tegin 1 kiirema sirge, et nö. lõõrid puhtaks saaks. ilusti kiirendas, võtsin jala gaasilt ning mootor suri välja. käivitus ilusti, hetke töötas ja suri uuesti välja. nii limbates ma koju jõudsingi (ca400 m oli jäänud). paned mootori käima, sõidad 10 meetrit, hakkab katkuma, sureb välja jne. käivitamisel näitab check ok, järgmisel hetkel süttib see kuramuse hieroglüüf armatuuril mis mootori checki peaks tähendama (kirja- check engine ei tule) mootor teeb kurja häält ja kõik!
kapoti alla vaadates oli di kõrval mootori külje päält õline- sääl mingi auk, noh see oligi siis õliga koos.
sorry- ei jaga tehnikat nii hästi, seetõttu siis selline segane seletus.
kas turbo probleem või mis? kui välja surema hakkab- viskab turbo punasesse
kiirendamisel suri mootor välja???
99% kindel,et lõi mõne vooliku lahti.
Mul oli täna Trolliga täpselt sama jama.Lajatasin foori tagant minema ja 25meetrit hiljem suri välja.Käivitades oli CHECK OK aga käima ei jäänud.Kapotti avades oli esimene,mis silma hakkas minema lennanud bypass klapp.Kuna eile öösel unise peaga kokku pannes jäi klamber kahe silma vahele,siis täna tuletas see ennast kõige ebasobivamas kohas meelde:fight:
Õli seal plokikaane külje peal on marginaalne.Lihtsalt see lollakas kork ei jää muidu pidama,kui tuleb lahti keerata ja liimiga tagasi panna.
Kodus ei soovita ilma erilise võtmeta seda nokkima hakata,sest poldid on liimitud ja kui üle keerad siis palju õnne:nono:
Mul oli täna Trolliga täpselt sama jama.Lajatasin foori tagant minema ja 25meetrit hiljem suri välja.Käivitades oli CHECK OK aga käima ei jäänud.Kapotti avades oli esimene,mis silma hakkas minema lennanud bypass klapp.Kuna eile öösel unise peaga kokku pannes jäi klamber kahe silma vahele,siis täna tuletas see ennast kõige ebasobivamas kohas meelde:fight:
Õli seal plokikaane külje peal on marginaalne.Lihtsalt see lollakas kork ei jää muidu pidama,kui tuleb lahti keerata ja liimiga tagasi panna.

Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
No öeldi ju et ilmselt mingi volla lahti. Käi terava silmaga läbi kapotialune, ehk jääb mõni lahtine voolikuots silma. Ja siis vaata, kas voolikupikkuse ulatuses mõni sobilik ots kah on, kuhu see tagasi panna.Algselt postitas: wyxx
kas peaks auto troosti vedama või SAAks kuidagi muud moodi lahendada selle probleemi???
vaatasin ja puurisin, visuaalselt küll midagi üles ei leidnud, proovin õhtul uuesti- võtan 1 asjatundliku silma ka kaasa. tundub, et siiski see klapi värgindus. nõme küll kui lihtsat lahtist voolikuotsa ei märka, samas oleks see parim ja kergeim lahendus auto uuesti korda saada!
vabakäigul alul töötab normaalselt, edaspidi ebaühtlaselt aga nii välja ei sure. vajutan gaasi, siis tahab välja suretada!
vabakäigul alul töötab normaalselt, edaspidi ebaühtlaselt aga nii välja ei sure. vajutan gaasi, siis tahab välja suretada!
Vaata pistikud ja juhtmed ka üle. Kui hapnikuanduri tagant juhe lahti, siis on samasugused sümptomid, nagu sa kirjeldad.
[Trionic]: 9-5 kapoti all peabki midagi logisema..
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
nii- käisin siis kõik asjad oma käega üle, kuna aga miskit silma ei hakanud siis kutsusin abiväge.
hr. IISAK oli oma läbinägelikkuse hindamisel küllalt tagasihoidlik, vabalt oleks võinud pakkuda 200%:headbang:
oligi turbo volla lahti, keerasime asja kinni. nähtavasti oli kunagi klamber pingutamata jäetud.
nüüd kõik korras ja veekord suured
iisakule ja abiväele
selgus ka ,et olen vist ikka pikk mees kes kummarduda ei viitsi- kapotialune oli ju üle vaadatud, turbole pääsesime aga altpoolt ligi. luban teha painutusharjutusi, et edaspidi ise hakkama saada:D
hr. IISAK oli oma läbinägelikkuse hindamisel küllalt tagasihoidlik, vabalt oleks võinud pakkuda 200%:headbang:
oligi turbo volla lahti, keerasime asja kinni. nähtavasti oli kunagi klamber pingutamata jäetud.
nüüd kõik korras ja veekord suured

selgus ka ,et olen vist ikka pikk mees kes kummarduda ei viitsi- kapotialune oli ju üle vaadatud, turbole pääsesime aga altpoolt ligi. luban teha painutusharjutusi, et edaspidi ise hakkama saada:D
uhh! mul jälle langes kogu maailma valu õlgadelt!
pole elun ühestki autost nii sees olnud kui nüüd ja mulgi hää meel et sõbrake korras!!!:head:
EDIT: kui mure vaevab mehepoega siis saatke valu postiga jõgevale veikole, küll ta sellega hakkama saab või teeb veel laulu või kaks:P
pole elun ühestki autost nii sees olnud kui nüüd ja mulgi hää meel et sõbrake korras!!!:head:
EDIT: kui mure vaevab mehepoega siis saatke valu postiga jõgevale veikole, küll ta sellega hakkama saab või teeb veel laulu või kaks:P