku,vanasti sai ikka istutud kinni lumes,poris..........Alalhoiu instinkt ja autoplekid kah õrnemad tänapäeval
JÕUDU KAH:P
napoleon
Auto:

Kui pildid on sündmuskohalt, jääb natuke arusaamatuks, kuidas seal nii kinni saab jääda. Niikaua, kui kõhuli maas pole, saab oluorra oma jõududega isegi pooleveoilisega lahendada:)
Meenub üks olukord eelmisest sajandist... auto(pooleveoline) oli pargitud pehmele liivale ja rattad pisut sisse vajunud. Üks seltskond avaldas arvamust, et sealt küll omal jõul minema ei saa aga hommikul panin auto käima ja väga vaikselt sidurit vabastades sõitsin esimese katsega välja. Aga võibolla on asi selles, et olen raskete oludega harjunud... mudas pole külll mütanud aga esmapilgul lootusetust lumest läbironimine oli omal ajal tavaline. Nüüd mõtlengi, kas peaks sensonic kastiga SAABi manuaalkastiga isendi vastu vahetama või mitte... normaalse pidamisega ei oska midagi paremat, kui sensonic, tahta aga samas libedaga on keeruline tema siduriga toimetamisest kontrollida...
Susanna

Rõõm teada anda, et Saab ühes tükis mudast välja toodud :)

Roomlasel jäi enne kirjutamata, et muda asus võrdlemisi järsu künka nõlval (pildilt hästi ei paista) ja oli vaheldumisi jääga.
Black

Kõige tähtsam on valida õige sõidukiirus:eureka:
Black

Kus täpsemalt see koht seal pangodis on? Käin suvel tihti pangodis, aga pole kuulnudki sellest kohast!
Black

eks ma suvel otsin, suht lähedal see koht mulle.
arhitekt

kord sai varahommikul mindud valgeranda ning villa Andropoffi lähedal põhjapeale kinni jäädud. Egas midagi - teised läksid randa ja ma hakkasin kaevama/kaikaid otsima/rada ehitama. Lõpuks kui välja sain oligi paras aeg asuda lahkuma :(
Vasta